ΝαιWoodman73 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:47 Το γήπεδο της Τούμπας, εαν πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου, τηρεί τις ποηποθέσεις της ΟΥΦΑ, να γινουν αγώνες Ch.l ?
Η αναζήτηση βρήκε 379 εγγραφές
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ας πω κι εγώ το πώς βλέπω την όλη κατάσταση...
Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 01:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ζοριστηκα? Το ποστ σου με ζορισε? Να σαι καλα...Ρε αδερφε μπορω να καταλαβω τον προβληματισμο,μπορω να καταλαβω τον σκεπτικισμο,μπορω να καταλαβω το αισθημα ευγνομωσυνης απεναντι στον Ιβαν για τις επιτυχιες που εφερε στην ομαδα,αλλα ρε γμτ μεγαλα παιδια ειμαστε και αναφερομαστε σε πολεμο ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ξεκαθαρισουμε ομως τι σημαινει ασφαλεια. Ασφαλεια ειναι να παιρνεις αβερτα τιτλους και να φερνεις παικταραδες; Ή να κοιμασαι ησυχος οτι ποτε δεν προκειται να παθεις αυτο που επαθε ο βαζελος μετα το πρωταθλημα που πηρε, αυτο επαθε η Λυων φετος και γενικα αυτο που παθαινουν πολλες μεγαλες ομαδες ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ξεκαθαρισουμε ομως τι σημαινει ασφαλεια. Ασφαλεια ειναι να παιρνεις αβερτα τιτλους και να φερνεις παικταραδες; Ή να κοιμασαι ησυχος οτι ποτε δεν προκειται να παθεις αυτο που επαθε ο βαζελος μετα το πρωταθλημα που πηρε, αυτο επαθε η Λυων φετος και γενικα αυτο που παθαινουν πολλες μεγαλες ομαδες ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει αρχίσει και κουράζει όλη αυτή η ιστορία με το "πλάγιο" μπασιμο Μυστακίδη. Κανείς δεν αμφισβητεί την οικονομική του επιφάνεια που ίσως είναι και τρείς -τεσσερις φορές μεγαλύτερη του Σαββίδη όμως εμείς τόσα χρόνια με τον Ιβάν πορευόμαστε -με τα καλά του και τα άσχημα του- και αυτός έχει βάλει ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ γιατί μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Η όλη φάση με το γήπεδο είναι η ύστατη προσπάθεια του Μυστακίδη να πάρει την ΠΑΕ μετά από τα δύο όχι που εισέπραξε από τον Σαββίδη.
Άρα δεν μιλάμε απλά για το ποιος δισεκατομμυριουχος θα βγάλει φράγκα από το γήπεδο, μιλάμε για την ...
Η όλη φάση με το γήπεδο είναι η ύστατη προσπάθεια του Μυστακίδη να πάρει την ΠΑΕ μετά από τα δύο όχι που εισέπραξε από τον Σαββίδη.
Άρα δεν μιλάμε απλά για το ποιος δισεκατομμυριουχος θα βγάλει φράγκα από το γήπεδο, μιλάμε για την ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Ο χρόνος που δεσμεύθηκε για το γήπεδο (το οποίο θυμίζω επί σειρά ετών δεν ήθελαν να του το δώσουν διότι ξεκάθαρα έλεγαν από τον ΑΣ ότι θα δούμε πρώτα μακροπρόθεσμα έργα από τον επενδυτή, τήρηση λόγων και ΜΕΤΑ θα μιλήσουμε για το γήπεδο - άραγε τι από αυτά είδαν από το Μυστακίδη; ) ήταν εντελώς άλλος ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά αυτό δεν αλλάζει την πουστια του ΑΣ.
Αν δεν ήταν πουστια, θα είχαν να δείξουν κάτι. Αυτοί τοποτα
Εκ του αποτελεσματος φαινεται ομως οτι κατι παραπανω ηξερε ο Κατσαρης.
Προφανως ηξερε οτι δεν υπαρχει σαλιο, και πιεσε καταστασεις.
Σιγουρα φερθηκε πουστικα, αλλα φαινεται οτι υπηρχε λογος ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Α και που στε
Αν αυτήν σας την επιθετικότητα,αυτήν την επαναστατική μαγκιά την δειχνατε και στους εξωτερικούς εχθρούς της ομάδας θα ήμασταν δύο λεβελ πιο πανω
Αν αυτήν σας την επιθετικότητα,αυτήν την επαναστατική μαγκιά την δειχνατε και στους εξωτερικούς εχθρούς της ομάδας θα ήμασταν δύο λεβελ πιο πανω
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον θα επιβεβαιωθεί η άποψη μου ότι χτισμένη μέσα στο ελληνικό DNA είναι η ρητή εντολή "χωριστειτε σε στρατόπεδα, εμείς και εσείς να είναι όλη ζωή"
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμα είσαι ο ΑΣ και κρίνεις αν θα συμφωνήσεις για το γήπεδο με βάση το αν πουλήθηκε ή όχι και με ποιον τρόπο ένας παίκτης, τότε είναι ένας ακόμα λόγος να θεωρείσαι ανεπαρκής για τη θέση και τον ρόλο σου
Αν δε, αυτό συνδυαστεί και με τα άλλα εγκλήματα που έκανες, τότε είσαι δέκα φορές χειροτερος
Και ...
Αν δε, αυτό συνδυαστεί και με τα άλλα εγκλήματα που έκανες, τότε είσαι δέκα φορές χειροτερος
Και ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού διακινήθηκε επί πόσες μέρες ότι η ΠΑΕ χρωστάει... Ένα εκατομμύριο στον ΑΣ από καθυστερημένες πληρωμές, μετά διαψεύστηκε πανηγυρικά και δεν είχαμε τι να πούμε
Τώρα η αφερεγγυοτητα προκύπτει επειδή άλλαξε γνώμη για την πώληση ενός παίκτη
Μεθαύριο θα κοιτάμε τι χρώμα κορδόνια έβαλε στα παπούτσια ...
Τώρα η αφερεγγυοτητα προκύπτει επειδή άλλαξε γνώμη για την πώληση ενός παίκτη
Μεθαύριο θα κοιτάμε τι χρώμα κορδόνια έβαλε στα παπούτσια ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να ...