Η αναζήτηση βρήκε 27 εγγραφές
- Τετ 13 Αύγ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το proof of funds από credible oργανισμό αποδεικνύει ότι το η χρηματοδότηση του έργου όταν ξεκινήσει ΔΕΝ θα μπλοκαριστεί.
Το μνημόνιο που συντάχθηκε μονομερώς από την ΠΑΕ και πήγε η Μαρία με τους υπόλοιπους να το υπογράψουν στον ΑΣ με το ζόρι την 28η Ιουλίου είναι ένα χαρτί που ΔΕΝ εξασφαλίζει σε ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μια ερώτηση μόνο:
Τι είναι αυτό που εμπόδισε τον ΑΣτακίδη να αντιπροτείνει ένα κείμενο με πιο καλούς όρους προς όφελος του συλλόγου;
Περιμένει δηλαδή από την ΠΑΕ να τους εμπνευστεί μόνη της; Δεν μπορεί να πει τα σημεία που διαφωνεί και να απαντήσει;
Πρέπει να είναι είτε απόλυτα τέλεια η πρόταση ...
Τι είναι αυτό που εμπόδισε τον ΑΣτακίδη να αντιπροτείνει ένα κείμενο με πιο καλούς όρους προς όφελος του συλλόγου;
Περιμένει δηλαδή από την ΠΑΕ να τους εμπνευστεί μόνη της; Δεν μπορεί να πει τα σημεία που διαφωνεί και να απαντήσει;
Πρέπει να είναι είτε απόλυτα τέλεια η πρόταση ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Χουβαρνταδες οι Ολλανδοι. Όντως μόνο 750k του έδιναν; Τρελό
Έχετε γνωρίσει Ολλανδούς καθόλου; σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ολλανδία μας άφησαν να πληρώσουμε το τραπέζι που μας έκαναν για να, παραθέτω, νοιώσουμε σαν το σπίτι μας. Μέγιστοι φραγκοφονιάδες
Ευχαριστώ που το μοιράστηκες ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δυστυχως οποιος δεν καταλαβαινει την αγωνιστικη και ψυχολογικη επιπτωση που θα εχει στην σεζον η πωληση Ντελια, δεν εχει ιδεα απο μπαλα.
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
- Τρί 12 Αύγ 2025, 08:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
taseos ναι ρε φιλε ναι έμπαινες παλια διάβαζες τον ολιβαρες τον ναπολι κ έλεγες ναι αυτοί είναι Π.Α.Ο.Κ εγώ για αυτό απέχω τόσα χρονιά με αυτά π διαβάζω εδώ μέσα νομίζω ότι μπαίνω στο φόρουμ της τριγλιας.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω και ο τελευταίος μπαγλαμάς να κατάλαβε γιατί είναι ΗΛΙΘΙΟ να διαρρέουν μεταγραφικές υποθέσεις κάτι χαζοχαρουμενοι ινφλουενσερς
Ελπίζω και ο τελευταίος "έξυπνος" να κατάλαβε ότι "συστημικό ΜΜΕ" σημαίνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και "ενημέρωση από βαιμπερ" αλλά και αναγκαία προστασία στεγανών
Αλλά όχι ο ...
Ελπίζω και ο τελευταίος "έξυπνος" να κατάλαβε ότι "συστημικό ΜΜΕ" σημαίνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και "ενημέρωση από βαιμπερ" αλλά και αναγκαία προστασία στεγανών
Αλλά όχι ο ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πρότεινα να ξεκολλήσετε λίγο. Έχει ξαναπιάσει καραφουτανάρα ζέστη, μην επιβαρύνεστε περισσότερο και δη αχρείαστα. Ηρεμία. Δε θα αργήσει η στιγμή που θα υπάρξουν επίσημα νέα. Δε νομίζω πως γίνεται να αργήσει. Η δική μου αίσθηση είναι ότι επί της ουσίας έχει τελειώσει το θέμα αλλά στο πλαίσιο ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο Ζαφείρης να έρθει, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να βλέπεις τα τρένα να περνούν από το κέντρο τον πρώτο καιρό, το παιδί έχει μάθει να παίζει σε άλλους χώρους από αυτούς που θέλει ο Λουτσέσκου, δεν θα μαμήσει κ@λους με τη μια, θα χρειαστεί και αυτός τον καιρό του να ξεδιπλωθεί.
Είτε λέγεται ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Μπορεί να έχασε ο βάζελος αλλά τουλάχιστον ο πρόεδρος τους επενδύει...όχι σαν κάτι άλλους που παντελονιαζουν
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Δεν γίνεται να έχεις μέσα 95 λεπτά τον Μπάμπα και 80 τον Τάισον κόουτς. Υποφέρει η λογική.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ποιος κανόνας είναι αυτός που λέει ότι αν είσαι καλά τον Αύγουστο θα κρεμάσεις τον Μάιο?
Αν και δεν μου αρέσει καθόλου να φέρνω παράδειγμα των σκατόγαβρο... έχει δεί κανείς τα φιλικά του?
Έχετε δει εντάσεις κ έκρηξη?
Το ίδιο έκανε και πέρσι.
Δεν μιλάω για ποδόσφαιρο ή αυτοματισμούς, αυτά μπορεί ...
Αν και δεν μου αρέσει καθόλου να φέρνω παράδειγμα των σκατόγαβρο... έχει δεί κανείς τα φιλικά του?
Έχετε δει εντάσεις κ έκρηξη?
Το ίδιο έκανε και πέρσι.
Δεν μιλάω για ποδόσφαιρο ή αυτοματισμούς, αυτά μπορεί ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic