Η αναζήτηση βρήκε 876 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Οταν ο Χατζοπουλος χοροπηδουσε στα τσιμεντα της Τουμπας διπλα μας, ο θεσσαλονικεας αραζε στα σαλε της των Ελβετικων Αλπεων.....
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι ο Χατζο παρουσιάζει fake ενδιαφέρον για να χαλάσει το ντιλ με τον Τέλη! Είναι δυνατόν; :shock:
Τί μπορεί να κερδίσει από αυτό ο Χατζό; Από ήρωας να τον κυνηγάει η μισή πόλη;
Το μόνο θολό σημείο για το ευρύ κοινό (που είναι και φυσιολογικό σε αυτό το χρονικό σημείο ...
Τί μπορεί να κερδίσει από αυτό ο Χατζό; Από ήρωας να τον κυνηγάει η μισή πόλη;
Το μόνο θολό σημείο για το ευρύ κοινό (που είναι και φυσιολογικό σε αυτό το χρονικό σημείο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.
Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να εμφανίστηκαν αμερικανοί τόσο ενεργά αμέσως μετά το ενδιαφέρον Μυστακίδη αφού πρώτα είχε γραφτεί ότι δεν είχε τελεσφορήσει το ενδιαφέρον τους ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολυ νωρίς για να πει κανείς το οτιδήποτε σχετικά με την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΚΑΕ.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θανάση Χατζόπουλο. Η μέχρι τώρα πορεία του και το έργο που έχει παρουσιάσει, είτε ως επιχειρηματίας είτε ως επικεφαλής της ΚΑΕ, είναι υποδειγματικό.
Θυμίζω ότι η σωστή ...
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θανάση Χατζόπουλο. Η μέχρι τώρα πορεία του και το έργο που έχει παρουσιάσει, είτε ως επιχειρηματίας είτε ως επικεφαλής της ΚΑΕ, είναι υποδειγματικό.
Θυμίζω ότι η σωστή ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
ΚΩΣΤΑ νοιώθεις και μας λείπεις! Τίποτε άλλο.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κατι τετοια εμετικα πρω(κ)τοσελιδα,αντι να μου φανει σουπερ ντουπερ λυση ο Μυστακιδης,φερνει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ,πληρη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο,ας δωσει αυτος την ομαδα εκει που θα ειναι καλυτερα.
Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω εμπιστευομαι 100% τον Χατζοπουλο.Το οτι το Μπασκετικο τμημα επιβιωσε μεχρι σημερα το οφειλουμε κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο σε αυτον.
Αν θεωρει οτι ο Μυστακιδης ειναι η καταλληλη διαδοχη λυση ας το κανει.Αν οχι, ας δωσει το τμημα στην 2η επιλογη.
Αν θεωρει οτι ο Μυστακιδης ειναι η καταλληλη διαδοχη λυση ας το κανει.Αν οχι, ας δωσει το τμημα στην 2η επιλογη.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γράφω άποψη για κανέναν Μυστακίδη, ο Σαββιδης είναι οφ τοπικ αφού ούτε διοίκηση είναι ούτε έχει ενδιαφέρον να πάρει την ΚΑΕ.
Ο Χατζοπουλος να ελέγξει τον μυστακιδη (αν και ως διοίκηση πρωτοδικείου μάλλον δεν είχε τέτοια αρμοδιότητα),προέκυψε ότι είναι μεγαλομετοχος και καλύτερα αφού στον ασ δεν ...
Ο Χατζοπουλος να ελέγξει τον μυστακιδη (αν και ως διοίκηση πρωτοδικείου μάλλον δεν είχε τέτοια αρμοδιότητα),προέκυψε ότι είναι μεγαλομετοχος και καλύτερα αφού στον ασ δεν ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αν δω ότι αποσύρεται από την υπόθεση νέα Τούμπα τότε θά πιστέψω ότι πραγματικά θέλει να προσφέρει στο μπάσκετ,και όλα θά πάνε καλά ο καθένας στον τμήμα τού,αν δω πάλι να χώνεται στο γήπεδο λυπάμαι αλλά θά ισχύουν όλα όσα υποθηκαν και ότι το τρύπημα και η ανακατωσούρα θα συνεχιστεί....
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΟΥΛΙ
Νά ’χεις στόλους και βαπόρια
και πλεούμενα πελώρια
Με το δένε και το λύνε
λίγο βέβαια δεν είναι
Όμως της ζωής το αλάτι
βρίσκεται μες στο κρεβάτι
Μια μονάχα μες στις δέκα
νά ’ναι αληθινή γυναίκα
Και τα τέτοια δεν τα θέλει
κύριε Γιώργο κύριε Τέλη
Μάθετέ το είναι ...
Νά ’χεις στόλους και βαπόρια
και πλεούμενα πελώρια
Με το δένε και το λύνε
λίγο βέβαια δεν είναι
Όμως της ζωής το αλάτι
βρίσκεται μες στο κρεβάτι
Μια μονάχα μες στις δέκα
νά ’ναι αληθινή γυναίκα
Και τα τέτοια δεν τα θέλει
κύριε Γιώργο κύριε Τέλη
Μάθετέ το είναι ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο αστείο που ξαφνικά βγάζουν όλοι μαζί άρθρα για το ''προφίλ''.
Σας βλέπουμε ρε τσομπάνηδες.
Πιο τσομπάνηδες φίλε Mngus, από αυτά που βιώσαμε με την εμφάνιση του κ. Μυστακίδη, δύσκολα θα βρούμε.
Από εκεί και πέρα, εκ των πραγμάτων καμία εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρχει ούτε σε κανέναν ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχετε καταλάβει άραγε ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι 2 διαφορετικά "μαγαζιά";
Προφανώς και πρέπει να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί οι εξελίξεις του ενός να επηρεάζουν τον άλλον.
Εγώ είμαι υπέρ της αγοράς από Μυστακίδη, όπως και οποιαδήποτε επιφανή επιχειρηματία που θα έρθει και θα ...