πάντα θα είμαι εναντίον της λογικής να φέρνουμε παίκτες που με τον ένα η άλλο τρόπο έχουν συνδεθεί με άλλες ελληνικές ομάδες..ο Γιακουμάκης έκανε κάποια πολύ δυνατά παιχνίδια μέσα στην χρονιά , στα κρίσημα όμως ματς ήταν απών
εκτός αν περιμέναμε ο γιακουμάκης να καρφώσει την αεκ, ο καμαρά τον γαύρο ...
Η αναζήτηση βρήκε 105 εγγραφές
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Τζάμπα, με ένα εκατομμύριο ταβάνι συμβόλαιο κάτι γίνεται. Στα νούμερα που ακούγονται μόνο ως αστείο
Πάντως όσο αγωνίζονταν στην κούλα δεν νομίζω να έχει κάνει παιχνίδια που να ήταν τόσο καθοριστικά υπέρ της κούλας όσο στα μεταξύ μας ματς με το χαρτί.
έκρινε καθοριστικα δύο φορές την μη ήττα του ...
Πάντως όσο αγωνίζονταν στην κούλα δεν νομίζω να έχει κάνει παιχνίδια που να ήταν τόσο καθοριστικά υπέρ της κούλας όσο στα μεταξύ μας ματς με το χαρτί.
έκρινε καθοριστικα δύο φορές την μη ήττα του ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Όσο θα ήταν υπεύθυνη για την επιτυχία αν για κάποιο λόγο η ομάδα δεν είχε καταρρεύσει και ως κυπελλούχος, μεθαύριο θα έπαιζε παιχνίδι τίτλου στην λεωφόρο
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 06:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Αυτό με το "ανάσες " που έβγαλε το προπονητικό τιμ στον ρεπόρτερ ειναι το αστείο αποκορύφωμα της χρονιάς.
Ντρέπομαι να σας πω ότι ΚΑΙ αυτός εχει ενοχλήσεις και πετάω μια π@π@ρια που δεν στέκει (βρήκαν παίκτη να πουν ότι έμεινε απο ανασες)
Ξήλωμα μεχρι και τα πλακάκια.
Ο ΠΑΟΚ πανω απο όλα και ...
Ντρέπομαι να σας πω ότι ΚΑΙ αυτός εχει ενοχλήσεις και πετάω μια π@π@ρια που δεν στέκει (βρήκαν παίκτη να πουν ότι έμεινε απο ανασες)
Ξήλωμα μεχρι και τα πλακάκια.
Ο ΠΑΟΚ πανω απο όλα και ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί θα δεχόταν κάποιον από πάνω του ;;
Πριν από αυτόν ο σύλλογος σε 90 χρόνια πήρε 6 τρόπαια , όπως είπε
Και γιατι να τον ακουσει; Οταν η διοικηση τα εχει φορτωσει ολα πανω του και εχει φερει το μισο σοϊ μεσα στην ΠΑΕ και οτι απιθανο στελεχος, γιατι ο λουτσεσκου να δεχθει ξαφνικα ηρθε ο νεος ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
θεωρω τον ΠΑΟΚ πολυ μεγαλο καραβι και την χρονικη στιγμη πολυ λαθος για να φερεις καποιον που ειναι απειρος στον πρωταθλητισμο .
θα εκανα πισω μονο για τον γκαρσια
θα εκανα πισω μονο για τον γκαρσια
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Βιερινια δεν μπορει να φερει ενα προπονητη με το τιμ του που να ανεβασει επιπεδο την ομαδα. Πως γινεται ο Τζιμας να παει 6 μηνες στη Νυρεμβέργη και να γινει τοπ παικτης που παιρνει μεταγραφη στη πρεπιερ λιγκ και σε μας να χει διαβασμα αρχαια και μαθηματικα για να παιζει ο Σαματα. Φερτε ενα ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι μαλακιες δηλώσεις είναι αυτές που έκανες;
Να γράψω και εγώ την μαλακία μου μετά από μήνες ? τέτοια μαυρίλα που έχω μέσα μου δεν έχω όρεξη ούτε για αναλύσεις ούτε για τίποτα ... Ας το κάνουν αυτοί που πληρώνονται αδρά και πάνω από όλα ο πρόεδρος ...
αλλά ρε Μπάνε ... πόσο δίκιο έχεις ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ραζβαν σε αγαπάω, σε εκτιμάω, αλλα μη ξαναπείς λεβέντη μου ότι δεν έχουμε μάθει να παίζουμε πολλά ματς, ναι;
Να μάθουμε. Τόσα χρόνια αυτό κάνουμε.
Να μάθουμε. Τόσα χρόνια αυτό κάνουμε.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Διάβασα τώρα τα περισσότερα ποστ στο νήμα γιατί δεν είχα χρόνο. Πολυ δικαιολογία γενικά εδώ και καιρό. Η δική μου αδυναμία ως προπονητής και κυρίως άνθρωπος ήταν ο Άγγελος Αναστασιαδης. Που ήσασταν όλοι εσείς που τόσα χρόνια λέτε στηρίζετε το θεσμό του προπονητή τότε; Κάνατε κι εσείς ό,τι και ο ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
φοβερό ματς, ειχε ανέβει όλο το αίμα στο κεφάλι μου. Αργιο πρέμιερ φάση κ διαιτητής καμικάζι.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Διάβασα τώρα τα περισσότερα ποστ στο νήμα γιατί δεν είχα χρόνο. Πολυ δικαιολογία γενικά εδώ και καιρό. Η δική μου αδυναμία ως προπονητής και κυρίως άνθρωπος ήταν ο Άγγελος Αναστασιαδης. Που ήσασταν όλοι εσείς που τόσα χρόνια λέτε στηρίζετε το θεσμό του προπονητή τότε; Κάνατε κι εσείς ό,τι και ο ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκείνο το ματς με την Καλλονή δε θα το ξεχάσω ποτέ.
Από τα παιχνίδια που παίρνεις την ομάδα και φεύγεις.
Το ρόστερ ήταν μη ανταγωνιστικό, ξεκάθαρα.
Και το είχε πάει ο Άγγελος στο +5!
Απίστευτα πράγματα...
Όσο το διεκδικούσες, τα χειρουργεία ήταν ένα και ένα.
Είχε και τον προαναφερθέντα τρύπιο, που ...
Από τα παιχνίδια που παίρνεις την ομάδα και φεύγεις.
Το ρόστερ ήταν μη ανταγωνιστικό, ξεκάθαρα.
Και το είχε πάει ο Άγγελος στο +5!
Απίστευτα πράγματα...
Όσο το διεκδικούσες, τα χειρουργεία ήταν ένα και ένα.
Είχε και τον προαναφερθέντα τρύπιο, που ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τζιτζι Μπριτζα;