Η αναζήτηση βρήκε 425 εγγραφές
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Δε γίνεται να απαντάω επίσης στον καθένα που δε γνωρίζει, είτε έχει κόμπλεξ, είτε σε μπορεί να μπει σε ένα θρεντ της Εθνικής χωρίς να φορέσει τα ασπρόμαυρα γυαλιά του και να προσπαθήσει να είναι έστω και λίγο αντικειμενικός.
Δεν το λέω για σένα προσωπικά.Επειδη πετάχτηκαν πολλά αμπαλα ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εθνική ομάδα για το ποκ είναι όχημα, μέσον για να δίνει παιχνιδια και να προβαλλει τους παικτες που έχει. Είναι επίσης μέσον για να διατηρεί τις ομάδες (του ποκ) ως πιο ελκυστικους προορισμους για τους φιλόδοξους νέους παικτες της χώρας. Είναι μέσον πιεσης δηλαδή.
Μόνον έτσι χρησιμοποιήθηκε και ...
Μόνον έτσι χρησιμοποιήθηκε και ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν αλλάξουμε προπονητή θα κάψουμε μια από τις πιο ελπιδοφόρες φουρνιές που έχουμε βγάλει.
Δεν είναι για πολλά πολλά ο Γιοβάνοβιτς. Να πω ότι δεν τον ξέραμε .
Δεν είναι για πολλά πολλά ο Γιοβάνοβιτς. Να πω ότι δεν τον ξέραμε .
- Τρί 14 Οκτ 2025, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Ο άνθρωπος αυτός γαλουχησε τον πιο πιστό οπαδό του ΠΑΟΚ.
Χρέος του συλλόγου και όλων των θεσμικών παραγόντων του, είναι να μπορεί ο Γιάννης να συνεχίσει απρόσκοπτα να βλέπει τον ΠΑΟΚ.Να λυθεί το οποίο πρόβλημα οικονομικό ή παρόμοιας φύσης πρόβλημα.
Ο κ. Λουκάς και ο Γιάννης θα θυμίζουν σε όλους ...
Χρέος του συλλόγου και όλων των θεσμικών παραγόντων του, είναι να μπορεί ο Γιάννης να συνεχίσει απρόσκοπτα να βλέπει τον ΠΑΟΚ.Να λυθεί το οποίο πρόβλημα οικονομικό ή παρόμοιας φύσης πρόβλημα.
Ο κ. Λουκάς και ο Γιάννης θα θυμίζουν σε όλους ...
- Τρί 14 Οκτ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλό παράδεισο ο άνθρωπος
Καλή δύναμη στην οικογένεια του και στο Γιαννάκη
Η ομάδα το κατά δύναμιν και ανεξαρτήτου κόστους
Καλή δύναμη στην οικογένεια του και στο Γιαννάκη
Η ομάδα το κατά δύναμιν και ανεξαρτήτου κόστους
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ στους θανάτους, βλέποντας την ανθρώπινη ζωή να απαξιώνεται τα τελευταία χρόνια και έχουν αυξηθεί τόσο πολύ τα "εμείς" vs "οι άλλοι" κοινωνικά, που μας φαίνεται περίεργη η φυσιολογική - κατ'εμέ - αντίδραση όλων μπροστά σε τέτοια τραγικά γεγονότα.
Είναι περισσότερα αυτά που ...
Είναι περισσότερα αυτά που ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία ιδέα, ενας ελάχιστος φόρος τιμής..
Ας είναι η αρχή να αλλάξουν κάποια πράγματα και στη χώρα γενικά και στο οπαδικό κίνημα ειδικότερα
Δεν το πιστεύω, αλλά το εύχομαι…
Ας είναι η αρχή να αλλάξουν κάποια πράγματα και στη χώρα γενικά και στο οπαδικό κίνημα ειδικότερα
Δεν το πιστεύω, αλλά το εύχομαι…
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό και συναισθηματικό βάρος.
Κατά την άφιξή του εξέφρασε την επιθυμία να τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους επτά αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε ...
Κατά την άφιξή του εξέφρασε την επιθυμία να τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους επτά αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
35 χρόνια έχουν περάσει και η εικόνα του Κωστή και του Ευθύμη την μια στιγμή να πανηγυρίζουν και την άλλη να γυρίζουν μες στις φλόγες δεν σβήνει απο το μυαλό μου. Δεν ξέρω τι σκατά ήθελα να δώ το βίντεο αλλά την ώρα της προσπέρασης είδα με το μυαλό μου και τους 10 να πανηγυρίζουν για την ΠΑΟΚΑΡΑ ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....
το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντα πίστευα πως δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιήσω λέξεις ξένες, όχι δικές μου, με την ελπίδα η συνενοχή στον πόνο να μοιάζει λιγότερο γελοία.
"Τη μια μέρα υπάρχει ζωή. Ένας άντρας, για παράδειγμα, απόλυτα υγιής, ούτε καν ηλικιωμένος, χωρίς ...
"Τη μια μέρα υπάρχει ζωή. Ένας άντρας, για παράδειγμα, απόλυτα υγιής, ούτε καν ηλικιωμένος, χωρίς ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 01:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
tsiftsis
kenny
vogliaco
lovren
taylor
bianco
camara
zafeiris