Τιποτα δεν ειναι τυχαιο παντως.theodorsalonika έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 09:37 ο αντεννα αυτο το παιχνιδι βρηκε να δειξει που ειμαστε με μιση ομαδα..τοσο καιρο εδειχνε την υπερομαδα τον βαζελο!!!ρε τι τραβαμε με τους παπαρες!!!
Η αναζήτηση βρήκε 515 εγγραφές
- Τετ 25 Φεβ 2026, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζαφ εξαιρετικος μεχρι στιγμης
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Χατσίδης ενδεκαδάτος και για μεγάλα παιχνίδια, τι βγάζουν οι Ακαδημίες μας…
- Τρί 07 Οκτ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
O Tετέι απ' όσα έχει δείξει έως τώρα είναι άλογο στις αντεπιθέσεις και στους ανοιχτούς χώρους. Δηλαδή σε αυτά που κάνει η Κηφισιά, σαν μικρή ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν πάρει μεταγραφή σε εμάς ή στο ποκ θα αρχίσει να βρίσκει μπροστά του τοίχους και λεωφορεία, και ανάθεμα αν μπορεί να κάνει ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ βλέπω έναν φορ που έχει το τρέξιμο και τη φυσική κατάσταση του Μπράντον, τη σωματοδομή του Γιακουμάκη και καλύτερη τεχνική με την μπάλα και από τους δυο.
Προφανώς είναι λογικό να υποθέσουμε πως δεν θα είναι ιδιαίτερα καλός στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι ένα ερωτηματικό το πως θα ...
Προφανώς είναι λογικό να υποθέσουμε πως δεν θα είναι ιδιαίτερα καλός στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι ένα ερωτηματικό το πως θα ...
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να λέμε όλη την αλήθεια , ο Τσεντίρα υποτίθεται πως θα έρχονταν για βασικός ε;
Σημείο αναφοράς και all in διαβάζαμε και στα καπάκια διαβάσαμε για Τσεντίρα. Ε το να πέσει ανάθεμα, μόνο παράλογο δεν ήταν.
Μάλιστα όταν είχε βγει το θέμα του Γιακουμάκη, είχα διαβάσει αρκετά σχόλια που έλεγαν πως ...
Σημείο αναφοράς και all in διαβάζαμε και στα καπάκια διαβάσαμε για Τσεντίρα. Ε το να πέσει ανάθεμα, μόνο παράλογο δεν ήταν.
Μάλιστα όταν είχε βγει το θέμα του Γιακουμάκη, είχα διαβάσει αρκετά σχόλια που έλεγαν πως ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρόλα αυτά εγώ προτιμώ να παίζουμε με δύσκολους αντιπάλους. Έτσι καταλαβαίνεις το πραγματικό επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα, αλλά και συνηθίζεις στους ρυθμούς αυτούς. Πρέπει βέβαια να έχεις και το ρόστερ να το υποστηρίξεις ώστε να μην τρέμει ο προπονητής το rotation. Γι' αυτό όπου χρειάζεται πρέπει ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ καμία πουστια δεν είδα φέτος, απλά όπως πολύ σωστά έγραψε ο φίλος,η τύχη τους έχει ευνοήσει,η διαφορά θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη.
Να δούμε και τη συνέχεια όμως,ελπίζοντας η ομάδα μας να είναι σταθερά σε αυτό το επίπεδο χωρίς τραυματισμούς και εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το ...
Να δούμε και τη συνέχεια όμως,ελπίζοντας η ομάδα μας να είναι σταθερά σε αυτό το επίπεδο χωρίς τραυματισμούς και εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Θαναηλακης ειναι ο Πορτοσαλτε του γαυρου.
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαλί η λεωφόρος σήμερα. ούτε σταγόνα νερό στο χορτάρι
- Τετ 10 Δεκ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω ποσοι απο τους συμφορουμιτες ειστε μακρια απο την Θεσσαλονικη αλλα εγω που ειμαι να πω το εξης :
ΟΥΔΕΙΣ ασχοληθηκε με τον αγωνα ΠΑΟΚ-Αρη Θεσσαλονικης ως ντερμπυ ΠΡΙΝ τον αγώνα
ΟΛΟΙ ασχολήθηκαν με την διιατησια που "ειχε" ο ΠΑΟΚ , ΜΕΤΑ τον αγωνα
Ο Αρης Θεσσαλονικης και ο Ηρακλης Θεσσαλονίκης ...
ΟΥΔΕΙΣ ασχοληθηκε με τον αγωνα ΠΑΟΚ-Αρη Θεσσαλονικης ως ντερμπυ ΠΡΙΝ τον αγώνα
ΟΛΟΙ ασχολήθηκαν με την διιατησια που "ειχε" ο ΠΑΟΚ , ΜΕΤΑ τον αγωνα
Ο Αρης Θεσσαλονικης και ο Ηρακλης Θεσσαλονίκης ...
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Η χάρτινη :
1-0 τον Αστερα
0-1 σε Λειβαδια
1-0 με Βολο
2-3 στην Κιφησια
Εχασε άνετα από εμάς και το γαυρο
1-0 το Παναιτωλικό, το φαρδος δεν πτοείται...
0-1 στον οφη
1-0 τον αρη
2-3 το βαζελο με φαρδος
Τώρα έκανε 2 νίκες με καθαρό σκορ, και έγιναν ομαδαρα, πήραν ψυχολογία και ίσως την 1η θέση σε ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κάνουνε Χαρτούγεννα στη Νέα Φιλαδέλφεια λένε.
Ασπρόμαυρο είναι το πρωτάθλημα, ακούστε το καλά κλέφτες και ψεύτες.
Μετά από τη θλιβερή για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου βραδιά, όπου το γκολ-πρωτάθλημα του Βαρέλα για 5 ολόκληρα λεπτά πραγματοποίησε το παιδικό μου όνειρο να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ...
Ασπρόμαυρο είναι το πρωτάθλημα, ακούστε το καλά κλέφτες και ψεύτες.
Μετά από τη θλιβερή για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου βραδιά, όπου το γκολ-πρωτάθλημα του Βαρέλα για 5 ολόκληρα λεπτά πραγματοποίησε το παιδικό μου όνειρο να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 00:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σκεφτώ ως Αθηνέζος, πραγμα ευκολο για μενα και θα γράψω τα εξής.
Ερώτηση1: Γιατί τα πλει οφ με 6 ομάδες είναι προτιμοτερα για το ποκ από αυτά με 4;
Απάντηση1: Επειδή οι δυο από τις 6 είναι ομάδες που θα κάτσουν να χάσουν από το ποκ ενώ θα σκυλιασουν να κόψουν βαθμους από τον ΠΑΟΚ. Τέσσερα ευκολα ...
Ερώτηση1: Γιατί τα πλει οφ με 6 ομάδες είναι προτιμοτερα για το ποκ από αυτά με 4;
Απάντηση1: Επειδή οι δυο από τις 6 είναι ομάδες που θα κάτσουν να χάσουν από το ποκ ενώ θα σκυλιασουν να κόψουν βαθμους από τον ΠΑΟΚ. Τέσσερα ευκολα ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 08:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι μου θυμίζουν τον τοπικό μας αντίπαλο. Η κίτρινη πανηγυρίζει όχι επειδή πήρε τίτλο αλλά επειδή κατάφερε για δεύτερη φορά σε δέκα χρόνια παρουσίας στην Α εθνική να μην χάσει βαθμούς σε εύκολο εντός έδρας παιχνίδι πριν τα Χριστούγεννα, πέτυχε δε πρόκριση μετά από χρόνια στην Ευρώπη σε διοργάνωση ...