Η αναζήτηση βρήκε 105 εγγραφές

Return

από Leonardo10
Τρί 12 Μάιος 2026, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Βέβαια έχουμε φτάσει σε σημείο που ότι επιλήψιμο καταγράφεται για την ΠΑΕ και τον Ιβαν Σαββίδη (που τα τελευταία χρόνια είναι άπειρα) είναι από τρολ και το γράφει για να εξυπηρετεί συμφέροντα, ενώ δεν είναι η πραγματικότητ, στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον και σε πολλές άλλες που γνωρίζω.

Άρα ...
από Leonardo10
Τρί 12 Μάιος 2026, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Βασικά παρουσιάζεις την μια πλευρά όπως θέλεις εσύ, αυτός θεώρησε σωστό να με πει γεμάτος ειρωνία ντικαπριο και του απάντησα αναλόγως, αυτό για την ευαισθησία κατά μέρος φίλε μου.

Όσο για τα παραμύθια Σαββίδη και την παρομοίωση με τον Σούπερμαν μπορώ να το εξηγήσω ευχαρίστως και να μου πεις αν λέω ...
από Leonardo10
Τρί 12 Μάιος 2026, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά πιστεύετε ότι έστω και ένας από τους δύο πληρώνει λογαριασμούς στο ίντερνετ για προπαγάνδα; Ολόκληρη κυβέρνηση ξεγυμνώθηκε σε αυτό, και δεν θα είχε γίνει με του Σαββίδη ή του Μυστακίδη.

Εγώ λέω καλύτερα να αποδεχτούμε ότι υπάρχουν πολλοί που πλέον αγανάκτησαν με τον τρόπο διοίκησης του ...
από Dimitrisou
Τρί 12 Μάιος 2026, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

Όπως και να έχει εγώ δεν αμφιβάλλω ούτε μειώνω την προσφορά του ευεργέτη Ιβαν , που είναι κρίμα να έχει πάρει μόνο αυτά τα τρόπαια , ακόμη και φέτος δεν φταίει αυτός κατά τη γνώμη μου σε κάτι (ο λουτσεσκου ειρωνευόταν σε συνέντευξη για το αν τελείωσε η μεταγραφική περίοδος για να ησυχάσει) αλλά θα ...
από Leonardo10
Τρί 12 Μάιος 2026, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά πιστεύετε ότι έστω και ένας από τους δύο πληρώνει λογαριασμούς στο ίντερνετ για προπαγάνδα; Ολόκληρη κυβέρνηση ξεγυμνώθηκε σε αυτό, και δεν θα είχε γίνει με του Σαββίδη ή του Μυστακίδη.

Εγώ λέω καλύτερα να αποδεχτούμε ότι υπάρχουν πολλοί που πλέον αγανάκτησαν με τον τρόπο διοίκησης ...
από Jim_Chatz
Τετ 13 Μάιος 2026, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

στο september η αποστολη της ΑΕΚ Αθηνων
ΟΚ Τελη
καταλάβαμε "τι" ακριβώς παίζεται
Συνέχισε απτόητος..

Δεν πειράζει, ο σαββιδης πληρώνει στο οπεν τον Καζαντζογλου, τον Καραλη, τον Νικολογιαννη, τον Νικολακόπουλο, τον Κετσετζογλου, που έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας ...
από Mirko
Τετ 13 Μάιος 2026, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

στο september η αποστολη της ΑΕΚ Αθηνων
ΟΚ Τελη
καταλάβαμε "τι" ακριβώς παίζεται
Συνέχισε απτόητος..

Θα τους στείλουμε στο Οκτόμπερ από του χρόνου

:lol: Εντωμεταξυ ο Τελης το εχει νοικιασει σε εταιρια που το διαχειριζεται και δεν εχει καμια σχεση με ΠΑΟΚ αλλα ενταξει, αρκει να πουμε το ...
από astral
Τετ 13 Μάιος 2026, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

Στο September σερβίρουν Σουρωτή;
Ερώτημα.
από Мир
Τετ 13 Μάιος 2026, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

zoran έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 12:03 Μακάρι να μπορούσα να την πάρω και θα έκλεινα όλες τις πτήσεις της Aegean να έρθουνε με πούλμαν

Ευχαριστημένος ;;
Άργησες να κανείς κουμάντα με τους φρουρούς της επανάστασης για να κλειοσυν τα στενά νωρίτερα και να ξεμείνουν τα αεροπλάνα από καύσιμα.
από basketikos4
Τετ 13 Μάιος 2026, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

..Περνώντας ένας απεσταλμένος του άρχοντα λέει:

-Α! Διογένη. Αν μάθαινες να μην είσαι ανυπότακτος κι αν κολάκευες λιγάκι τον άρχοντα, δε θα ήσουν αναγκασμένος να τρως συνέχεια φακές.

Ο Διογένης σταμάτησε να τρώει, σήκωσε το βλέμμα και κοιτάζοντας στα μάτια τον πλούσιο συνομιλητή του αποκρίθηκε ...
από Shivaspace
Τετ 13 Μάιος 2026, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

έτσι, ανυπάκουοι, σαν τον Σαράτση :mrgreen: :D
από Maurice_Escargot
Πέμ 14 Μάιος 2026, 06:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Καλα, ενταξει, τι συζηταμε. Εαν και με τον συγκεκριμενο στο facebook δεν συμφωνω τουλαχιστον τις μισες φορες.

Μεσος ορος κοσμου στο Παλατακι τα τελευταια 15 χρονια ειναι 1500, μαξ. 2000 ατομα.

Δεν αξιζει να παμε την κουβεντα εκει διοτι δεν υπαρχουν μπασκετικοι εναντι ποδοσφαιρικων, ουτε καποιου ...
από Maurice_Escargot
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Το σφουγγοκωλαριοι ειχα να το ακουσω χρονια ως λεξη. Επιθετικος ως χαρακτηρισμος και τσουβαλιασμα, δεν βρισκω κανεναν λογο. Νομιζω υπαρχουν πολλα ατομα εδω μεσα που δεν εχουν απωτερους σκοπους, ουτε χαζοι ειναι και ουτε θελουν να θιξουν αλλα μελη του φορουμ. Υπαρχουν βεβαια και τα τρολλς και οι ...
από nkoss
Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Να τα τα 2 μέτρα και τα 2 σταθμά. Γιορτάζει σήμερα ο άνθρωπος κι ούτε μια ευχή. Του Αη Γιάννη χαμός γινότανε.
Τέλος πάντων. Χρόνια πολλά Αριστοτέλη!!!
Για κάποιον λόγο που δε μπορώ να καταλάβω, σε συμπαθώ.
από dimpaok4
Παρ 17 Απρ 2026, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

μηπως να ζητησουμε και συγνωμη που ασχολουμαστε με την πιο βαρια φανελα του συλλογου,που ηρθε ενας μεγιστανας μετα απο 30 χρονια και η εννοια μας δεν θα ειναι στην αρχη της χρονιας ποσο γρηγορα θα σωθουμε,αν μπορουμε οικονομικα να αλλαξουμε καποιον ξενο απο τα πανερια που ψωνιζαμε που δεν βγηκε και ...