Το πρόβλημα μου είναι με όσους μιλάνε για "ηθική λάστιχο" και ακόμα περισσότερο με όσους αναρωτιούνται "μα γιατί δεν τρελαίνεστε απ τη χαρά σας".
Γιατί υπάρχει ηθική σε κάποιυς απο εμάς στον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν γουστάρουμε ανήθικες διεργασίες. Για αυτό.
Όπως από χθες είπα ΒΕΒΑΙΩΣ έχει πολλές ...
Η αναζήτηση βρήκε 877 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο.Οτι ειναι να γινει ας γινει.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι ολες οι πληροφοριες σου να ειναι αληθης.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Πωωωωωωωωωωωω L.A. Noir,τι παιχνιδαρα ρε Αλεξ;Τι μου θυμησες τωρα;
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο και heavy rain.. καψιμοKabamaru11 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 14:32 Πωωωωωωωωωωωω L.A. Noir,τι παιχνιδαρα ρε Αλεξ;Τι μου θυμησες τωρα;
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να ρωτήσω κάτι;
Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;
Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.
Από εκεί και πέρα τί άλλο μπορεί να υπάρχει ως σχέση ανάμεσα στα δύο ζητήματα;
Εγώ φυσικά ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμπιστεύομαι Χατζόπουλο 100%, άλλωστε είχε πάρει θέση υπέρ τού Σαββίδη στο γηπεδικό.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη αλλά γιατί πρέπει να θεωρήσω εγώ υπερβολικό το σενάριο να έχει 20 εκατομμύρια μπάτζετ;
Το αναμενόμενο θα είναι
Σίγουρα δεν είναι "υποχρεωμένος"
Υποχρεωμένος είναι να έχει ένα σοβαρό μπάτζετ και μια πληρωμένη ομάδα. Όπως και στη μπάλα με μεγαλομέτοχο πλούσιο αντίστοιχα
Αλλά όταν έχεις 5 ...
Το αναμενόμενο θα είναι
Σίγουρα δεν είναι "υποχρεωμένος"
Υποχρεωμένος είναι να έχει ένα σοβαρό μπάτζετ και μια πληρωμένη ομάδα. Όπως και στη μπάλα με μεγαλομέτοχο πλούσιο αντίστοιχα
Αλλά όταν έχεις 5 ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Άγχος και προσμονή
Καμία εμπιστοσύνη σε κανένα προφανώς πριν να δείξει έργα και πράξεις
Απόλυτη εμπιστοσύνη στο Χατζόπουλο και στη νυν διοίκηση της ΚΑΕ
Οποιοσδήποτε φόβος κατανοητός αλλά δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτά που μας φοβίζει που δε θα φανεί σχεδόν άμεσα. Κάτι που οτιδήποτε στραβό σημαίνει ...
Καμία εμπιστοσύνη σε κανένα προφανώς πριν να δείξει έργα και πράξεις
Απόλυτη εμπιστοσύνη στο Χατζόπουλο και στη νυν διοίκηση της ΚΑΕ
Οποιοσδήποτε φόβος κατανοητός αλλά δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτά που μας φοβίζει που δε θα φανεί σχεδόν άμεσα. Κάτι που οτιδήποτε στραβό σημαίνει ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τέλη θα πήγαινε τρένο το site χαχαχαψψScotch4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:32 Έβγαλε η ΚΑΕ ανακοίνωση για την συνάντηση και έπεσε ο σέρβερ!!![]()
![]()
Τι γράφει τελικά;;
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Τουλάχιστον από την ΚΑΕ η ενημέρωση είναι άμεση και ξεκάθαρη
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένας ελληνικός σύλλογος δεν διοικείται με αυτόν τον τρόπο. Χρειάζεται επαφή με τον κόσμο. Ο μόνος ίσως τρόπος, αν επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα, είναι αυτός που θα μιλά εξ ονόματός του να αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία με κύρος (όχι δηλαδή απλώς ένας υπάλληλος). Αν, για παράδειγμα, αναλάβει ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ έχω την ενημέρωση ότι ο Μυστακίδης δεν θέλει να πολύ ασχοληθεί αλλά υπάρχει πίεση προς το προσωπο του να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ όχι για γεωπολιτικούς λόγους…
Είναι ευκαιρία λοιπόν για τον Μυστα να αφήσει τον Χατζόπουλο να διοικεί , πιο χαλαρά όμως έχοντας πάρει από πάνω του το βάρος της ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ιδανικό θα ήταν ο Χατζόπουλος να μείνει και να τρέξει την ομάδα οποίος και να την πάρει...αλλά με τον Μυστακίδη το θεωρώ από πολύ δύσκολο έως απίθανο...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ... Τέλαρος δήλωσε ότι αποσύρεται - σαν ένδειξη θέλησης για ειρηνική συμπόρευση - από την κωλοπιλάλα να σηκώσει τάχιστα τη νέα Τούμπα ή με τούτα και με τ' άλλα δεν έχει προκάμει ακόμα;
Νομίζω ότι η αγορά της ΚΑΕ είναι απλά μια κίνηση στην σκακιέρα.
Η απάντηση στο πώς θα αναθέσουμε την Νέα ...