Η αναζήτηση βρήκε 170 εγγραφές

Return

από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Το proof of funds από credible oργανισμό αποδεικνύει ότι το η χρηματοδότηση του έργου όταν ξεκινήσει ΔΕΝ θα μπλοκαριστεί.

Το μνημόνιο που συντάχθηκε μονομερώς από την ΠΑΕ και πήγε η Μαρία με τους υπόλοιπους να το υπογράψουν στον ΑΣ με το ζόρι την 28η Ιουλίου είναι ένα χαρτί που ΔΕΝ εξασφαλίζει σε ...
από Equalizer
Πέμ 14 Αύγ 2025, 00:49
Jump to forum
Jump to topic

Μια ερώτηση μόνο:

Τι είναι αυτό που εμπόδισε τον ΑΣτακίδη να αντιπροτείνει ένα κείμενο με πιο καλούς όρους προς όφελος του συλλόγου;

Περιμένει δηλαδή από την ΠΑΕ να τους εμπνευστεί μόνη της; Δεν μπορεί να πει τα σημεία που διαφωνεί και να απαντήσει;

Πρέπει να είναι είτε απόλυτα τέλεια η πρόταση ...
από Franky
Τρί 19 Αύγ 2025, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Στα 100 Χρόνια ΠΑΟΚ,

Θα έφτανε στον ΑΣ ΠΑΟΚ να φτιάξει μια ομάδα Πρωταθλητισμού, έστω σε ένα Άθλημα σε ένα Πρωτάθλημα, μια ομάδα όπως αυτή που έφτιαξε φέτος στο Γυναικείο Βόλεϊ ο Πανιώνιος με χορηγό.

Θα έφτανε να ζητούσε απο το Μυστακίδη, έστω ένα συμβόλαιο για τον Ράπτη ή τον Πρωτοψάλτη, η ομάδα ...
από Thax
Τρί 19 Αύγ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

paris2. Μπήκε στο φόρουμ πριν λίγες μέρες και τα μισά ποσταρίσματα υπέρ του ΑΣ. Τουλάχιστον κάντε το έξυπνα.
από Rexaris
Τετ 20 Αύγ 2025, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Έγραψε ο Κόλκας αυτό που μου έκανε κι εμένα πολύ κακή εντύπωση στην συνέντευξη τού ΑΣ για την εγγραφή νέων μελών.

«Δύο πράγματα μου έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στη συγκεκριμένη κατάσταση. Πρώτον, η αίσθηση του Ησαϊάδη από αυτά που είπε για τα νέα μέλη, πως το μαγαζάκι είναι δικό τους και πως ...
από navigator11
Τρί 26 Αύγ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα, βλέπω, οι ... τεχνοκράται δεν έχουν συσταθεί σε επιτροπή, ε;; Αν μάθει ο Σαββίδης τι ακριβώς και πώς το/τα αξιώνουν από αυτόν οι του ΑΣ πριν τις 25/12, θα πρέπει να νιώθει μέχρι και κολακευμένος.
:lol: :lol: :pano:
από giapas
Παρ 29 Αύγ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Έβλεπα τώρα τα στιγμιότυπα γιατί χτες μου ξέφυγε.
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.

Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...
από Мир
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

ο μεγαλυτερος ειδησεογραφικός αθλητικός όμιλος της πόλης

Καλά αυτοί πάνε για λουκέτο, με τα τόσα χρέη που έχουν προς το δημόσιο, συν ότι θα χάσουν το 80% των ακροατών, τι θα κάνουν; Θα γίνουν yellow radio v2; Θα απευθυνονται στο ΠΟΚ οπως κανει ο φαλακροσκωληξ; Δεν εχουν σωτηρια και καλα θα ...
από Franky
Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Mε εργαλείο το καταστατικό, τις κρυφές συναντήσεις και ψηφοφορίες, κρατούν τις σφραγήδες

καταστρέφουν τον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες και δεν του επιτρέπουν να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες των εκατομμυρίων Φιλάθλων του και τη δυναμική που απορρέει απο τους Φιλάθλους.

Οι ίδιες μίζερες φάτσες ...
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:31
Jump to forum
Jump to topic

Τα του τι μπορεί να κάνει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, τα έγραψα στο σχετικό τόπικ

Το γεγονός παραμένει οτι ένας άνθρωπος που υποτίθεται οτι είναι ΠΑΟΚτσης και.. Θεσσαλονικευς, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με την ιδέα του ΠΑΟΚ και τις πράξεις που θα την αντιπροσώπευαν, ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με το κοινό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ...
από leomatos88
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

‘’ΠΑΟΚτσάκι Τέλη’’, μιας και μας διαβάζεις, θα μου επιτρέψεις να σου θυμήσω:

1. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μεγαλομέτοχο.

2. Το ΣΤΑΔΙΟΝ ΠΑΟΚ, την Τούμπα, δεν θα το πάρεις ΠΟΤΕ, άμα δεν πάρεις και την ΠΑΕ.

3. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έγραψε μόλις και ο γίγαντας Θανάσης Χατζόπουλος, έχει μεγαλομέτοχο.

4. Θα ...
από PAOK DreXleR
Τρί 02 Σεπ 2025, 07:13
Jump to forum
Jump to topic

Αληθευει πως απο την τριαδα της επιτροπης,ο ενας ειναι στην Τραπεζα Πειραιως (μετοχος ο Τελης) κ ο αλλος ειναι στην εταιρια ΑΝΑΔΟΜΩ (που χρωσταει της Μιχαλους);

Δηλαδη και καλοπροαιρετα να το δεις ρε γαμωτο,δεν μπορεις!

Και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο. Γενικα απο τα βιογραφικα τους δεν ...
από Maklaz
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Παραδόθηκε στην επιτροπή και εξετάστηκε φάκελος με σχετικά έγγραφα για τους όρους δόμησης, εκχωρήσεις εκτάσεων και σχετικά ΦΕΚ που αξιολογήθηκαν ως επαρκή.

Διάνοιες!
Είδαν τα ΦΕΚ και τα έκριναν ως επαρκή, γιατί αν δεν ήταν θα άνοιγαν συνομιλία με την κυβέρνηση για άμεσες διορθώσεις χτυπώντας το ...
από Equalizer
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τις φήμες

Τρομερή ευφράδεια εχουν
από Cylon-4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Εχω εκφρασει κατ επαναληψη την εκτιμηση μου στον διοικητικο υπευθυνο της υδατοσφαιρησης του ΠΑΟΚ,
κυριο Νικολαιδη.
Ηθικη και συγκροτημενη προσωπικοτητα.
Επαγγελματικα ασχολειται με κατασκευες ((Domus ergo).
Eιχε αρνηθει να αντικαταστησει τον Κατσαρη, οταν αυτος παραιτηθηκε, επικαλουμενος φορτο ...