Όπως και να έχει κατάφεραν κάποιοι από κάτω ,και ίσως και από πάνω,να μας κάνουν άνω κάτω ακόμα μια φορά.Κιεμεις απλά τσιμπησαμε ...
Μακάρι μετά το αήττητο,και το πιο μάγκικο να πάρουμε και ενα κόντρα στα τρυπήματα...Τίτλο δεν έχω ακόμα...
Η αναζήτηση βρήκε 379 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
.............................
Μερικά πράγματα, ΔΕΝ μπορούν να γράφουν, έτσι απλά....
σειρα....
δεν μπορω να πω με σιγουρια κατι γιατι δεν γνωριζω τι κουβέντα κανανε περσι τετοιον καιρο...
ποσο απιθανο θεωρεις να του ειπε...κατσε εναν ακομη χρονο και του χρονου φευγεις....?? ενας λογος γιατι ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τελικά δεν έχω καταλάβει
Μέχρι τον Μάιο ο Σαββίδης ήταν υπόλογος επειδή δεν ΗΘΕΛΕ να επενδύσει
Τώρα σιγά σιγά γυρνάει το κόλπο και είναι ότι "πρέπει να αποδείξει αν ΜΠΟΡΕΙ"
Πολύ ωραία κουμπωνουν βρε παιδί μου όλα αυτά
Σε άλλα νέα, ήταν διακοπές η δικηγόρος, τώρα λέει στο ράδιο ότι την Κυριακή ...
Σε άλλα νέα, ήταν διακοπές η δικηγόρος, τώρα λέει στο ράδιο ότι την Κυριακή ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά δεν έχω καταλάβει
Σε άλλα νέα, ήταν διακοπές η δικηγόρος, τώρα λέει στο ράδιο ότι την ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλές υπερβολές πάντως και πολλά χυδαία σχόλια στο διαδίκτυο. Δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά ο Σαββίδης, κακό δεν εχει κάνει στον ΠΑΟΚ.. Ίσα ίσα μάλιστα μας οδήγησε στην κορυφή και είμαστε εκεί ακόμα.
Και φυσικά είναι λίγο άκομψο να λες σε στήριξα στο γηπεδικό αλλά τώρα πουλο και πουλα, αλά καρτ ...
Και φυσικά είναι λίγο άκομψο να λες σε στήριξα στο γηπεδικό αλλά τώρα πουλο και πουλα, αλά καρτ ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει να πέσει κλάμα στους ομίλους media επιρροής του, λογικά θα παρουσιαστεί ότι έχει έτοιμα λεφτά να επενδύσει αλλά τον διώχνουν οι κακοί οπαδοί που δεν θέλουν να πάρει την ομάδα από το παράθυρο κάποιος που δεν έχει δώσει δείγματα γραφης για τις προθέσεις του.
Ηδη από χθες που μυρίστηκαν αίμα με ...
Ηδη από χθες που μυρίστηκαν αίμα με ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πειράζει που δεν θέλω να φύγει ούτε με 20 ούτε με 30 ούτε με 40?
Κι όχι μόνο για αυτά που βλέπουμε
Όχι μόνο επειδή αυτά τα 20, 30, 40 θα πάνε στην τρύπα που θα έχει η τωρινή ΠΑΕ το 2026, 2027 κλπ και όχι σε σοβαρή ενίσχυση.
Κυρίως επειδή στο κωλο modern football , ναι, θέλω ο Ντέλιας να γίνει ...
Κι όχι μόνο για αυτά που βλέπουμε
Όχι μόνο επειδή αυτά τα 20, 30, 40 θα πάνε στην τρύπα που θα έχει η τωρινή ΠΑΕ το 2026, 2027 κλπ και όχι σε σοβαρή ενίσχυση.
Κυρίως επειδή στο κωλο modern football , ναι, θέλω ο Ντέλιας να γίνει ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι πως έχει γίνει η κατάσταση, είναι lose-lose, δεν υπάρχει το δίλημμα "Ή ο ένας Ή ο άλλος", "ας αναλάβει όποιος μπορεί να κάνει γήπεδο ΚΑΙ τη χρηματοδότηση της ομάδας". ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους 2 δεν μπορεί να έχει και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο. Όσες ομάδες έφτιαξαν γήπεδο (με δικά τους ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο άσχετος και προκατειλημμένος πρέπει να είναι κάποιος για να αναρωτιέται αν και γιατι ότι ο κόσμος αντιδράει επειδή θέλει να μπουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη του Ιβάν
Πότε υπονόησε έστω κανείς κάτι τέτοιο;
Το τρύπημα και το στήσιμο εξόργισε όλους μας. Που προδίδει και εσωτερικές πουστιες ...
Πότε υπονόησε έστω κανείς κάτι τέτοιο;
Το τρύπημα και το στήσιμο εξόργισε όλους μας. Που προδίδει και εσωτερικές πουστιες ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εκεί δείχνει το πράγμα ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ..
Πιστεύεις ότι ένας πόντιος που έχει ρίξει 150 160 εκατομμύρια στην παε και τον έχουν τρυπήσει 1 φορά και βλέπω μέχρι την Δευτέρα πάνε για το δεύτερο τρύπημα θα φύγει ομαλά? Εγώ θα δεν θα το έκανα. Κάπου ακουσα ότι ο ΙΒΑΝ ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπομονή συνιστώ. Ακόμα δεν έχουμε τα δεδομένα για να λύσουμε την άσκηση. Με υποθέσεις και φαντασία το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να φανατιστούμε.
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οτι ο Ιβάν αρχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και από τον κόσμο πλέον. Η υπόθεση Ντέλια είναι ένδειξη ότι ίσως άρχισε ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο να αποφασίζουμε πως οποιαδήποτε πληροφορία από τα ΜΜΕ είναι απευθείας εκτέλεση εντολών Σαββίδη, είμαστε πρώτοι
Όταν μετά από 99 χρόνια πρώτη φορά βρίσκει αυτόνομα σοβαρή χορηγία ο ΑΣ μια μέρα πριν κληθεί να δεσμευτεί με ή ενάντια σε Σαββίδη, είναι απλά Σάββατο βράδυ
Άντε ρε, πως το λέτε εκείνο ...
Όταν μετά από 99 χρόνια πρώτη φορά βρίσκει αυτόνομα σοβαρή χορηγία ο ΑΣ μια μέρα πριν κληθεί να δεσμευτεί με ή ενάντια σε Σαββίδη, είναι απλά Σάββατο βράδυ
Άντε ρε, πως το λέτε εκείνο ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.
Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον αντιμετωπιζουν ...
Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον αντιμετωπιζουν ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα δεν είναι κυρίως ή μόνο η επίδειξη κάποιου βαθμού κεκαλυμμένης (για όσους τουλάχιστον προσπαθούν να μην τη δείχνουν ξεκάθαρα) αχαριστίας απέναντι στον Σαββίδη. Οκ, χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης είναι και τούτο, δεν είναι δα και κάτι τόσο εντυπωσιακό για την εποχή που ζούμε. Το ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.
Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον ...