Η αναζήτηση βρήκε 55 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Απο την άλλη και ο Ιβάν πρέπει πια να προχωρήσει άμεσα σε δράσεις, είδαμε την μακέτα είναι τέλεια, έγινε προεργασία αλλά πρόοδος δεν έχει γίνει.
Aυτα που είδαμε μαλλον θα πρεπει να τα ξεχάσουμε.
Αν δε χτίσει ο Ιβαν το γήπεδο, όλα θα πρεπει να τα ξεκινήσει από την αρχή ο νέος επενδυτής ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό που συμπεραίνω και πάλι είναι ότι έχουμε δύο προσχηματικες θέσεις.
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικά γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω κάτι;
Η ΠΑΕ σε ανακοίνωση της είχε αναφέρει οτι δεν υπάρχει θέμα με τις ημερομηνίες και το Προεδρικό Διάταγμα.
Ο ΑΣ ανέφερε οτι αν δεν ξεκινήσουν εργασίες έως κάποια στιγμή το 2026 (δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία), τότε θα χαθούν τα στρέμματα του Υπουργείου Άμυνας.
Τι ισχύει από τα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω οτι η νομικος σημερα ειπε αυτο ακριβως οτι πρεπει σε συννενοηση με τη ΠΑΕ να συνταχθει ενα λεπτομερες μνημονιο με συγκεκριμενοποιηση των ορων. Θυμαμαι λαθος?
Στην ΠΑΕ το ειπε; Οχι σε εμας. Επισης η νομικος ειπε οτι αυτο το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να λυθει με δημοσιο διαλογο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Για την ποιότητα του μνημονίου το έγραψα μόλις το διάβασα.
Έπεσα από τα σύννεφα με αυτό που είδα και απόρησα γιατί το έβγαλε προς τα έξω η ίδια η ΠΑΕ.
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω να κάτσει να το αναλύσει, κι έτσι ο κόσμος που δεν ξέρει από τέτοια καταλαβαίνει ότι του πει ο κάθε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε @icue οταν ο ΑΣ δεν υπεγραψε κατι που εσχατως δικαιολογεις και εσυ με βαση τα κενα του μνημονιου εσυ ειδες διαθεση της ΠΑΕ για αποδοχη ελλειψεων στο κειμενο και καλεσμα για απο κοινου επανασυνταξης ? Ακομα και σημερα η πρωτη αντιδραση ηταν η παραπομπη στο μνημονιο βαση του οποιου ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Για την ποιότητα του μνημονίου το έγραψα μόλις το διάβασα.
Έπεσα από τα σύννεφα με αυτό που είδα και απόρησα γιατί το έβγαλε προς τα έξω η ίδια η ΠΑΕ.
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω να κάτσει να το αναλύσει, κι έτσι ο κόσμος που δεν ξέρει από τέτοια καταλαβαίνει ότι του πει ο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αυτομπανάρομαι από το θέμα.
Δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω μέχρι την Κυριιακή.
Ασκώ σιωπή. Ξεκουράζω σώμα και πνεύμα
Και ετοιμάζομαι ψυχικά για την αυριανή μου αναχώρηση για Αυστρία.
Δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω μέχρι την Κυριιακή.
Ασκώ σιωπή. Ξεκουράζω σώμα και πνεύμα
Και ετοιμάζομαι ψυχικά για την αυριανή μου αναχώρηση για Αυστρία.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Καλησπέρα από Ζάγκρεμπ.
Ξεκινήσαμε στις 6 το πρωί, μέσω Βουλγαρίας και φτάσαμε πριν μια ώρα στο Ζάγκρεμπ όπου θα διανυκτερευσουμε.
Σας ενημερώνω και ενημερώστε όσους τυχόν γνωρίζετε και σκέφτονται να ξεκινήσουν αύριο ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη διέλευση των συνόρων. Βουλγαρία - Σερβια 2,5 ...
Ξεκινήσαμε στις 6 το πρωί, μέσω Βουλγαρίας και φτάσαμε πριν μια ώρα στο Ζάγκρεμπ όπου θα διανυκτερευσουμε.
Σας ενημερώνω και ενημερώστε όσους τυχόν γνωρίζετε και σκέφτονται να ξεκινήσουν αύριο ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη διέλευση των συνόρων. Βουλγαρία - Σερβια 2,5 ...