Η αναζήτηση βρήκε 54 εγγραφές

Return

από keep_paokizein
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Και αν του χρονου αρχες καλοκαιριου εχεις 25+ στο χερι; Το 5 μοιαζει πιο βατο. ;)

Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα φετος που εχεις 50εκ χερι γιατι ακομα δεν επεσε φραγκο ?

Γιατί; Τελείωσε η μεταγραφική περίοδος;
Ο Ολλανδός που έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι γνωρίζει πράγματα, είχε πει ...
από keep_paokizein
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Έλεος με το ffp!!!
Viber δεν εχετε?
Ολλανδος ακομα εδω???

Οσο το θέμα των μεταγραφών θα βομβαρδίζεται από απόψεις για την οικονομική δυσκοιλιότητα του Σαββίδη και τους άπλες προέρδους των άλλων ΠΑΕ, θα παρατίθενται, όταν υπάρχει χρόνος, και τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία για την αλήθεια των ...
από keep_paokizein
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

είναι γνωστό από τα ποστ μου ότι στηρίζω γενικώς τον Σαββίδη σε μεγάλο βαθμό. Η κατασκευή όμως του γηπέδου ξεπερνάει τα πρόσωπα όποια κι αν είναι αυτά. Αν η συμφωνία μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη είναι πραγματική, θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν με απόλυτη διαφάνεια οι όροι αυτής και κυρίως όσοι αφορούν στο ...
από keep_paokizein
Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Συμφωνώ με το πνεύμα του Mingus που νομίζω ότι αυτό που υποστηρίζει είναι ότι η ευκαιρία να γινει το γήπεδο ειναι μεγάλη και μοναδική. Το γήπεδο ειναι μεγάλη υπόθεση. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Δε χωρούν ούτε συναισθηματισμοί, ούτε εγωισμοί. Αυτοί που τα έχουν σήμερα και είναι εδώ ...
από keep_paokizein
Παρ 18 Ιούλ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα επικοινωνιακά είναι που είναι άθλια, αν ανανεώσει και τον Μπράντον....
Συμπαθώ τον Μπράντον, καλή επιλογή για 3ος αλλά υπάρχει ο Μύθου.

Τον Μπράντον αποφάσισαν ότι δεν τους κάνει, ότι θέλουν κάτι καλύτερο.Αν καταληξουν να τον ανανεώσουν είναι άλλος ένας άθλος. Ούτε τον παίχτη κερδίζεις ...
από keep_paokizein
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 08:47
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα επικοινωνιακά είναι που είναι άθλια, αν ανανεώσει και τον Μπράντον....
Συμπαθώ τον Μπράντον, καλή επιλογή για 3ος αλλά υπάρχει ο Μύθου.

Τον Μπράντον αποφάσισαν ότι δεν τους κάνει, ότι θέλουν κάτι καλύτερο.Αν καταληξουν να τον ανανεώσουν είναι άλλος ένας άθλος. Ούτε τον παίχτη ...
από keep_paokizein
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Μπορεί ολα να πουλιούνται και να αγοράζονται.
Μπορεί κανένας να μην είναι αναντικατάστατος.
Μπορεί να πουλήθηκαν ο Κουλιερακης κι ο Τζίμας χωρίς να μας αγγίξει ιδιαίτερα

Αυτή τη φορά όμως αδειάζει η ψυχή μας

Απογοήτευση...
από keep_paokizein
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Το κριτήριο για το φορ πρέπει να είναι ένα και μοναδικό. Αυτό που εξυπηρετεί αγωνιστικά το σύστημα του προπονητή. Αυτό το σύστημα που χωρίς να βάζει γκολ ο σέντερ φορ, η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη μοιράζει 5αρες. Δυστυχώς αυτός ο τύπος φορ δεν συμβαδίζει με τις ...
από keep_paokizein
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Το κριτήριο για το φορ πρέπει να είναι ένα και μοναδικό. Αυτό που εξυπηρετεί αγωνιστικά το σύστημα του προπονητή. Αυτό το σύστημα που χωρίς να βάζει γκολ ο σέντερ φορ, η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη μοιράζει 5αρες. Δυστυχώς αυτός ο τύπος φορ δεν συμβαδίζει με ...
από keep_paokizein
Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνώ με το πνεύμα του Mingus που νομίζω ότι αυτό που υποστηρίζει είναι ότι η ευκαιρία να γινει το γήπεδο ειναι μεγάλη και μοναδική. Το γήπεδο ειναι μεγάλη υπόθεση. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Δε χωρούν ούτε συναισθηματισμοί, ούτε εγωισμοί. Αυτοί που τα έχουν σήμερα και είναι εδώ ...
από keep_paokizein
Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Και επειδή ανοίχτηκε κάτι σαν θέμα,
στο τοπικ με τις εξελίξεις στον ΑΣ,
το συνεχίζω εδώ για όποιον θέλει.
Έχει ψηφίσει στην ΠΑΕ ο λαός του ΠΑΟΚ για το που θελει να γίνει
το γηπεδο;
Να αποφασίσει ο λαός του ΠΑΟΚ,
αν δεν έχει αποφασίσει ήδη; Μπορεί
να μπει και σε ψηφοφορία στην ΓΣ του ΑΣ ...
από keep_paokizein
Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:02
Jump to forum
Jump to topic

Με βάση το ρεπορτάζ της σφίνας, γιατί οι υπόλοιποι είναι κόπι-παστέ.
Ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επικεφαλής της αντιπροσωπείας παρουσιάσθηκε η κυρία Μαρία Γκοντζαρόβα, η οποία μίλησε και εκ μέρους του Ιβάν Σαββίδη στη σύσκεψη που έγινε χθες Δευτέρα!

Η κυρία Γκοντζαρόβα, σε κάποια στιγμή και ...
από keep_paokizein
Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:36
Jump to forum
Jump to topic

Βρε ουστ από δω που θυμήθηκες να εμφανιστείς τώρα να μας πεις ότι ο Ιβαν πουλάει παικτες του ΠΑΟΚ.

Να μαθεις να δεχεσαι τις αλλες αποψεις! Αλλιως απαντα σε φορουμ καθεστωντων τυπου Σοβιετικης ενωσης , βενεζουελας, ερντογαν κλπ

Κανένα από τα καθεστώτα που αναφέρεις δεν είναι χειρότερο του ...
από keep_paokizein
Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

@burbu φιλε μου, αν ανατρεξεις στην απαντηση μου θα δεις οτι απανταω στον aivas19 οπου μου λεει οτι δεν ζητηθηκαν οικονομικες εγγυησεις

Πραγμα που συνεβει ξεκαθαρα στην επισημη ανακοινωση του ΑΣ

Στην ανακοινωση της ΠΑΕ δεν διαψευδεται το γεγονος, η μαλλον δεν αναφερεται καν, αν ζητησε η οχι ο ...
από keep_paokizein
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:10
Jump to forum
Jump to topic

Παραμένει απορία μου πως γίνεται βέβαια η διοίκηση του ερασιτέχνη, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε ετσιθελικά από τον Ιβάν, στράφηκε κατά του.

Και δε ξέρω τι θα είναι χειρότερο να ξέρουν κάτι γι αυτόν που δε ξέρουμε ή κάποιος άλλος τους πήρε με το μέρος του κάτω απ τη ...