Εγώ αγαπημένε μου Ιβάν στα έχω πει
Δύο μεγάλες κερκόπορτες έχεις και από εκεί εισέρχονται όλες οι επιθέσεις που δέχεσαι.
Τον έναν ευτυχώς τον έστειλες και τώρα ανταλλάσσει γλωσσοφιλα με τους καραπαπαδες.
Όταν στείλεις και τον άλλον τότε τα προβλήματα σου θα μειωθούν κατά πολύ
Η αναζήτηση βρήκε 123 εγγραφές
- Κυρ 26 Απρ 2026, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Παντως πρεπει ειναι η μοναδικη περιπτωση μπουνταλα που δεν του κοβει, που εγινε δισεκατομμυριούχος σε μια χώρα μάλιστα όπως η Ρωσια...
Αυτό είναι η μεγαλύτερή μου απορία. Να γίνει ένα ντοκιμαντέρ να μάθουμε. Πραγματικά απορρώ. Βέβαια εκεί πολλοί έκαναν λεφτά δίχως να ξέρουν το αλφάβητο ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε αν δεν υπήρχε Μυστακίδης, κουβέντα δεν θα κάνατε για τον διώξετε τον Ιβάν.
Τα ποντιακά κακαλα του θα γλειφατε για να μείνει και να μας κρατά.
Αλλά τέτοια ράτσα είμαστε. Μια ζωή έτσι!
Υ.Γ. Να αφήσετε τον Τέλη ήσυχο. Έχει να μεγαλουργήσει στο μπάσκετ.
Ο Ιβάν θα τη βρει την άκρη. Κι αν δεν τη ...
Τα ποντιακά κακαλα του θα γλειφατε για να μείνει και να μας κρατά.
Αλλά τέτοια ράτσα είμαστε. Μια ζωή έτσι!
Υ.Γ. Να αφήσετε τον Τέλη ήσυχο. Έχει να μεγαλουργήσει στο μπάσκετ.
Ο Ιβάν θα τη βρει την άκρη. Κι αν δεν τη ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορειτε πολυ απλα να πειτε οτι θελετε να ερθει καποιος αλλος (ενας απο το χωριο δεν τον ξερετε) αντι να προσπαθειτε να πεισετε οτι η ομαδα ειναι ενα βημα απο την καταστροφη λες ημασταν στην Παταγονια χωρις ιντερνετ εδω και χρονια. Μην υποτιματε την νοημοσυνη μας.
- Δευ 27 Απρ 2026, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να ρωτήσω κάτι? Γιατί το 24 σε μας ευθυγραμμιστηκαν οι πλανήτες και ήταν τυχερό αλλά του ραλίστα είναι πλάνο? Υπάρχει κάποια εξήγηση? Γιατί εγώ δε θυμάμαι τη μισή αεκ τραυματίες το 24.
- Δευ 27 Απρ 2026, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το απύθμενο μίσος που βγαίνει εδώ μεσα προς τον μεγαλομέτοχο του μπάσκετ.
Άντε, όσο δεν ήταν θεσμικός, να το καταλάβω. Λες φυτευτός είναι, ήρθε να κάνει ζημιά, κλπ.
Πλέον είναι μεγαλομέτοχος του 2ου μεγαλύτερου τμήματος της ομάδας, έχει ρίξει λεφτά, θα ρίξει κι άλλα ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ για να κράξω ιβαν θα πρέπει 3 χρόνια να παλεύω για β εθνική και να σώνομαι τελευταία αγωνιστική .
Να χάνω μέσα έξω από όλους τους ποκιτες και να μην κερδίζω ούτε καν τον αρη .
Α και Πάλι τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ δεν θα τον ήθελα
Να χάνω μέσα έξω από όλους τους ποκιτες και να μην κερδίζω ούτε καν τον αρη .
Α και Πάλι τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ δεν θα τον ήθελα
- Δευ 27 Απρ 2026, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε πάλι.
Εάν ήθελε ο Μυστακίδης να πάρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να ακολουθήσει έναν δρόμο και μοναδικό.
Να χτυπήσει την πόρτα του Σαββίδη όμορφα κι ωραία, να του κάνει κάποια πρόταση αξιοπρεπή και να περίμενε μιαν απάντηση.
Στην περίπτωση που έγινε κάτι τέτοιο, αλλά έφαγε πόρτα, θα έπρεπε πολύ ...
Εάν ήθελε ο Μυστακίδης να πάρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να ακολουθήσει έναν δρόμο και μοναδικό.
Να χτυπήσει την πόρτα του Σαββίδη όμορφα κι ωραία, να του κάνει κάποια πρόταση αξιοπρεπή και να περίμενε μιαν απάντηση.
Στην περίπτωση που έγινε κάτι τέτοιο, αλλά έφαγε πόρτα, θα έπρεπε πολύ ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλος ένας που δεν έχει πενθήσει ποτέ. Που μπορεί να χάσει αφερδο μάνα πατέρα και να ΠΑΕι στον βόλο πριν τα τριήμερα να δει ποδόσφαιρο. Θα το εντάξω στην γενικότερη αναισθησία του κόσμου πλέον. Τουλάχιστον δεν θα πονέσετε ποτέ. Είναι κάτι και αυτό. Btw ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και ο αδερφός του ήταν στο ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδια επειδη παει σε ενα ασχημο μερος η συζητηση και προσφατα οχι μονο εχασαν ανθρωποι της ομαδας δικους τους αλλα εμεις χασαμε συνοπαδους μας οικογενειες καταστραφηκαν και καποιοι απο μας χασαμε και δικους μας προσφατα.
Ας πουμε οτι ειναι ολο μια ατυχης παρενθεση σε ενα τοπικ το οποιο γενικα ...
Ας πουμε οτι ειναι ολο μια ατυχης παρενθεση σε ενα τοπικ το οποιο γενικα ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
gergeo4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 15:28 ετοιμαστείτε @gpap5 @neiros4 @st4this θα σας λιντσαρουν εντος γηπέδου αν ειστε νδιτες..εγω ευτυχώς γλιτωνω γιατί ειμαι ΠΑΣΟΚ
Η Ιερά εξέταση του ΠΑΟΚ.
- Τρί 28 Απρ 2026, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας καταλάβουμε ότι επιχειρηματίες τέτοιου βεληνεκούς δεν έχουν κόμμα. Μια χαρά επικοινωνία έχει ο Αρτούρ Νταβιτιάν με το Μαξίμου τώρα που θα γίνει η επέκταση της προβλήτας 6 και η σύνδεση του λιμένα Θεσσαλονίκης με την ΠΑΘΕ, για την οποία υπολείπονται διαδικαστικά θέματα. Ικανοποιημένος είναι ο ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Νομίζω γράφω Ελληνικά στο ποστ μου.
Αυτό δεν σημαίνει ότι γράφεις και κάτι όμως.
Ποιοι είναι αυτοί που λένε για παράδειγμα τα χειρότερα?
Έχουν ονοματεπώνυμο ή είναι ο μητσος το παοκι και ο Ρενέ ο ξεκουτης.
Επίσης τι σημαίνει το " καμία σχέση με το αντικείμενο"?
Ποιο είναι το αντικείμενο που θα ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Της πούτσας προπονητής είναι ο Πάμπλο. Τελείως.
Άντε να σοβαρευτούμε, όλο τα ίδια και τα ίδια ονόματα, τελείωσαν οι προπονητές
Άντε να σοβαρευτούμε, όλο τα ίδια και τα ίδια ονόματα, τελείωσαν οι προπονητές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 01:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αδέρφια ΠΑΟΚτσήδες!
Νέα εποχή για το Paokmania Forum!
Μετά από 18 χρόνια καθημερινής παρουσίας, στήριξης και αδιάκοπης μάχης στο πλευρό του ΠΑΟΚ, το Paokmania συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Και η ιστορία αυτή, εξελίσσεται! Το forum μας – η καρδιά της επικοινωνίας και της συζήτησης για ...
Νέα εποχή για το Paokmania Forum!
Μετά από 18 χρόνια καθημερινής παρουσίας, στήριξης και αδιάκοπης μάχης στο πλευρό του ΠΑΟΚ, το Paokmania συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Και η ιστορία αυτή, εξελίσσεται! Το forum μας – η καρδιά της επικοινωνίας και της συζήτησης για ...