Η αναζήτηση βρήκε 39 εγγραφές

Return

από embuji
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Ενα απιστευτα κουραστικο ποδοσφαιρο. Ενα μοτιβο το οποιο δε βγαινει ενα ολοκληρο 90λεπτο και δεν εχεις κανει ΜΙΣΗ ΑΛΛΑΓΗ τακτικα. Δεν εχεις δουλεψει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ περα απο το overlap απο τα πλαγια για να σπασεις μεσα σε μια περιοχη με 8+ παικτες μπας και.

Κουραστηκες... Φαινεται. Δεν εχεις το ...
από xrisitsapa
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Την αλλαγή Γιακουμάκη - Τσάλοφ, την σκέφτηκες πολύ;;
Είναι να απορείς μερικές φορές ρε παιδί μου…
από WestBlock4
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Λαθος η αλλαγη τσαλοφ. Θα επρεπε να επιμένεις να παιζει στον ΠΑΟΚ β μήπως κ φιλοτιμηθουν κ σε πάρουν φορ αλλα που τετοια τυχη
από Blackgr4
Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος, ο Λουτσέσκου έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του, άρα ΔΕΝ γίνεται να παραιτηθεί και να φύγει αν ο ιδιοκτήτης δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του.
Για την ακρίβεια γνωρίζω πως έχει παραιτηθεί τουλάχιστον δυο φορές τα τελευταία χρόνια και ο Σαββίδης δεν έκανε δεκτή την ...
από Γερασίμου
Κυρ 21 Σεπ 2025, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

Όταν μετά από ταπεινωτική ήττα στην Λειβαδιά και ένα πολύ κακό αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα με μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό ο προπονητής αναφέρεται σε site που μιλούν για διαιτησία, κάτι δεν πάει καλά στο θυμικό του. Δεν μου φαίνεται σε καλή πνευματική κατάσταση ...
από renegade
Κυρ 21 Σεπ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία στατιστική ανωμαλία.
Σιγά σιγά τα νούμερα θα ομαλοποιηθούν και θα πάνε σε πιο νορμάλ επίπεδα.
Οι 4 αγωνιστικες είναι πολύ μικρό δείγμα και σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουνε τιμές πολύ μακριά από τους μέσους όρους. ( Και υψηλές και χαμηλές)
Βέβαια στα νούμερα ...
από giapas
Κυρ 21 Σεπ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δε βλέπω καυλα. Σαν προπονητή τον εκτιμάω γιατί αν έχει τους παίκτες που θέλει και υπάρχει όρεξη θα κάνει παπάδες. Αν πάει στο βαζελο θα παίρνει σερί πρωταθλήματα, είμαι σίγουρος.

Σε εμάς θεωρώ ότι έχει βαλτώσει. Ψυχικά, ψυχολογικά.
Δε βλέπω ένταση, δε βλέπω καυλα.
Έχει κουραστεί. Δεν έχει ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σάβ 27 Σεπ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Εντομεταξυ τώρα κατάλαβα γιατί εσύ λες ότι δεν παίζουμε και εγώ λέω μια χαρά παίζουμε για την εποχή .
Γιατί εγώ λέω εύκολο αυτό του Πελκα 10 τέτοια κάναμε με Παναιτωλικό πχ ή Μακάμπι και εσύ βλέπεις από το σύστημα με μαθηματικά ότι δεν μπαίνει αυτό με τίποτα.
Οπως και όταν βγαίνει η Μακάμπι ...
από prist64
Κυρ 28 Σεπ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΩΤΟΝ
Το "ροντο" ειναι άσκηση που στοχευει κατα βαση στην ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ , αν χαθει η μπάλλα
ΔΕΥΤΕΡΟΝ
Σωστά είπε ο φίλος πιο πάνω ότι αρκετες φορές μοιαζουμε να μην ξερουμε τι να κανουμε οταν είμαστε στην επιθεση
Ιδιως σε αντεπιθεσεις και με υπεραριθμιες
ΤΡΙΤΟΝ
Για την "κακή" εικονα ...
από boogeyman77
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα ήρθε η ώρα να φύγει.
Είναι υπερβολικά στραβό το κλίμα.
Προσωπικά αμφιβάλλω για το αν θα βρούμε καλύτερο ή αν θα στρώσει αυτό το ρόστερ, αλλά ήρθε η ώρα, για πολλούς λόγους.

Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει γιατί κάνει κι άλλες δουλειές πέρα από αυτή του προπονητή με κυριότερη αυτή της ...
από embuji
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Μαγκες ειμαστε στο οπως λενε στο χωριο μου "turning point". Τα ψεματα, οι φαμφαρες και τα δε ξερω γω τι, τελειωσανε.

Ιβαν, δε τραβαει πλεον ο Λουτσεσκου. Εχεις διαθεση να αναβαθμισεις τον προπονητη; Εχεις διαθεση να φερεις τον προπονητη για το επομενο επιπεδο και να του δωσεις την απαγορευμενη λεξη ...
από Leonardo10
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Εννοείται χρειάζεται αλλαγή προπονητή η ομάδα αλλά και πάλι δεν καλύπτει όλα τα προβλήματα της
από renegade
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Πέρσι το παραμύθι με τον μπακαγιοκο τον έσωζε ολόκληρη την σεζόν.
Θέλω να δω τι θα σκαρφιστει φέτος ο Μ.Σ.Λ ( Μηχανισμός Στήριξης Λουτσέσκου)
από AspromavriDrama
Δευ 29 Σεπ 2025, 00:14
Jump to forum
Jump to topic

giapas έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 00:09 Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιακουμάκης λένε όλη την αλήθεια για το είδος του ποδοσφαίρου που παίζουμε.
Ο λουτσεσκου καταστρεφει φορ. Η χρονια με Πριγιο ηταν τεραστια εξαιρεση γιατι ολα πηγαν δεξια εκεινη τη χρονια. Απο τοτε εχει διαλυσει καθε επιθετικο αντι να αναδειξει τα ατου του.
από renegade
Δευ 29 Σεπ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Πέρσι το παραμύθι με τον μπακαγιοκο τον έσωζε ολόκληρη την σεζόν.
Θέλω να δω τι θα σκαρφιστει φέτος ο Μ.Σ.Λ ( Μηχανισμός Στήριξης Λουτσέσκου)

Σίγουρα κάτι πιο ευφυές και λογικό πάντως, από το πληρέστερο και καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας όπως έγραφε ο άλλος μηχανισμός όταν κάποιοι ΓΚΑΡΙΖΑΜΕ ...