Η αναζήτηση βρήκε 125 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 08:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αδέρφια ΠΑΟΚτσήδες!
Νέα εποχή για το Paokmania Forum!
Μετά από 18 χρόνια καθημερινής παρουσίας, στήριξης και αδιάκοπης μάχης στο πλευρό του ΠΑΟΚ, το Paokmania συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Και η ιστορία αυτή, εξελίσσεται! Το forum μας – η καρδιά της επικοινωνίας και της συζήτησης για ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα παρουμε. Παντου αυτο λεγετε για ενα χαφ νεαρης ηλικιας...
Πριν λιγο ο Τσαλγατιδης ειπε οτι ο ΠΑΟΚ ενημερωσε Μουργκ, Κουαλιατα, Ρικαρντο και Σοαρες οτι αν δεν εχουν βρει ομαδα μεχρι τελος Αυγουστου, του χρονου θα ανηκουν στο ροστερ του ΠΑΟΚ Β
Πριν λιγο ο Τσαλγατιδης ειπε οτι ο ΠΑΟΚ ενημερωσε Μουργκ, Κουαλιατα, Ρικαρντο και Σοαρες οτι αν δεν εχουν βρει ομαδα μεχρι τελος Αυγουστου, του χρονου θα ανηκουν στο ροστερ του ΠΑΟΚ Β
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Για το ποσοστό μεταπώλησης, σας εγγυώμαι ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να γνωρίζει η sportime τι ακριβώς ισχύει, δηλαδή αν το ποσοστό είναι επί του συνολικού ποσού της μεταγραφής ή αν είναι επί του πλεονάσματος σε περίπτωση που πωληθεί με περισσότερα απ' όσα αγοράστηκε. Δεν τα βγάζουν ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κόλκας λέει ότι ενώ φέραμε στα μέτρα μας την υπόθεση Urbanski, κάνουμε δεύτερες σκέψεις. Λέει αυτή τη στιγμή δίνει 80-20 το να μη γίνει.
Δε βαριέσαι ποτέ
Λογικο να υπαρχουν 2ες σκεψεις...σιγα. Ενα διεθνη 20χρονο Πολωνο πας να παρεις.
Εντωμεταξυ το πρωι ελεγε οτι την υποθεση την παλευουμε 1 ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε φίλε, αυτιά έχω και ακούω, βάλε από εκεί που ξεκινάει να απαντάει στις ερωτήσειςgergeo4 έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 14:54 ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ!ΕΓΩ δεν ακουσα για 2ες σκεψεις.. @Jim_Chatz σε πιο λεπτο;;;
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά δεν υπάρχει Jaime. Ένα τουιτ τον ανέφερε από μαντεψια χρηστη
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Γραφτε, τσαμπα είναι. Σαμπως αμα βγει καλός παιχτης, θα σας ζητησει κανεις τα ρεστα;
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Ιβάν είναι τόσο χαζός που θα κάνει τέτοιο χοντρό λάθος σε ένα τόσο ιδιαίτερο καλοκαίρι. Η μόνη περίπτωση είναι να επιμένει όντως ο Ντελιας αλλά από την άλλη δεν φαίνεται να κάνουμε και καμιά σοβαρή προσπάθεια να τον μεταπεισουμε (αναπροσαρμογη).
Τρελά ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Πάντως οι δηλώσεις του Γιάροσλαβ έχουν τις αντιφάσεις τους.
Λέει μεν ότι μας είπε ότι ο παίκτης δεν πωλείται αλλά λέει και ότι δεν κάναμε 3η πρόταση. Γιατί να κάνουμε αν δεν πωλείται; Άρα προφανώς είναι θέμα χρημάτων.
Λέει επίσης ότι δεν ισχύει του Βέτλεσεν και ότι δεν είναι καν στη λίστα. Άρα ...
Λέει μεν ότι μας είπε ότι ο παίκτης δεν πωλείται αλλά λέει και ότι δεν κάναμε 3η πρόταση. Γιατί να κάνουμε αν δεν πωλείται; Άρα προφανώς είναι θέμα χρημάτων.
Λέει επίσης ότι δεν ισχύει του Βέτλεσεν και ότι δεν είναι καν στη λίστα. Άρα ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
@prist64 μου ηρθε μια μυιρωδια απο κασερι..σ'εσενα; 8-)
εγινε μπασιμο απο Μεξικο γι αυτον,ξεφευγουν τα νουμερα
για φορ αν δεν φυγει ο τσαλοφ,απο χλωμο εως πολυ χλωμο
για χαφ οευρωπαιος που δεν ειναι
και μπακ συνεχεια ακουγονται ονοματα
απο δυο αριστεροποδαρους που υπηρχαν,προεκυψε ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
@tzo_1926 θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό bro. Ποιοι λένε για Πουέρτα;