Η αναζήτηση βρήκε 12 εγγραφές

Return

από lkosmid
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Επειδή δεν έχει αναφερθεί στις διάφορες συζητήσεις περι ιδιοκτησίας του γηπέδου, να θυμίσω οτι το ΑΕΛ FC Arena το είχε φτιάξει ο Πηλαδάκης όταν είχε την ΑΕΛ, και όταν πούλησε την ομάδα κατέληξε να παίζει στο Αλκαζαρ για χρόνια, λόγω της κόντρας του με την νέα διοίκηση ή/και του μισθώματος που ...
από lkosmid
Παρ 11 Ιούλ 2025, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Το μόνο που δεν έχει γραφτεί ως επιχείρημα "όσων τους νοιάζει μόνο το καλό του ΠΑΟΚ" είναι οτι μας συμφέρει να απαλλαγούμε απο τον Ιβάν, γιατί έτσι δεν θα μας κυνηγάει κυβέρνηση, η Αθήνα, η ΕΕ με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας ούτε τα αμερικάνικα συμφέροντα. Αντίθετα, με φιλοκυβερνητικό και δυτικό ...
από lkosmid
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Το γήπεδο της Τούμπας, εαν πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου, τηρεί τις ποηποθέσεις της ΟΥΦΑ, να γινουν αγώνες Ch.l ?

Ναι

Απο τη στιγμη που εχουμε παιξει playoff CL στην Τουμπα, δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Στα playoff ισχυουν ακριβως τα ιδια με την τελικη φαση. Πανε τα χρονια προ Ιβαν που ...
από lkosmid
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:40
aivas19 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:38
Dimitrisou έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:30 1 Ο Μοχαμεντ
2 ?
3 Ο Σαλντανια ισως?
Ουισκια=Σκωτια=Ντεσερς;

Σανκλαντ;;;
Για να λέει σούπα μάλλον Σανκλαντ.
Τον Ντεσερς δεν τον λες σούπα
Ο Σανκλαντ επαιζε αγωνα σημερα με τη Χαρτς και σκοραρε.
από lkosmid
Παρ 18 Ιούλ 2025, 00:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Cylon-4 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:52 Στην Βεροια (γ εθνικη), θα συνεχισει ο Δημητρης Μελιοπουλος, που ειχε εγκαταλειψει προσωρινα το ποδοσφαιρο, οταν ειχε παρει μεταγραφη σε μας.
Θα πήρε πτυχίο μαλλον
από lkosmid
Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι πως έχει γίνει η κατάσταση, είναι lose-lose, δεν υπάρχει το δίλημμα "Ή ο ένας Ή ο άλλος", "ας αναλάβει όποιος μπορεί να κάνει γήπεδο ΚΑΙ τη χρηματοδότηση της ομάδας". ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους 2 δεν μπορεί να έχει και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο. Όσες ομάδες έφτιαξαν γήπεδο (με δικά τους ...
από lkosmid
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Με τίποτα, δεν πρέπει να καταστρέψουμε ότι χτίσαμε με κόπο στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια! Ο ακατανόμαστος μπήκε κατευθειαν CL λόγω ranking, και ήμασταν πολύ κοντά το να καταφέρουμε πριν απο αυτούς. Αν θέλουμε να μπούμε CL μέσα στα επόμενα 100 χρόνια, δεν πρέπει να παρατήσουμε την Ευρώπη ...
από lkosmid
Παρ 08 Αύγ 2025, 01:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

[...] Ξερει κανεις ποιος θα μας δείξει στην Αυστρία, αν κ φυσιολογικά υπογράφοντας στη νόβα, μαλλον αυτή θα μας δείξει.

Αν ακουσα καλα, ο Σπυροπουλος ειπε πριν κλεισει η μεταδοση οτι θα το δειξει παλι το Open.

Να ρωτησω κατι κι εγω, εχουμε νεα για τον κυριο χορηγό φανελας; Σημερα η φανελα ηταν ...
από lkosmid
Παρ 08 Αύγ 2025, 01:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Μου αρέσει πολύ η επιλογή Γιακουμάκη

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ

Τσαλοφ φύγε απ' τα όνειρα μου

Και να έρθει ένας αλήτης με αλητικη ψυχή και αλητικο κορμί και αλητικες σκέψεις να κάνει αλητείες με τρόπο αλητικο

Γίνεται;

Ο Fidan Aliti μας κάνει; Ενταξει σε αλλη θεση παιζει, αλλα στα υπολοιπα ταιριαζει, και ...
από lkosmid
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:55
Jump to forum
Jump to topic

Μαλλον για λογους εχεμύθειας δεν έδωσαν το μνημονιο συνεργασίας στα μέλη του ΔΣ για να το διαβάσουν πριν την συνάντηση με την ΠΑΕ :D
από lkosmid
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Κι αν θέλουν δημοκρατικές διαδικασίες, να ρωτήσουν αύριο κιόλας τους κατόχους διάρκειας της ΠΑΕ της τελευταίας 10-20ετιας τι θέλουν να γίνει από δω κ πέρα..

Όχι μόνο τα 100,200, 500 άτομα του ΑΣ

Βασικά αυτή είναι μια πολύ καλή πρόταση. Όπως έχει αναφερθεί, χρειάζεται να εγγυηθούν 2 υπάρχοντα ...
από lkosmid
Τετ 13 Αύγ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

abc_o_ karpouzas έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 09:36 Ρε να ρωτήσω κάτι..

Πόσοι από εδώ μέσα ζητε στο Λονδίνο;

Γιατι εγω νόμιζα ότι όλοι εδώ......επταλοφιτες....είμαστε....

Ααααα υπάρχει και ένας από την Δράμα....
Εγώ ξέρω οτι γεμίσαμε παπατζήδες εδω... :D