Η αναζήτηση βρήκε 119 εγγραφές

Return

από keep_paokizein
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

από Luigi Vampa » 19 Οκτ 2025 23:04

trouman έγραψε: 19 Οκτ 2025 23:00
Μεγάλη δικαίωση Λουτσέσκου... Σας έκανε χαβαλε άλλη μια φορά

Από την καταστροφή στον θρίαμβο
Πως κ δεν τον έπιασε κότσο αυτή η γάτα ο Νικολιτς. Η σοβαρή μακροχρόνια δουλειά μαθηματικά θα εχει αποτελεσμα. Μπραβο σε δοιηκηση ...
από keep_paokizein
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Συνεχίζεται ο θίασος με νέα παράσταση.

Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.

Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει ...
από keep_paokizein
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα ποια είναι η κ. Γιαννακοπούλου αφού είμαι Αθήνα. Δεν έτυχε να συναντηθούμε ποτέ σε κάποια υπόθεση παρά το γεγονός ότι έχω δικάσει αρκετές φορές Θεσσαλονίκη. Συνεπώς, δεν μπορώ να έχω γνώμη.

Σε σχέση με τα όσα είπε η αλήθεια είναι ότι θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση ...
από keep_paokizein
Πέμ 23 Οκτ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Παμε παλι για ακομη μια φορα...Επειδη καποιοι ενημερωνομαστε μονο απο εδω για το τι γινεται στον οργανισμο ΠΑΟΚ, θελεις να μας πεις ποιοι συνδεσμοι κ πως συνεβαλαν στο να μην μπουν αυτοι οι παραλογοι οροι??

Ένα απλα θα σου πω. Ο κόσμος συμφωνησε οτι πρεπει να συνεχιστεί το πλάνο ΙΒΑΝ κ να ...
από keep_paokizein
Πέμ 23 Οκτ 2025, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

@keep_paokizein συνεχίζεις να ρίχνεις λάσπη στη θύρα 4 για μια ανακοίνωση που διόρθωσε και που έγραφε αυτό που τότε όλοι λέγατε δηλαδή εμπιστοσύνη στον Κατσαρή.
Το σύνθημα για τη βαριά φανέλα καμιά θύρα 4 ο σύνδεσμος δεν το έδωσε τι γελοιότητες είναι αυτές που μάλιστα αφήνετε να αιωρείται ότι θα ...
από keep_paokizein
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ειμαστε ακόμα ζωντανοι και εξω από την εντατικη.

Στις χαρές και στις λύπες μαζί.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
από keep_paokizein
Τετ 29 Οκτ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ έστειλε μια πρόσκληση.
Ο ΑΣ απάντησε ότι δεν είναι έτοιμος και υπολογίζει να ειναι έτοιμος σε μια βδομάδα.
Ανεπίσημα μάθαμε ότι ετοιμάστηκε, επίσημα όμως όχι, γι αυτό λογίζεται ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος.
Δεν ειναι δουλειά της ΠΑΕ να ρωτάει κάθε τόσο: Ετοιμαστήκατεεεεεεε; ( κατά το ...
από keep_paokizein
Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή φίλε @ak60 για να το καταλάβουμε, αυτό που λες και υποστηρίζεις εσύ είναι ότι καλώς ο ΑΣ προσπαθεί να γδύσει την ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου και αν η ΠΑΕ δεν θέλει να αλοιφθεί με βαζελίνη και στηθεί στα 4 έτοιμη για σεξ, καλώς να δοθεί το γήπεδο σε άλλον, που φυσικά θα συμφωνήσει στους ...
από keep_paokizein
Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Για να πω και την άποψή μου, αφού καθάρισα το μυαλό μου, απ' την πληθώρα των πληροφοριών και των απόψεων, όλα αυτά τα περί μνημονίων και εξασφαλίσεων είναι απολύτως προσχηματικά. Δεν χρειαζόταν να υπογραφεί τίποτα περισσότερο από το μνημόνιο που είχε δώσει η ΠΑΕ, με την ρήτρα ότι αν από υπαιτιότητα ...
από keep_paokizein
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Τι κερκιδαρα και γηπεδαρα έχει η Σάντερλαντ.
Κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 την Άρσεναλ στο τέλος.

Σάντερλαντ μέχρι Θανάτου ( Sunderland 'Til I Die )
20243 Σεζόν⁨16+⁩Ντοκιμαντέρ
Μια σειρά ντοκιμαντέρ που ακολουθεί την ποδοσφαιρική ομάδα του Σάντερλαντ στη σεζόν 2017-18, καθώς προσπαθεί να ...
από keep_paokizein
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD

Υπάρχουν κι αυτές οι βραδιές. Θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες στη σεζόν. Πάντως ένα δεκαρικακι στο 2πλο με απόδοση 20, αξίζει.
από keep_paokizein
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 01:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Οσες και όποιες αναλύσεις κι αν γίνουν.
Οποιες ερμηνείες κι αν δοθούν.
Η πραγματικότητα είναι μία.
Τα συμφέροντα της ομάδας δεν τα υπερασπίστηκαν οι "ισαποστακηδες".
Τα υπερασπίστηκαν οι χιλιάδες που ύψωσαν επανειλημμένα φωνή τους υπέρ του Σαββίδη στην κατάμεστη Τούμπα.
Τελεία και παύλα.
από keep_paokizein
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Το θέμα κολλάει γιατί μετά τη συμφωνια για τη Νεα Τούμπα, ο ΑΣ θέλει να δώσει την ανακαινιση και την εκμετάλλευση και του κλειστού στον Σαββίδη.