Η αναζήτηση βρήκε 877 εγγραφές

Return

από soigol
Τρί 02 Σεπ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΆΘΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΉ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,
Πρώτο και τελευταίο ποστ!!!

Ιθάκη

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι να ’ναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον ...
από geobila
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

paokovios1974 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:22 Και στο κάτω κάτω εφόσον ήταν συμφωνημενος ο Ανάσας και απλά τον βάλαμε στο περίμενε τον χτύπας φιλικα στην πλάτη του δίνεις και 100 παραπάνω στο συμβόλαιο και όλα καλά πλάκα κάναμε
"Ελα βρε μαλακα πως κανεις ετσι? μηπως ξεχνα τα δικα σου περσι?" καπως ετσι του λενε αυτην την ωρα
από vasgias
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Πέτυχα στο διάδρομο των Γαλλικών τυριών στον Σκλαβενίτη τον προσωπικό μου αγαπημένο μου κύριο Γιώργο Μήνο και τονε ρώτησα αν σχετίζεται η επιλογή του στον τύπο τυριού με την καταγωγή του φορ που κηνυγάμε. Αφού τρομοκρατήθηκε από την όψη μου και λίγο πριν με γαμωσταυρίσει ξεστόμισε "όχι, παλεύουν ...
από ProGrammerG4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το ...
από Γερασίμου
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Από χθες το βράδυ σας το είπα. Τζάμπα χάσατε όσοι χάσατε τον ύπνο σας και τζάμπα ρίχνατε τα χαρτιά μήπως και βρείτε τον παπά. Βέβαια άξιζε ο χουλιαμάς και πολύ μού άρεσε η αναφορά στον Καβάφη.
Οι μεταγραφές νομίζω ότι έκλεισαν για την ομάδα και από αύριο και πέρα μόνο αν βρεθεί κάτι υποσχόμενο σε ...
από paokovios1974
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Βρε μπας και ερθει ο Ανασας και γι αυτο δεν δηλωνουμε ακομα?
Η , το καλυτερο σεναριο
Ζαφειρης απο τωρα, και γαμησα και σεντερ φορ
από xrisitsapa
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Ο σοφός λαός λέει μια παροιμία που αναφέρεται σε κάτι παρακαλετό που έχει σαν αποτέλεσμα κάτι άλλο να γίνεται ξινό.
Όλοι όσοι ακούστηκαν σήμερα, εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία.
Παραείναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ μας πλέον για να παρακαλάει τέτοια ονόματα.
Μπορούν να συνεχίσουν να ζεσταίνουν τους ...
από alp920
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Μια μεταγραφική περίοδος διαφορετική από ότι είχαμε βιώσει τα τελευταία χρόνια,αυτήν την φορά υπήρχε στόχευση,ποδοσφαιρική λογική,υπήρξε υπέρβαση,σίγουρα έγιναν και λάθη ,θα μπορούσαμε και καλύτερα αλλά αυτό ισχύει πάντα.
Αν ερχόταν ο Ζαφείρης από τώρα και ερχόταν ένα ακόμα πολύ καλό φορ θα ...
από Outsider1926
Τρί 02 Σεπ 2025, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

50 νέες σελίδες βλέπω στο τοπικ. Χωρίς να τις διαβάσω ακόμα θα πω το εξής:

Είτε έρθει φορ, είτε δεν έρθει, είτε αυτός είναι ο Μίτροβιτς (που λέει ο λόγος), είτε είναι ο Μπρέθλες (που λέει ο Πανταζής) και γνωρίζοντας ότι κάποιοι θα βγάλουν σπυράκια... IN RAZVAN WE TRUST
από PaokFiesta
Τρί 02 Σεπ 2025, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, από τη στιγμή που σήμερα τελευταία μέρα της λίστας τα κυβερνητικά δεν έβγαλαν μαζικά κάποιο όνομα, παρά μόνο κάτι φλου άρθρα για ενδιαφέρον στον Μοπέ φαινόταν προς τα πού πήγαινε το πράγμα.

Από εκεί και πέρα σε ένα καλοκαίρι με Τέλη, Ντελια και λοιπά σιριαλ αν μου έδινες το σημερινό ...
από black death
Τετ 03 Σεπ 2025, 01:21
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν είναι γκολτζήδες. Είναι ότι τα τελευταία χρόνια η θέση του επιθετικού μαστίζεται από μέτριους έως ανυπόφορους ανά διαστήματα παίχτες ποδοσφαίρου συνολικά.

Ε μα συγνώμη αλλα ο προπονητής λίγο πολυ το έχει πει οτι τα γκολ δεν είναι το σημαντικότερο πραγμα.
Και εχει ...
από Montrealiotis
Τετ 03 Σεπ 2025, 02:49
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ένα έχω μόνο να πω…
Γαμημενη Σλάβια!
από Special 4
Τετ 03 Σεπ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Το ταμείο σε σχέση με πέρυσι είναι απείρως θετικότερο και σχετίζεται με την (επαν) ενεργοποίηση προσώπων εκ του σύνεγγυς.

Οι μεταγραφές που έχουν έρθει και το ρόστερ που έχει διαμορφωθεί έως τώρα, είναι αρκούντως δυνατό ώστε να μην χάσει τόσους βαθμούς, με ομάδες εκτός Big - 4, σε σχέση με τους ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 03 Σεπ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι ούτε ενθουσιασμένος είμαι με τις μεταγραφές, ούτε θεωρώ ότι το ρόστερ δεν έχει τρύπες, αλλά:
1) Κάναμε μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό ορθολογικές κινήσεις. Κανονικούς παίκτες, όχι 32χρονους "έμπειρους" γιατί ζούμε στο αιώνιο 1990, παίκτες με κίνητρο και διάθεση, αλλά ταυτόχρονα από ...