Η αναζήτηση βρήκε 28 εγγραφές

Return

από lkosmid
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το 24% των μετοχων της ΚΑΕ, το εχουμε 9000 μικρομετοχοι, απο την δημοσια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου.
Να μας τα σταξει χοντρα, να τις παρει.
:opaokara:

Τις δικές μου μετοχές πάντως δεν τις πουλάω, όσα λεφτά και να μου δώσει. Και μακάρι να άνοιγε καινούρια ΑΜΚ να αγόραζα λίγες ακόμα.
Όταν ο ...
από lkosmid
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Χωρίς να ξέρω τι παίζει, προσωπικά από Μπρεθγουειτ και Μοπέ, προτιμώ Μοπέ.

Ο άλλος και μ@λ@κ@ς μου φαίνεται, και χορτασμένος, και άμπαλος.

Ναι αλλα είπαμε οτι τον Braithwaite δεν τον θέλουμε μόνο για φορ. Τον θέλουμε και για συμπαίκτη-επενδυτή στο καινούριο γήπεδο, και για τις γνώσεις του στο ...
από lkosmid
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη παρεξηγειτε μαλλον τι εννοω για την μανουρα. ΔΕΝ θα παει να μανουριασει με το ζορι και να κανει τσαμπουκα κατευθειαν, αλλα θα μπει στην μανουρα και καποιος θα φαει καρτα εξαιτιας του. Ειναι τσογλανι υποχθονιο. Παιζει φουλ με τα νευρα των αλλων.

Βλεπω πρεμιερ λιγκ σαν τρελος χρονια τωρα ...
από lkosmid
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

Πέτυχα στο διάδρομο των Γαλλικών τυριών στον Σκλαβενίτη τον προσωπικό μου αγαπημένο μου κύριο Γιώργο Μήνο και τονε ρώτησα αν σχετίζεται η επιλογή του στον τύπο τυριού με την καταγωγή του φορ που κηνυγάμε. Αφού τρομοκρατήθηκε από την όψη μου και λίγο πριν με γαμωσταυρίσει ξεστόμισε "όχι, παλεύουν ...
από lkosmid
Τετ 03 Σεπ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Aπορώ με τον Κλόζε, πώς δεν πηρε τον Μύθου δανεικό

Μηπως να παίρναμε εμείς τον Κλόζε; Θα ήταν η καλύτερη μεταγραφή φορ και δεν θα είχαμε πρόβλημα με τις λίστες ούτε τις προθεσμίες. Φυσικά δεν εννοώ για να παίζει (αν και το προφιλ του ηλικιακα μας ταιριάζει :D ), αλλά αν τον βάλεις να δουλέψει ...
από lkosmid
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Η καταχρεωμενη ομαδα του ποδοσφαίρου ηταν τα 10 μυρια ενώ τα 5 της ΚΑΕ ειναι ο δούρειος ίππος του Τέλη...Ο δε πόλεμος στον ευεργέτη ήταν το γειά σας δίνω 150 μυρια για το γηπεδο που έχει βαλτώσει. Αντί να πούμε ένα ευχαριστώ που λέει και ο Πανακας που έγινε ο λόγος με τον ένα τρόπο η τον αλλο να ...
από lkosmid
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει όμως και η εύλογη απορία αν ενδιαφέρονταν για την ΚΑΕ, γιατί δεν βοήθησε στις πρόσφατες ΑΜΚ; Γιατί δεν έδωσε μια χορηγία ή ενα πριμ για τον ευρωπαϊκό τελικο; Μακάρι τα πράγματα να είναι οσο ρόδινα φαίνονται. Απλώς πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Σε κάθε περίπτωση εμπιστεύομαι απόλυτα τον ...
από lkosmid
Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Πάνω σε αυτό με τις μετοχές επειδή έχω και εγώ αλλά δεν έχω καμιά σχέση με το θέμα, η τότε αξία ήταν νομίζω 5 € η μια. Αυτές με κάθε αύξηση ΜΤΚ χάνουν την αξία τους ε?

Χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω πως η ονομαστική τους αξία παραμένει. Φυσικά λόγω του πληθωρισμού, τα 5 € ανα μετοχή πλέον ...
από lkosmid
Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Έχει τούρκικα κεφαλαια μέσα η κοινοπραξία του Τέλη-Ντρέιφους-Blackrock που θέλει το λιμάνι εννοείτε.

Τοτε τι μας λενε οι γεωπολιτικες αναλυσεις; Δηλαδη δεν τους αρεσει το λιμανι (και τα υπολοιπα που εκδηλωσε ενδιαφερον) να ανοικει στον Ελληνα Σαββιδη με δεσμους στην Ρωσια επειδη ειναι υποδομη ...
από lkosmid
Τρί 09 Σεπ 2025, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

με αυτά και με τα άλλα και με τις κόντρες μας,
δεν πήραμε χαμπάρι τα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ της ημέρας: οι διαδικασίες προχωράνε τάχιστα.
Το ενδιαφέρον Μυστακίδη είναι πραγματικό, αλλιώς δε θα γυρνούσαν σε μισή μέρα μέσα για μικροδιορθώσεις το γράμμα για την Εμπιστευτικότητα.
Αποδεικνύονται λοιπόν ...
από lkosmid
Τρί 16 Σεπ 2025, 15:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ; :mrgreen:
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.

ω ρε φίλε, ήμουν εκεί τον Ιούλιο, η χειρότερη υγρασία που έχω φάει στην ζωή μου ...
από lkosmid
Δευ 29 Σεπ 2025, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Διαστημική μπάλα στο β΄ μέρος σήμερα από την ομάδα του τρελού Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος είναι ΠΑΟΚτσής αλλά δεν το έχει μάθει ακόμα!

Τον οποίον κατα καιρούς έχουν ζητήσει να αλλάξουν γιατι "κάθησε πολλά χρόνια, καιρός να δούμε κάτι άλλο", "δεν παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο", "δεν παίζει ωραίο ...
από lkosmid
Δευ 29 Σεπ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

geobila έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:59 Το 4ο γκολ της Μαλμε ειναι ιδιο λαθος με ολα τα φετινα παιχνιδια -Ετσι νοσταλγικα εβαλα να το δω
Απο τότε μας δημιουργήθηκαν τα ψυχολογικά...