Πάντως οι δηλώσεις του Γιάροσλαβ έχουν τις αντιφάσεις τους.
Λέει μεν ότι μας είπε ότι ο παίκτης δεν πωλείται αλλά λέει και ότι δεν κάναμε 3η πρόταση. Γιατί να κάνουμε αν δεν πωλείται; Άρα προφανώς είναι θέμα χρημάτων.
Λέει επίσης ότι δεν ισχύει του Βέτλεσεν και ότι δεν είναι καν στη λίστα. Άρα ...
Η αναζήτηση βρήκε 82 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
@prist64 μου ηρθε μια μυιρωδια απο κασερι..σ'εσενα; 8-)
εγινε μπασιμο απο Μεξικο γι αυτον,ξεφευγουν τα νουμερα
για φορ αν δεν φυγει ο τσαλοφ,απο χλωμο εως πολυ χλωμο
για χαφ οευρωπαιος που δεν ειναι
και μπακ συνεχεια ακουγονται ονοματα
απο δυο αριστεροποδαρους που υπηρχαν,προεκυψε ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
@tzo_1926 θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό bro. Ποιοι λένε για Πουέρτα;
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω πως εχει επικρατησει η αποψη οτι ο ΠΑΟΚ ψαχνει ΤΟ βασικο χαφ και ΤΟ βασικο του στοπερ.
ΤΟ βασικο του χαφ το πληρωσε 12εκ και θα ειναι εδω τον Γεναρη. Ψαχνει ενα κανονικο χαφ με εντασεις να ανταπεξελθει με ανεση σε αυτο το διαστημα
Το στοπερ που ψαχνει ερχεται να μπει στο ροτεισον των εν ...
ΤΟ βασικο του χαφ το πληρωσε 12εκ και θα ειναι εδω τον Γεναρη. Ψαχνει ενα κανονικο χαφ με εντασεις να ανταπεξελθει με ανεση σε αυτο το διαστημα
Το στοπερ που ψαχνει ερχεται να μπει στο ροτεισον των εν ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Ιταλο κ Κολομβιανο,εγω ειμαι ευχαριστημενος αν κλεισουν τελικα.Αν μερικοι περιμενατε Μαυροπανο κ Μορο δικο σας προβλημα,μη κοιμηθειτε αποψε απο την στεναχωρια σας.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος ο λόγος να δημιουργείτε ταραχή χωρίς να εξηγείτε; Ή μιλήστε ή αφήστε μας να κοιμηθούμε ήρεμα μετά από μια τέτοια πρόκριση. Δε μου φαίνεται σωστό αυτό…
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ερωτηση ειναι μια. Περαν της δυσκολης περιοτωσης δουλευουμε καμια αλλη ή θα μεινουμε με τον Τσαλωφ δευτερο?
Φιλε εμαθα για δυο περιπτωσεις οι οποιες ειναι,εξισου δυσκολες..τωρα αν παμε απλα να κανουμε ολ ιν σε εναν απο τους 2 ή αλλιως τπτ δν το ξερω ειλικρινα..κ αυτο απο σποντα εφτασε στα ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Διαβάζω κάποια παλιά μέλη αποδεδειγμένα πετσια ΠΑΟΚ (τα τρολακια ως διάττοντες αστέρες θα εξαφανιστούν αργά ή γρηγορα κ προφανως να πανε στον αγύριστο...) να γράφουν σαν να βρίσκονταν σε κάποιο χρονοντουλαπο και βγήκαν προχθές. Όσοι εκφράζουμε προβληματισμούς για τον Τέλη, δεν έχει επουδενι να κάνει ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Οντι απαντάς σε κάτι που φαντάστηκες, δεν μίλησα για καμία καρδιά εγώ.
Είπα οτι ο ερχομός του ΔΕΝ τον εμπόδισε να κάνει το - κατά πολλούς - τεράστιο έγκλημα πώλησης του Ντέλια. Και το έκανε ΠΟΛΥ μετά το ξέσπασμα του θέματος Μυστακίδη, άρα ΟΥΤΕ αυτό μετρησε. Αρα είτε είναι εδώ είτε δεν είναι, τα ...
Είπα οτι ο ερχομός του ΔΕΝ τον εμπόδισε να κάνει το - κατά πολλούς - τεράστιο έγκλημα πώλησης του Ντέλια. Και το έκανε ΠΟΛΥ μετά το ξέσπασμα του θέματος Μυστακίδη, άρα ΟΥΤΕ αυτό μετρησε. Αρα είτε είναι εδώ είτε δεν είναι, τα ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχουν προτασεις; Νομιζω οχι ακομα περαν διερευνησηςdev έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:12 εφοσον υπαρχουν 2 σοβαρες προτασεις για την ΚΑΕ ειναι δεδομενο οτι η ΚΑΕ αλλαζει χερια πολυ συντομα.
απαιτω απο τον ΑΣ να ελεγξει τις 2 υποψηφιοτητες και να εξασφαλισει την επιλογη της πλεον ξεκαθαρης προτασης που συμφερει τον συλλογο.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Fossa,μπορεις να κανεις υπομονη και να περιμενεις,εκτος κ αν δεν εμπιστευεσαι τον Χατζοπουλο που δικαιωματικα εχει κερδισει την εμπιστοσυνη ολου του οργανισμου ΠΑΟΚ.
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ωραια
Ιστορική στιγμή
Θυμίζω ότι τα χρέη της ΚΑΕ ταλαιπωρούν τον ΠΑΟΚ για πολύ μεγαλύτερο διάστημα απ' ότι τα αντίστοιχα της ΠΑΕ
Στην ουσία, τριάντα χρόνια
Απίστευτα πολύ
Ιστορική στιγμή
Θυμίζω ότι τα χρέη της ΚΑΕ ταλαιπωρούν τον ΠΑΟΚ για πολύ μεγαλύτερο διάστημα απ' ότι τα αντίστοιχα της ΠΑΕ
Στην ουσία, τριάντα χρόνια
Απίστευτα πολύ