Η αναζήτηση βρήκε 84 εγγραφές
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πονατεεεε! 
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Να μην συνεχιστεί παρακαλώ!
Η mod team θα επιληφθεί επί του θέματος.
Η mod team θα επιληφθεί επί του θέματος.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πληροφορησει καποιος το καινουριο φυντανι, οτι οι καρτες φιλαθλου βγαινουν με πρωτοβουλια του εκαστοτε ερασιτεχνη.
Σε μας βεβαια τα μεσημερια κοιμουνται και δεν προλαβαινουν.
Σε μας βεβαια τα μεσημερια κοιμουνται και δεν προλαβαινουν.
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως, αν ήμουν πρωτίστως ή αποκλειστικά μπασκετικός ΠΑΟΚτσής, λόγω γκράντε "πείνας" διαρκείας, πιθανολογώ ότι θα ήμουν πιο αδιάφορος σχετικά με τις δυνητικά άσχημες επιπτώσεις της εμπλοκής του x Μυστακίδη στα του ΠΑΟΚ γενικότερα με τον τρόπο που επιχειρείται. Πάντως σίγουρα δε θα με άφηνε ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι τελευταίο γιατί όπως πολύ όμορφα περιέγραψε ο Ιάσωνας πριν κάποιες σελίδες μόνο αποστροφή νιώθω πλέον ακόμα και να συζητάω ή να διαβάζω για το συγκεκριμένο θέμα . Αφορμή για τα παρακάτω η απάντηση στο ντοκιμαντέρ του Αντρε όταν τον ρώτησαν για τον Ιβαν
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα αν το έργο πάει στον Μυστακίδη δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να έχει ώριμα σχέδια το καλοκαίρι ρε
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Δεν έχει κανένα νόημα να κατασκευαστεί μια ν.Τούμπα
αν τα έσοδα από την εμπορική της εκμετάλλευση δεν κατευθύνονται αποκλειστικά
<εκτος των δικαιωμάτων του ΑΣ>
στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ
δηλαδή την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Γιατί στην άλλη περίπτωση εκτός της απώλειας εσόδων που θα εκτόξευαν τον ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Απαντάτε όλοι σε ένα nickname το οποίο δεν σχολιάζει αγώνες δεν χαίρεται δεν πανηγυρίζει. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε για το θεαθηναι. Το έκανα και εγώ κάποτε. Έμεινε μόνος του ο άνθρωπος. Και μόνο που όλοι εξαφανίστηκαν και αυτός έστω και ελάχιστα συνεχίζει έχει ρισπεκτ από μένα. Μπράβο SWIFT
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε το ίδιο λέμε ρε Τζος. Πάμε στις 30/6 αν δεν μπορεί να φέρει τις εγγυήσεις πάμε παρακάτω. Αυτοί που θεωρούν ότι δεν μπορεί έχουν την δυνατότητα να τον εκθέσουν. Δυστυχώς όμως πλέον ούτε αυτοί πιστεύουν ότι δε μπορεί.
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν βασίστηκαν στο ότι ο Ιβάν δεν θα είχε χρήματα για το γήπεδο. Βασίστηκαν στο ότι ο κόσμος βλέποντας τα ζεστα 250 του Τέλη, θα πετούσε τον Ιβάν σα στημενη λεμονόκουπα και θα σέρνονταν πίσω από το νέο ζάπλουτο αφεντικό. Τελικά μόνο λίγοι ακολούθησαν το σενάριο της προδοσίας.
Λογάριαζαν χωρίς να ...
Λογάριαζαν χωρίς να ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπότε πρέπει οι διαχειριστές να καταλάβουν ότι δεν αντιπροσωπεύουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να μας αδειάσουν την γωνιά και το γήπεδο να γίνει εκεί που σχεδιάστηκε να γίνει από αυτόν που πλήρωσε τα σχέδια , και θέλει να γίνει για να το εκμεταλλευτεί ώστε τα έσοδα να πηγαίνουν στην ΠΑΕ για να μπορέσει ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάπως έτσι, εκτιμώ, αντιλαμβάνεται πλέον κι ο πλέον καλοκάγαθος φίλος της ομάδας, ειδικά οι κατ' αποκλειστικότητα υποστηρικτές του τμήματος μπάσκετ και δεν το γράφω αυτό δηκτικά, πόσο ... από σπόντα είναι ο γκαϊλές του μίστερ Τέλης να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο της καρδιάς του ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα το ποιος τους δίνει διαταγές συζητάμε;
Όχι ρε αγύρτες δε θα συζητήσουμε αυτο
Όχι ρε αγύρτες δε θα συζητήσουμε αυτο
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι ...