Με ενοχλεί η αδιαφορία του. Ή έστω το ότι το έχει εγκαταλείψει ότι μπορεί να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ.
Ξέρω ότι ο Μύθου δεν είναι έτοιμος, αλλά προτιμώ αν είναι να χάνω παιχνίδια,να τα χάνω έχοντας μια επένδυση μέσα, παρά ένα καμένο χαρτί...
Η αναζήτηση βρήκε 425 εγγραφές
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Το προβλημα στον ΠΑΟΚ δεν ειναι οι αποτυχημενες επιλογες, αλλα οι λιγες μεταγραφες και η επιμονη ακι η εμμονη σε αποδεδειγμενα αποτυχημενες κινησεις.
Ο ανταγωνισμος δεν μασαει να πεταξει παιχτες στην εξεδρα αν δεν αποδιδουν και δεν μασαει να διορθωσει τα λαθη του ακομη και στην ιδια μεταγραφικη ...
Ο ανταγωνισμος δεν μασαει να πεταξει παιχτες στην εξεδρα αν δεν αποδιδουν και δεν μασαει να διορθωσει τα λαθη του ακομη και στην ιδια μεταγραφικη ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Θα ήθελα κι εγώ να μιλήσω για την εμφάνιση μας αλλά η διαιτησία σήμερα βγαλμένη από τα αυθεντικά χρόνια της παράγκας δεν μου το επιτρέπει. Αν μετά τα όσα έγιναν ο μέσος παοκτσης δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι το σημερινό είναι ένας εφιάλτης από το μέλλον τότε δεν υπάρχει σωτηρία. Η διαιτησία του γιου ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε νομίζω να υπάρχει συνοπαδος που να διαφωνεί με όσα ζητάς.
Το θέμα είναι να διασφαλιστεί η απαραίτητη ισορροπία και να μην γίνει η ομάδα τουρλουμπούκι με τόσους νέους παικτες.
Θα έλεγα ότι θα πρεπει να υπάρξει μια ιεράρχηση ώστε να έρθουν τον Γενάρη οι πιο απαραίτητοι για το δεύτερο γύρο και το ...
Το θέμα είναι να διασφαλιστεί η απαραίτητη ισορροπία και να μην γίνει η ομάδα τουρλουμπούκι με τόσους νέους παικτες.
Θα έλεγα ότι θα πρεπει να υπάρξει μια ιεράρχηση ώστε να έρθουν τον Γενάρη οι πιο απαραίτητοι για το δεύτερο γύρο και το ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέτος αν ο Ραζβαν είχε Κουλιερακη και τον νεότερο Κετζιορα της σεζόν 23/24 δεν τον σταματούσε τίποτε. Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ επιτέλους μεταγραφικά; Θα πω να στηρίξει το πλάνο του προπονητή. Χρειαζόμαστε παίκτες aggressive και όχι Ιβανουσετς. Απορώ με το τιμ που επιλέγει ποδοσφαιριστές ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Τεράστια η ευθύνη Σαββίδη. Και που τον έφερε και που τον έχουμε ακόμα και που δεν έφερε άλλον το καλοκαίρι.
Ο τύπος δεν είναι ποδοσφαιριστής.
Από εμάς να παίξει κάποιος τόσο αρνητικός δε θα είναι.
Τουλάχιστον 1 σπριντ θα κάνουμε, λίγο νεύρο θα δείξουμε. Είναι τραγικός.
Δυστυχώς όπως τα έκαναν θα ...
Ο τύπος δεν είναι ποδοσφαιριστής.
Από εμάς να παίξει κάποιος τόσο αρνητικός δε θα είναι.
Τουλάχιστον 1 σπριντ θα κάνουμε, λίγο νεύρο θα δείξουμε. Είναι τραγικός.
Δυστυχώς όπως τα έκαναν θα ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 00:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι παίκτες της β ομάδας δεν είναι ηθοποιοί. Κάποιοι από αυτούς μπορούν να βοηθήσουν στο ροτέισον ώστε να πάρουν καμία αναπνοή οι πάντα άνω των 30 ετών βασικοί και να βγάλουν 3 διοργανώσεις. Όχι όλοι μαζί. Όχι όλοι απο αυτούς. Όταν όμως δεν υπάρχει Τσαλοφ θα πρέπει να μπει και να εκτεθεί ο Γκιτέρσος ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα η άποψη μου είναι πως έχουμε φαύλο κύκλο ευθυνών
Το ρόστερ ξεκάθαρα δεν είναι ικανό να αντέξει τρεις δύσκολες διοργανώσεις. Τόσο από πλευράς ποιότητας σε καίριες θεσεις (φορ, στόπερ) όσο και από πλευράς βάθους αλλά και σωματικών χαρακτηριστικων (βαριά χαφ που κλαταρουν)
Ταυτόχρονα όμως δεν ...
Το ρόστερ ξεκάθαρα δεν είναι ικανό να αντέξει τρεις δύσκολες διοργανώσεις. Τόσο από πλευράς ποιότητας σε καίριες θεσεις (φορ, στόπερ) όσο και από πλευράς βάθους αλλά και σωματικών χαρακτηριστικων (βαριά χαφ που κλαταρουν)
Ταυτόχρονα όμως δεν ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 4. Alessandro Vogliacco
Οι Βαρελα και Ινγκανσον φαινοταν καλοι γιατι ειχαν τον Κρεσπο διπλα τους που καλυπτε τα λαθη τους,ο Κεντζιορα φοβερος οσο επαιζε με Κουλιε κτλ
Κακος αμυντικος δεν ειναι ο Ιταλος,ενας αξιοπιστος ρολιστας ειναι,αλλα χρειαζομαστε εναν αμυντικο ηγετη που να προσφερει ηρεμια,να διαβαζει το παιχνιδι και ...
Κακος αμυντικος δεν ειναι ο Ιταλος,ενας αξιοπιστος ρολιστας ειναι,αλλα χρειαζομαστε εναν αμυντικο ηγετη που να προσφερει ηρεμια,να διαβαζει το παιχνιδι και ...
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Φοβερός παιδιά φέτος ο Οζντόεφ. Δεν ξέρω τι φάση περνούσε ο άνθρωπος πέρυσι αλλά είναι παικταράς και με καρδιά ασπρόμαυρη, σκυλί στο γήπεδο.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Τεράστια εμφάνιση, πάρα πολύ ξύλο! Και όμως εκεί, να παλεύει για κάθε μπάλα!
1 ασίστ, 1 γκολ!
Γιακουμάκη ηρέμησε γιατί εμείς δεν έχουμε συνηθίσει έτσι!
1 ασίστ, 1 γκολ!
Γιακουμάκη ηρέμησε γιατί εμείς δεν έχουμε συνηθίσει έτσι!
- Παρ 23 Ιαν 2026, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έχει καταφέρει, σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια και ντέρμπι φέτος, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη,
να εμφανίζεται η ομάδα απόλυτα ετοιμοπόλεμη, ψυχολογικά προετοιμασμένη και με εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, νομίζω ότι είναι στον καλύτερο βαθμό από όλα τα χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ ...
να εμφανίζεται η ομάδα απόλυτα ετοιμοπόλεμη, ψυχολογικά προετοιμασμένη και με εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, νομίζω ότι είναι στον καλύτερο βαθμό από όλα τα χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 01:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τωμεταξυ πως έχει διχοτομησει την ομάδα ο Ρασβαναρος.
Κοιτάς τη δεξιά μας πλευρά και έχουν μαζευτεί όλα τα σκυλιά του πολέμου.
Δεξί στόπερ , δεξι μπακ, δεξι χαφ, δεξι εξτρέμ.
Κεντζιόρα, Κενι, Οζντόεφ (Ζαφ οσονούπω), Αντρίγια.
Κοιτάς την αριστερή πλευρά έχουν μαζευτεί όλοι οι αρτιστες ...
Κοιτάς τη δεξιά μας πλευρά και έχουν μαζευτεί όλα τα σκυλιά του πολέμου.
Δεξί στόπερ , δεξι μπακ, δεξι χαφ, δεξι εξτρέμ.
Κεντζιόρα, Κενι, Οζντόεφ (Ζαφ οσονούπω), Αντρίγια.
Κοιτάς την αριστερή πλευρά έχουν μαζευτεί όλοι οι αρτιστες ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 08:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Χθες απέναντι στην χειρότερη άμυνα το πρωταθλήματος ήταν θλιβερός. Ούτε ένα overlap της προκοπής, καμία βοήθεια στην επιθετική δημιουργία. Με το που έπαιρνε τη μπάλα την έδινε αμέσως στα στόπερς. Ούτε να την κρατήσει δεν τόλμαγε. Και παίζαμε κόντρα στον Πανσερραϊκό. Απέναντι δηλαδή σε α.ρ.η ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 10. Δημήτρης Πέλκας
Νομιζω επειδη ειναι δικο μας παιδι, και επειδη εχουμε τον Ντελια, τον εχουμε και λιγο υποτιμημενο.
ο Δημητρης ειναι διεθνης, αηττητος πρωταθλητης με καλη καριερα και στο εξωτερικο.
σε ολες τις ομαδες του ΠΟΚ θα ηταν σταθερα στη 14αδα του βασικου rotation.
Κατι Μπακασετες, Μανταλους κ σια κτλ ...
ο Δημητρης ειναι διεθνης, αηττητος πρωταθλητης με καλη καριερα και στο εξωτερικο.
σε ολες τις ομαδες του ΠΟΚ θα ηταν σταθερα στη 14αδα του βασικου rotation.
Κατι Μπακασετες, Μανταλους κ σια κτλ ...