Η αναζήτηση βρήκε 105 εγγραφές

Return

από giapas
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

kataramenos5 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:07 ...
ΠΑΟΚ δε γιναμε για τους τιτλους και πιτσες μπλε.
...
αυτά τα λέγαμε παλιά που δεν είχαμε δισεκατομμυριούχο πρόεδρο για να δικαιολογήσουμε τη διαστροφή μας.
Το ίδιο που λένε τα αρειανα τώρα.

Κάθε χρονιά με το Σαββίδη που δε σηκώνει η ομάδα κούπα είναι μια αποτυχημένη χρονιά.
από embuji
Κυρ 26 Απρ 2026, 12:54
Jump to forum
Jump to topic

Να βρουν μια λυση και ενα λογικο και δικαιο ποσο για την μεταβιβαση της ΠΑΕ σε νεο επενδυτη. Οχι δε θελω ξεφτιλικια προς τον Ιβαν. Δε του αξιζουν για οσα εχει προσφερει. Αλλα εαν και ο ιδιος κραταει στην ουσια αιχμαλωτη την ομαδα προς το προσωπικο του συμφερον σφυριζοντας αδιαφορα οπως κανει εδω ...
από embuji
Κυρ 26 Απρ 2026, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Να βρουν μια λυση και ενα λογικο και δικαιο ποσο για την μεταβιβαση της ΠΑΕ σε νεο επενδυτη. Οχι δε θελω ξεφτιλικια προς τον Ιβαν. Δε του αξιζουν για οσα εχει προσφερει. Αλλα εαν και ο ιδιος κραταει στην ουσια αιχμαλωτη την ομαδα προς το προσωπικο του συμφερον σφυριζοντας αδιαφορα οπως κανει εδω ...
από vs40
Κυρ 26 Απρ 2026, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη 40 χρονια δεν απαιτουσε ο οπαδος και δεν ανεβαιναμε πιστα;

Ότι και να απαιτούσε ο κόσμος, δεν είχε καμία σημασία τη στιγμή που δεν υπήρχαν τα μέσα για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω.
Το κακό (για μένα πάντα) είναι πως από τότε που αποκτήσαμε μεγαλομέτοχο ,με άπειρα χρήματα, σταματήσαμε ...
από vs40
Κυρ 26 Απρ 2026, 17:03
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα ο λαός του ΠΑΟΚ πονάει, πολλοί γυρνούν την πλάτη ή δε θα πάνε γήπεδο ή ήδη το κάνουν. Τι κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτό; Σήμερα σας παρακαλώ δείξτε μου μια αντίδραση της ΠΑΕ από τον χαμένο τελικό. Υπάρχει αντίδραση; Να βγουνε να μιλήσουνε να δώσουν όραμα; 'Εχετε δει σε ομάδα του ποκ να χάνουν ...
από Spike4
Κυρ 26 Απρ 2026, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Το χθεσινό παιχνίδι οριακά μου έχει αφήσει PTSD. Η πίκρα μας -όπως διαβάζω παντού από χθες το βράδυ- είναι απερίγραπτη και η ξεφτίλα που βιώσαμε θα μας μείνει ανεξίτηλη.

Η μπάλα βρίσκεται πλέον στα πόδια του ιδιοκτήτη. Μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση; Θέλει να την ανατρέψει; Θα πρέπει να ...
από embuji
Κυρ 26 Απρ 2026, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Miles έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 21:34 Μπροστά στον Πορτογάλο τον Ίβιτς τον λες και Παναγία.
γιαυτο τον θελω. Γιατι αυτος πραγματικα ΝΙΩΘΕΙ. Και δε θα μασησει τα λογια του. Και προφανως ειναι προπονηταρα.
από Odi44
Κυρ 26 Απρ 2026, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα , odi εδώ.

Γράφω αυτό το post ξέροντας πως γρήγορα ο equalizer θα το διαγράψει, αλλά δεν πειράζει , όσο μείνει.

Καταρχάς να πω ότι ο αρχικός μου λογαριασμός διαγράφηκε οριστικά χωρίς κανένα σεβασμό στην πολυετή παρουσία μου εδώ.Γ αυτό και γράφω από αυτό τον λογαριασμό.

Οσον αφορά την ...
από Black_Knight
Κυρ 26 Απρ 2026, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Οι υπολοιποι φανταζομαι δεν αξιζει να μαθουμε τι εχει συμβει. Ας κανουμε σεναρια με το μυαλο μας για το τι μπορει να εγινε, σιγουρα αυτο θα βοηθησει...
από Maurice_Escargot
Τρί 28 Απρ 2026, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Μετα την συνεντευξη τυπου και τα πρωτα αυτα δεδομενα φαινεται πως η επιλογη του κυριως εχει αμεση επιδραση στο πως δεχεται και αντιμετωπιζει η ΠΑΕ ως οργανισμος τις ερωτησεις, φημες, λογια, πιεσεις, κριτικη, αμηχανια, εκνευρισμο του κοσμου του ΠΑΟΚ παρα ο,τιδηποτε αλλο. Κι αυτο πλεον αποδεικνυεται ...
από Maurice_Escargot
Τρί 28 Απρ 2026, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Μ'αρεσει που λέτε πως μια ώρα μιλούσε και δεν είπε τίποτα....τι περιμένατε να σας πει δλδ;

Ότι θα αλλάξουν το κατεστημένο;
Ότι θα υπηρετούν το ευ αγωνίζεσθαι;
Ότι θα πάρουν πρωταθλήματα και τσου Λου;

Δε τον ξέρω τον τύπο θα τον κρίνω για το αντικείμενο που μπήκε να αναλάβει....όχι γιατί ...
από PAOK_Antarctica
Τρί 28 Απρ 2026, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβάν έχει άλλες ελεύθερες ανιψιές;
Στείλτε μου facebook πριβέ και αφήστε το πάνω μου. Σε λίγα χρόνια θα κανονίζουμε τις μεταγραφές εδώ μέσα μεταξύ μας.
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τρί 28 Απρ 2026, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν.
Δεν με ενδιαφέρει αν η σημερινή επιλογή λέγεται Παπαμιμίκος ή Παπαχλιμίντζουρας. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι το ότι πρέπει η ομάδα να μπει σε νέα, τεχνοκρατικά ποδοσφαιρικά καλούπια. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει με τοην σημερινή μορφή και στελέχωση της διοίκησης ...
από gika
Τετ 29 Απρ 2026, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ σήμερα. Μεγάλη μέρα, που στην ευκταία περίπτωση που θα κατακτήσουν τα παλικάρια μας το ευρωπαϊκό τρόπαιο θα δώσει μεγάλη ώθηση να διαβάζουμε ότι κάποιοι άλλοι έχουν από την πρώτη στιγμή πλάνο για να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ μας.
😉

Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με ...
από vs40
Παρ 01 Μάιος 2026, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Μόλις είδα/άκουσα την συνέντευξη του Παπαμιμίκου. Αυτά που λέμε χρόνια εδώ μέσα επιτέλους θα γίνουν. Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή τη φορά μιλώντας για πρώτη φορά για ξεκάθαρους/ευδιάκριτους ρόλους και μετρήσιμες ευθύνες, τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Φυσικά και είναι δηλώσεις που διακαιώνουν ...