Η αναζήτηση βρήκε 82 εγγραφές

Return

από WeWillRockYou
Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ρε φίλε με Οζντοεφ και Κεντζιορα πήρες πρωτάθλημα! Δεν είχες tv?

Oζντόεφ και κυρίως Κεντζιόρα, ανεξάρτητα από τη γνώμη έχω προσωπικά για την αξία τους, είναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΙ και πολύ χρήσιμοι στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο τρόπος προσέγγισης απέναντι στην αποτίμηση αυτού του πρωταθλήματος ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Χιλιοειπώθηκε το ξέρω, αλλά αυτή είναι και η δική μου απογοήτευση:

με πρόεδρο δισεκατομμυριούχο, πάμε στα προκριματικά με 1.5 φόρ, τρία χάφ και κενό στα σεντερ μπάκ, ενώ πήγαμε να πουλήσουμε σε εξευτελιστική τιμή το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο 10 μέρες πρίν τους αγώνες.

Παρόλαυτά τα ...
από Psaras
Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά να ρωτήσω. Που είναι γραμμένο ότι όλο το ροστερ πρέπει να κλείσει Πριν την έναρξη της προετοιμασίας;

Βιβλίον του Ασπρόμαυρου Ιερεμία, Κεφάλαιον Γ', Στίχοι 12-17

12. Και ελάλησεν ο Προφήτης προς τον λαόν, λέγων

13. Ουαί υμίν, οίτινες περιμένετε τον σέντερ φορ μετά την πρώτην ...
από xrisitsapa
Παρ 01 Αύγ 2025, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. 4 εκατομμύρια για παίκτη 31+ χρονών και από την Βέρντερ και πρόσφατα τραυματίας + να έχει μπει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του τα θεωρώ πολλά. Και θα συμφωνήσω με την ΠΑΕ που κάνει παζάρια. Κατά τα άλλα να έρθει το παλικάρι , θηρίο το βλέπω ...
από Blackgr4
Παρ 01 Αύγ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Από όλους όσους έχουν ακουστεί, Ντουκς με κλειστά τα μάτια.
από icue
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Ενταξει δεν ξερω, εχω μουδιασει εδω και καιρο με αυτα που συμβαινουν. Αν το διαβαζα πχ αυτο πριν κανα μηνα θα ημουν στα καγκελα. Τωρα απλα αναρωτιεμαι αν ειναι καποιο κοινωνικο πειραμα το φετινο καλοκαιρι.
από Stathis71
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως, σε ότι αφορά τη δημιουργία κορμού και τη σταθερότητα, να διευκρινίσουμε πως δανεικοί και ελεύθεροι κακώς μπαίνουν στο ίδιο "τσουβάλι". Με ελεύθερους μια χαρά κορμό μπορείς να φτιάξεις. 'Αλλο αν υπάρχει ένσταση ως προς την ποιότητα κάποιων που έρχονται ως ελεύθεροι , αλλά και παλι αυτό ...
από magdy
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει το Μουντιαλ του χρόνου και όλοι θα ήθελαν να καπαρώσουν θέση στην Εθνική. Ο μόνος λόγος που ο Γιακουμάκης θα σκεφτόταν να γυρίσει είναι νομίζω αυτός. Δεν ψαχτήκαμε εμείς σίγουρα, αυτός ψάχνει να απεμπλακεί από τους εσκομπαρ.
Το είπε και κάποιος άλλος, αν δεν ήταν Έλληνας και δεν ειχε παιξει ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Developer4

Δεκτό αλλά ας περιμένουμε να δούμε και τους ακριβείς όρους, ένας φίλος παραπάνω γράφει για διετή δανεισμό, αυτό αλλάζει πολύ τα δεδομένα γιατί σε 2 χρόνια ο Γιακουμάκης θα είναι 32, και 30 εκατομμύρια να τον είχε αγοράσει η Κρουζ Αζουλ δεν μπορεί να ζητήσει πολλά, αν βέβαια και εμείς ...
από Psagmenos4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Για χαφ η φορτσα γράφει για νεότερο σε ηλικία από το φορ δηλαδή τον Γιακουμακη, ότι πάμε για μεταγραφή κι ότι θα είναι έκπληξη.

Καλα και ο Γιακουμακης εκπληξη ηταν. Δεν ειναι ολες οι εκπληξεις ευχαριστες.

Για εσάς δεν είναι έκπληξη. Μιλάμε για τον πιο ακριβό πληρωμένο Έλληνα φορ με ...
από Panx Romana
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Τι μαλακιες διαβάζει κανείς στο μεταγραφές τοπικ δεν λέγεται
Πιο trash και από το big brother

Για να επικυρώσω κι εγώ από την πλευρά μου αυτό που λέει ο rene
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την άκυρη όπως αποδεικνύεται πληροφορία που έδωσα χτες και αναστάτωσα όλο το φόρουμ
Μαλάκια μου ...
από icue
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Ποτε δεν την καταλαβα αυτη την ερωτηση. Αν σε βοηθήσει (λεμε τωρα) για μια χρονια, δεν στρεχει; Δεν μετραει αν παρεις τιτλο με καποιον δανεικο;
από Parolos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

Έχει πει κάποιος τα αρνητικά του παίχτη εμπεριστατωμένα ή απλά έτσι θα πάει το έργο όποιος και να έρθει?

Εγώ βλέπω ότι γηγενή τέτοιου επιπέδου τον αρπάζεις χτες άμα μπορείς. Ο παίχτης έχει διψήφια νούμερα 5-6 σερί χρόνια.

Έχουμε ένα μήνα για καμιά κέντα μετά ακόμη στο φορ.
από Ορτζονικίδης
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως ρε παιδιά και σε σχέση με τις μεταγραφές τα πράγματα είναι απλά : άμα έρθει ο Τέλης θα αναβλύζουν τα δισεκατομμύρια από το χορτάρι της Τούμπας και οι παιχταράδες θα κάνουν κρα για να έλθουν στον ΠΑΟΚ . Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν θα παίρνει δανεικούς, ποτέ δεν θα διαπραγματεύεται , και μια και θα "ανήκει ...
από ToMousiTouCrespo
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Μέχρι πριν μια βδομάδα και χωρίς να ξέρω τι έχει γίνει στο Μεξικό πίστευα ότι ήταν αδύνατο να φέρουμε Γιακουμάκη. Μια χαρά παίκτης είναι, δυνατός, με νούμερα, σε καλή ηλικία και το κυριότερο γηγενής. Δυστυχώς οι περισσότεροι θέλουμε τον άγνωστο παικταρά που θα μπει και θα κουβαλήσει την ομάδα μόνος ...