Ειλικρινα δε βαρεθηκατε να τη λετε ο ενας στο αλλο?Σαββιδικοι,Μυστακιδικοι και τωρα αμερικανοι νεοεπενδυτες?Φτανει ρε ,διωχνετε κοσμο δε το καταλαβαινετε?
Κοσμο που ματωσαμε για να τον κανουμε να επιστρεψει.
Βγαζετε το χειρότερο εαυτο σας κι ολα αυτα στις πλατες ενος τμηματος που χει υποφερει τα ...
Η αναζήτηση βρήκε 867 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Βλέπω αναρτήσεις από ΠΑΟΚάρχες του Χ για τον Χατζόπουλο και θέλω να ξεράσω, είμαστε κοντά στο να πιάσουμε πάτο.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όση διαφορά είχε όταν μας τα κάνατε Ζέπελιν τόσα χρόνια για τον εξαφανισμένο Ιβάν την ώρα που η ΠΑΕ είχε απρόσκοπτη λειτουργία και ο Ιβάν καθημερινή επαφή με στελέχη και παίκτες και η ομάδα κατακτούσε τίτλους
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει αν ισχύει ότι είναι fund manager αυτο που ειναι καθοριστικο για οποιαδηποτε κουβέντα είναι αν θα εμπλακεί προσωπικά αυτός ή εκπροσωπεί τα funds. Στη πρώτη περίπτωση η διαφορά είναι χαώδης και είναι αστείο να το συζητάμε.
Σε κάθε περίπτωση μπορεί απλά να είναι διαπραγματευτικό χαρτί στις ...
Σε κάθε περίπτωση μπορεί απλά να είναι διαπραγματευτικό χαρτί στις ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει πρώτα να μάθουμε το όνομα του εξ Αμερικής επενδυτή για να μπορέσουμε να πούμε δυο λόγια παραπάνω. Γιατί από την μια αναφέρεται ως περίπτωση Τσάκα ενώ υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι υπονοούν ότι πρόκειται για τον Τρύφων Νάτση.
Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα
Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως οι ίδιες οι εξελίξεις καταρρίπτουν τις εύκολες θεωρίες οτι ο Χατζόπουλος πασχίζει να μην γίνει το ντιλ με Μυστακίδη κλπ
Επιμένω πως όταν μιλάμε για τέτοιο μέγεθος επιχειρηματία, και τέτοιο μέγεθος ΚΑΕ, είναι πανεύκολο και σχεδόν δεδομένο οτι θα γίνει η δουλειά.
Μακάρι να εξελιχθούν όλα ...
Επιμένω πως όταν μιλάμε για τέτοιο μέγεθος επιχειρηματία, και τέτοιο μέγεθος ΚΑΕ, είναι πανεύκολο και σχεδόν δεδομένο οτι θα γίνει η δουλειά.
Μακάρι να εξελιχθούν όλα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιστορικός σύνδεσμος πάντως έχει χρόνια να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων...
Αν κ δεν συμφωνησα ποτε με τη φιλοσοφία της θ4 δεν παυει να ειναι ιστορικό κομμάτι που τα πέτσια ηταν παντου κ θα ειναι παντού.
Τωρα να βγαίνει ο καθε τυχαίος πισω απο ενα πληκτρολογιο ομως κ να τους χαρακτηριζει ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς έτσι ειναι.
Σωστά τα λέει ο πρώην βροχοποιος ή κάνω λάθος.
Γεια σου Μπαρκαρούτσε...
Το μόνο κακό είναι, ότι είναι Αγιαξ

Σωστά τα λέει ο πρώην βροχοποιος ή κάνω λάθος.
Γεια σου Μπαρκαρούτσε...
Το μόνο κακό είναι, ότι είναι Αγιαξ

- Κυρ 07 Σεπ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κ δεν συμφωνησα ποτε με τη φιλοσοφία της θ4 δεν παυει να ειναι ιστορικό κομμάτι που τα πέτσια ηταν παντου κ θα ειναι παντού.
Τωρα να βγαίνει ο καθε τυχαίος πισω απο ενα πληκτρολογιο ομως κ να τους χαρακτηριζει Τρύπα 4 τον κανει το λιγοτερο αστειο.
Τεσπα. Αν αυτομπαναριστικε καλα εκανε ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Καλπάκης βρέθηκε με μετοχές μετά την τραγική διοίκηση του συγχωρεμένου Πανελούδη. Δεν ήταν μόνο αυτός αλλά και άλλοι όπως ο Γαλατσόπουλος, ο Ανδρέαδης κα.
Μετά τις ΑΜΚ το ποσοστό έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Απο εκεί και πέρα είπε την άποψη του. Πώς προκύπτει οτι είναι μπροστινός του ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν δύο τρόποι για να πάρεις μια ΑΕ. Είτε με ΑΜΚ που (κατ' ελαχιστο) θα διπλασιάσει το μετοχικο κεφάλαιο και θα καλύψεις τις νέες μετοχές εσύ που αγοράζεις (και κατά συνέπεια θα έχεις κατ'ελαχιστο το 50%+1 μετοχη) ή θα κάνεις σκούπα τις μετοχές που υπάρχουν ήδη σε τιμή που μπορεί να διαφέρει ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εξέλιξη αυτή, έφερε αντίδραση σήμερα από την πλευρά Μυστακίδη, η οποία έστειλε το έγγραφο εμπιστευτικότητας με κάποιες διορθώσεις προς την πλευρά ΚΑΕ, αναμένονται οι υπογραφές από τα μέλη της διοίκησης και στη συνέχεια το «letter of intent», προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα η υπόθεση ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποστάρισμα του Καλπάκη μου βγάζει μια αίσθηση ζήλιας. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως εξής:
"Έβαλες λεφτά, Χατζό, για να κάνεις λεζάντα και τώρα θα τα πάρεις πίσω άρα η λεζάντα-διαφήμιση σου βγήκε τζάμπα. Για να μην πάρεις ποτέ πίσω ότι έβαλες, δίνω εγώ το ποσοστό μου, που το πήρα τζάμπα, ώστε να γίνει ...
"Έβαλες λεφτά, Χατζό, για να κάνεις λεζάντα και τώρα θα τα πάρεις πίσω άρα η λεζάντα-διαφήμιση σου βγήκε τζάμπα. Για να μην πάρεις ποτέ πίσω ότι έβαλες, δίνω εγώ το ποσοστό μου, που το πήρα τζάμπα, ώστε να γίνει ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι άλλο αναφορικά με την "τοποθέτηση" Καλπάκη
"Η Ιστορία των μέτοχων ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει το 2008-9 περίπου όταν η ομάδα μας μπήκε μέσα από την διοίκηση Πανελουδη και παρέδωσε τις μετοχές στον ΑΣ ΠΑΟΚ
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές με σύμφωνη γνώμη και των οργανωμένων ...
"Η Ιστορία των μέτοχων ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει το 2008-9 περίπου όταν η ομάδα μας μπήκε μέσα από την διοίκηση Πανελουδη και παρέδωσε τις μετοχές στον ΑΣ ΠΑΟΚ
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές με σύμφωνη γνώμη και των οργανωμένων ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις έτσι, δικαίωμά σου . Αλλά το να το πλασάρεις συνέχεια λες και υπάρχει καμιά επίσημη λίστα με "είδη οπαδών", το λες και ...