Η αναζήτηση βρήκε 39 εγγραφές

Return

από hasio_john
Σάβ 20 Σεπ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ρα παιδιά πλάκα κάνουμε τώρα, δουλευόμαστε και μεταξύ μας??
Είχαμε τις προάλλες μια εξευτελιστική ήττα που ήταν στα πρόθυρα για μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ!
Περιμέναμε σήμερα να δούμε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, να δούμε αίμα, να δούμε έστω μια εκρηκτική εμφάνιση όλων των παιχτών ώστε να σβήσουν λίγο την ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 20 Σεπ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

ειναι σαν τα νουμερα της ΝΔ που δειχνουν οτι επεσε η ανεργια και παει καλα η χωρα

Καμία σχέση, η εικόνα του αγώνα ήταν τέτοια που για να μην κερδίσουμε έπρεπε να έιμαστε ακραία άτυχοι. Κάποιες φόρες γίνεται και αυτό.

Από τις φορές που διαφωνώ μαζί σου.
Καταρχάς μετά από τέτοια σφαλιάρα ...
από hasio_john
Σάβ 20 Σεπ 2025, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Αχου μωρέ, επηρεάζονται ψυχολογικά τα παιδάκια μας από τους διχασμένους οπαδούς και δεν μπορούν ν' αποδώσουν στο γήπεδο!
Πάλι εμείς οι οπαδοί φταίμε δηλαδή για τον πονόματο.
Άσε το κλείνω γιατί θα πάθω κάνα εγκεφαλικό στο τέλος με αυτά που διαβάζω...
Παίχτες εκατομμυρίων που πληρώνονται ημερήσια όσα ...
από black death
Σάβ 20 Σεπ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

In Razvan we trust να βάψει και πάλι αυγά με πορδες.

In razvan we trust αλλα ο razvan εχει παθει μουρινιο.
Τωρα θα μου πεις οπου θελει ο καθένας ριχνει το φταίξιμο (και οι ραζβανικοι πρωτοποροι σε αυτο το αθλημα) αλλα εγω μια ζωη ξερω οτι και με κουτση και λαμπρο βαγγελη να παιζεις, οταν τα ...
από Equalizer
Κυρ 21 Σεπ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Δεν απευθύνθηκα σε εσένα Ντεβελοπερ, ούτε είδα καν την κουβέντα νωρίτερα γιατί δεν αντέχω αλλο την τοξικότητα σε αυτό το σύλλογο

Άμα κουράζεται ο Τάισον και φταίει ο ΠΑΟΚ που έχει μονο έξι καλούς εξτρέμ και πρέπει να πάρει άλλους δύο τρεις ώστε να μη στοιχίζουν και οι τραυματισμοί, να το κλείσουμε ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime

Νόμιζα ότι φέτος τοαχιστον έστρωσε η άμυνα... Ο Λοβρεν δεν κάνει, μετριος σήμερα και ο Κετζιορα. Ο Τέιλορ λίγο καλύτερος από τα προηγούμενα ματς. Μας ξελάσπωσε ο Ντεσποτοφ που με το γκολ του άλλαξε η ψυχολογία. Μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν την εμμονή του κοουτς προσπάθησαν να τον βγαλουν ...
από Psagmenos4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Συνεχόμενα λάθη και κολλήματα που δεν τον αφήνουν να εξελιχθεί. Στα προηγούμενα έφταιγε ο Τσαλοφ σε αυτό ο Τέιλορ και ο Κεντζιορα στο επόμενο κάποιος άλλος, και αυτό γίνεται από πέρυσι.
Πάμε τώρα ο Παβλενκα πραγματικά κάνει ότι μπορεί, σε λίγο θα κάνει και λάθη, και θα έχουμε τους ειδήμονες να λένε ...
από Rexaris
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Μέσα στα νεύρα μου κι εγώ. Φάγαμε 7 γκολ - ΕΠΤΑ - σε λεβαδειά και τρίπολη. Και με τερματοφυλακάρα πίσω που σε έσωσε κι από χειρότερα.

Τι καλύτερο ρόστερ δηλαδή να χρειαστείς για να γλυτώσεις από τέτοια ξεφτίλα;

Ανησυχώ οτι κάποια στιγμή φέτος, κόντρα σε δυνατή ομάδα, είτε στην Ευρώπη, είτε από ...
από PAOK_1971
Δευ 29 Σεπ 2025, 08:36
Jump to forum
Jump to topic

To φέρνω από το gazzeta γιατί είναι οτι πιο ειλικρινές:

Toumba_Libre
28/09/2025 - 23:53 Απάντησε 2 Likes 0
Απαντήσεις

Φταίει Ο Λουτσεσκου Ο ιβαν Ο Μυστακίδης Το γήπεδο Ο Τσαλοφ Η γκαντεμιά Η γκρίνια Ο ντεφορμέ Ζιβκοβιτς Ο γιατί δεν παίζει ο Καμαρα Ο γιατί δεν παίζεις με δύο επιθετικούς Ο γιατί ...
από ΑποστόληςΑ
Δευ 29 Σεπ 2025, 08:52
Jump to forum
Jump to topic

Και κάπου εδώ τελείωσε και το παραμύθι της βελτιωμένης φετινής ομάδας, που δεν τρώει εύκολα γκολ και μας δίνει ελπίδες για καλύτερη συνέχεια.

Το ότι αρπάξαμε 4 στη Λειβαδιά επειδή δεν έπαιζαν Pavlenka και Meite καταρρίφθηκε πανηγυρικά. Ο αλάνθαστος Meite είναι αυτός που πουλάει τη μπάλα στο 1ο ...
από paokovios1974
Δευ 29 Σεπ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τον στρατηγό θα χαλάσω τελείως την τελευταία ικμάδα φαιάς ουσίας που απέμεινε.
Θέλω να σχολιάσω μια χαρακτηριστική φάση που υπέπεσε στην αντίληψη μου και πείτε μου και σεις αν το είδατε.
Έχει κερδίσει φάουλ σε καλό σημείο ο Αστέρας και μεις πάμε να στήσουμε το τείχος ...
από JohnDag
Δευ 29 Σεπ 2025, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Πόση τύχη ακόμα χρειάζεσαι για να μην σου γυρίσει παιχνίδι από το 1-3 η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος δηλαδή;

Δεν φτάνουν τα χαμένα τετ α τετ τους και το ότι είχαν δοκάρι;

Δεν φτάνει ότι σου έκαναν δώρο 2 ηλίθια πέναλτι με το δεύτερο ειδικά να γίνεται μια φορά τα 10 χρόνια;

Τι πρέπει να γίνει ...
από Equalizer
Δευ 29 Σεπ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα ΔΕΝ είναι τόσο χάλια

Η ομάδα προσπαθεί

Αλλά όταν συγκεκριμένα πράγματα δεν δουλεύουν ε πρέπει να το δει αλλιώς

Πρέπει να γυρίσει το κουμπί

Πρέπει όμως και να εμπλουτίσει το τακτικό της πλάνο και ρεπερτόριο που είναι μάλλον φτωχό σε επίπεδο εναλλακτικών

Επίσης, πολύ ωραία η αγάπη ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 29 Σεπ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί, είναι άμυνα που πάει για πρωτάθλημα ο ψηλός και βαρύς Ρέλβας, ο μέτριος Μουκουντί, ο Πήλιος κι ο Ρότα? Είναι άμυνα ο Ρέτσος κι ο Ροντινέι που είναι πιο επιθετικογενής από το μέσο εξτρέμ της κατηγορίας? Για κάτι Τούμπα και Πάλμερ και Κυριακόπουλους καλύτερα να μην το πιάσουμε καν. Γι'αυτό ...
από Maxpaok
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Ξαφνικά παθαίνεις αμνησία!
Νομίζεις ότι είναι φιλική αναμέτρηση. Λες να δώσεις και λίγα λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο φορ. Βγάζεις αυτόν που πιέζει, πηδά για κεφαλιές, χώνεται στις φάσεις και βάζεις έναν φοβικό την στιγμή που άρχισαν οι γιομες και όλοι οι παίκτες είναι στην περιοχή.
Καλά άσε ότι ...