Η αναζήτηση βρήκε 260 εγγραφές
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δηλαδη ρε παιδια αν ο Λουτσεσκου αυριο πει σταματω απο την προπονητικη. Παω σπιτι μου στην Ρουμανια να βγαζω μελι. Θα το κλεισουμε το μαγαζι; Επειδη δεν ξερουμε αν αυτοι που θα διαλεξουν θα κανουν σωστη επιλογη;
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι άφησες μια ομάδα γυμνή σε καίριες θέσεις και έχουμε φτάσει στα κόκκινα πριν τις γιορτές και με κίνδυνο να είμαστε εκτός κάθε στόχου στα τέλη Γενάρη.
Εάν λοιπόν θέλεις να έχουν νόημα και περιεχόμενο οι δηλώσεις περί πρωταθλητών και 100 ετών και lady dance της Τούμπας κλπ μην αφήσετε Πάλι τον ...
Εάν λοιπόν θέλεις να έχουν νόημα και περιεχόμενο οι δηλώσεις περί πρωταθλητών και 100 ετών και lady dance της Τούμπας κλπ μην αφήσετε Πάλι τον ...
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Προεδρε κανε την υπέρβαση και φέρε και τον Δημήτρη 
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Κουτσια - Τεττεϊ και διώχνουμε ΤσάλοφΓερασίμου έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 23:20 Επειδή πολύ φοβάμαι ότι θα φέρουν κι άλλο χειμερινό παλτό για σέντερ φορ, ας κλείσουν από τώρα τον Τετέι. Σίγουρα είναι καλύτερος από αυτούς που έχουν στο μυαλό τους και υπολογίζεται και σαν γηγενής.
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 10 Οκτ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Κιζερίδης. Αριστερό εξτρέμ έχει αρχίσει από τις ακαδημίες μας δεν έχει όμως τριετία για να θεωρηθεί club trained.25 χρόνων παίζει στη Harts με 4 γκολ και 4 ασίστ φέτος.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο η επιλογή αυτή ή το γεγονός ότι έχει βγει μαζικά όλος ο μηχανισμός Ιβαν να μας πει ότι εμείς δεν ξέρουμε και αυτοί ξέρουν και αλλλα τέτοια κουραφέξαλα . Έχει αποδειχθεί επι σειρά μεταγραφικών περιόδων ότι ΔΕΝ ξέρουν και αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι ίσως δεν ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Το έχω ξαναπεί και προφανώς αποτελεί δική μου άποψη οχι θεσφατο. Μιλαω για αλλαγή προπονητή οχι γιατί ειναι κακός αλλα γιατί θεωρώ απαραίτητη την αλλαγή φιλοσοφίας σε θέματα διοίκησης και μια αλλαγή προπονητή ακόμα και αν οδηγήσει πρόσκαιρα σε άσχημα αποτελέσματα μπορεί να πιεσει προς την ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο λουτσεσκου τα είπε αυτά για τον γιερεμεγιεφ και τα εννοούσε και δεν τα είπε απλά για να στηρίξει τον παίχτη του θα αρχίσω να έχω σοβαρές ενστάσεις για τον προσανατολισμό του ποδοσφαιρικού οργανισμού ΠΑΟΚ συμπεριλαμβανομένων όλων.
Ειδικά ο παραλληλισμός με γιακουμάκη είναι βγαλμένος από τα πιο ...
Ειδικά ο παραλληλισμός με γιακουμάκη είναι βγαλμένος από τα πιο ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φορ που θέλαμε και τραυματίστηκε δεν είναι και πιο φθηνός τώρα μετά τον τραυματισμό; Γιατί δεν τον κλείνουμε από τώρα να έρθει να εγκλιματιστεί και να είναι έτοιμος το καλοκαίρι; Ετσι θα έβγαζε νόημα ο Γιερεμεγιεφ με ένα συμβόλαιο 6 + 12 μηνών. Αλλιώς το θα δίναμε 4Μ για φορ αλλά τραυματίστηκε και ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
navi επειδή τυγχάνω οπαδός της united ήθελα να αναφέρω αυτό το παράδειγμα για ακριβώς τους αντιθετους λόγους. Η united πληρώνει ακριβώς αυτό που λέω. Ότι εδώ και χρόνια ειναι ένα διοικητικό μην πω τι και οχι τους κακούς προπονητές της σε αντίθεση πχ με τη σιτυ που τη διαφορά δεν την κάνει ο Πεπε ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
O ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν Γερεμεβεφ ... Αντί για το παλικάρι αυτό έχει Γκιτέρσο ο οποίος σε εντάσεις, δύναμη, ταχύτητα θέλει δύο Γερεμεβεφ ...
Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη έναν φορ ο οποίος να είναι καλύτερος ή ισάξιος του Γιακουμάκη γιατί απλά ο Γιακού είναι δανεικός ... Το ότι παίρνουν μέτριο φορ να ...
Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη έναν φορ ο οποίος να είναι καλύτερος ή ισάξιος του Γιακουμάκη γιατί απλά ο Γιακού είναι δανεικός ... Το ότι παίρνουν μέτριο φορ να ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γιαννούλης αν ερχόταν θα ήταν για πλάκα το καλύτερο μπακ του πρωταθλήματος. Ήταν καταπληκτικός με Άμπελ στο 3-4-2-1, αλλά με μια πενταετία σε πολύ υψηλό επίπεδο πιστεύω ότι θα γυρνούσε πολύ καλός και για 4αδα πίσω. Ωστόσο 6Μ για 30χρονο αμυντικό δεν θα δώσουμε ποτέ.
Ο δε Ντρούκτσιτς εμένα ...
Ο δε Ντρούκτσιτς εμένα ...