Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εχει μεγάλο ενδιαφέρον η γνώμη όλων εκείνων που δεν ηθελαν ανανέωση του Τάισον ή δεχόταν παραμονή για ένα ποιοτικό 20λεπτο.
Πόσο άμπαλοι ειστε ρε κερκιδοπροπονηταράδες.
ΥΓ. Το ενδιαφέρον ειναι ρητορικό. Δεν θέλω καμία γνώμη ν' ακούσω.
Τσαντίστηκες που θα αναγκαστείς να κατεβασεις εντεκάδα χωρίς Μειτέ ε; Τές πάντων, μπράβο στους παίκτες για την ανατροπή. Αλλαγή στην αλλαγή τον Ντέσπο δέν το περίμενα, πιό λογικό να έβγαζες Τάισον εκεί. Κερδίσαμε και αυτό μετράει, ας το πάρει το ποτάμι...
Εχει μεγάλο ενδιαφέρον η γνώμη όλων εκείνων που δεν ηθελαν ανανέωση του Τάισον ή δεχόταν παραμονή για ένα ποιοτικό 20λεπτο. Πόσο άμπαλοι ειστε ρε κερκιδοπροπονηταράδες.
ΥΓ. Το ενδιαφέρον ειναι ρητορικό. Δεν θέλω καμία γνώμη ν' ακούσω.
Τσαντίστηκες που θα αναγκαστείς να κατεβασεις εντεκάδα χωρίς Μειτέ ε; Τές πάντων, μπράβο στους παίκτες για την ανατροπή. Αλλαγή στην αλλαγή τον Ντέσπο δέν το περίμενα, πιό λογικό να έβγαζες Τάισον εκεί. Κερδίσαμε και αυτό μετράει, ας το πάρει το ποτάμι...
Δεν πρόσβαλα κανέναν. Η άποψή σου σεβαστή από μένα. Οχι όμως τόσο σεβαστή από την προπονητική ομάδα. Αν θεωρείς ότι η προπονητική ομάδα σε προσβάλει που διαφωνεί μαζί σου, με συγχωρείς αλλά θα στηριξω την προπονητική ομάδα. Ειμαι με τον προπονητή και τους παίκτες.
Υπάρχουν κι αυτές οι βραδιές στο ποδοσφαιρο.
Το αφύσικο θα ήταν να μην υπήρχαν.
Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια.
Συνεχίζουμε για το επόμενο.
Να περάσουν οι μέρες να πάμε Τούμπα.
Χ και ο υπερπλήρης θρύλος με τον χειρότερο Άρη της τελευταίας 5ετιας;.
Χ και η Μπάγερν με την τελευταία Μάιντζ; Τι μεταγραφές θα χρειαζόταν άραγε για να κερδίσει;
Μια χαρά επιλογή για δεύτερο φορ για Ιανουάριο μου φαίνεται.Φορ κουτιού είναι. Ο,τι ήταν κι ο Πριγιοβιτς. Αν τον θέλει ο Λουτσε, κάθε άλλη γνώμη περιττεύει. Σε κάθε περίπτωση στο χορτάρι θα κριθεί.Πρώτος φορ της ομάδας είναι ο Γιακουμάκης. Ούτε καλύτερος του θα έρθει, ούτε ισάξιος του.
Εγώ πάντως θυμάμαι που κάποτε πήγες και αγόρασες από τη Λέγκια κάποιον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με αρκετά για τότε λεφτά και στην ομάδα και στον παίχτη. Βγήκε λίρα εκατό, κάνοντας απίθανα πράγματα με το Δικέφαλο, πωλήθηκε κιόλας, με τα λεφτά που έφερε ήρθανε Ίνγκασον - Σφιντέρσκι, οι οποίοι επίσης ...
Πάντως και ο ΟΦΗ έρχεται σίγουρα χωρίς Νους, Λαμπρόπουλο, Ανδρούτσο, Γκονζαλες και Φούντα. Επίσης και ο ΟΦΗ είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα στο οποίο σπατάλησε πολλή ενέργεια.
Είμαι αρκετά αισιόδοξος, ότι θα κερδισουμε σχετικά εύκολα.
Ούτε το χιόνι ξεκινάει, ούτε η ώρα περνάει για να ξεκινήσουμε για το ...
Επτά αετόπουλα έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο για τη Ρουμανία και ένας ακόμα έπαθε ανακοπή ακούγοντας τα δυσάρεστα, με οκτώ «ασπρόμαυρους» να... λείπουν από δίπλα μας. Να λείπουν από την Τούμπα.
Εκεί όπου, την Κυριακή (1/2) στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό θα γίνει το τελευταίο «αντίο» σε αυτά ...
Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται αλλά... Δεν μπορώ ορθολογικά να δω πώς θα μας βάλει γκολ ο Παναθηναικός των 3ων ευκαιριών σε 180 λεπτά (με μας και τον Ολυμπιακό) και του 1ος γκολ, για το οποίο συνομωτησε το σύμπαν και δεν πρόκειται να ξαναμπει ούτε 1 φορά, ακόμα κι αν γινει η ιδια φάση 100 φορές ...