Η αναζήτηση βρήκε 74 εγγραφές
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Συνέχισε να τους δουλεύεις έτσι...πλέον είναι διασκεδαστικό
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και αν πάρει την ενδεκάδα της Ρεάλ και την ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα τα ίδια θα κάνει
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 01:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μαντυ δεν είναι ποδοσφαιριστής πλέον, δε ξέρω τι κάνει στη προσωπική του ζωή αλλά φέτος είναι σε μια κατάσταση ημιτραυματια, χωρίς αμυντική προσήλωση και ελλεψη συγκέντρωσης που σπάει τα κοντέρ. Μαζί με το Ντεσποτοφ για σανατόριο είναι.
- Παρ 15 Μάιος 2026, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οτι τα σεντερ μπάκ μας δεν μαρκάρουνε από κοντά το αντίπαλο φόρ δεν σας προβληματίζει;
Το οτι από την αρχή της χρονιάς μας βάζουν γκόλ από στημένα στο χαζό ζόναλ μάρκινγκ που κάνουμε, δεν σας προβληματίζει; Από την Μάλμε, Λουντογκόρετς, μέχρι και τώρα με γάβρο και άεκ που από σύμπτωση δεν μας ...
Το οτι από την αρχή της χρονιάς μας βάζουν γκόλ από στημένα στο χαζό ζόναλ μάρκινγκ που κάνουμε, δεν σας προβληματίζει; Από την Μάλμε, Λουντογκόρετς, μέχρι και τώρα με γάβρο και άεκ που από σύμπτωση δεν μας ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ματιά στο αγωνιστικά λεπτά της κούλας στο transfmarket και ο μύθος των πολλών παιχνιδιών ή των πολλών λεπτών συμμετοχής των κουρασμένων μας παικτών θα καταρριφτεί!!!! ο ροτα π.χ. έχει 4133, ο μουκουντί 3593!!! και πολλοί άλλοι περίπου τα ίδια με τους δικούς μας. όσο για τα πολλά παραπάνω ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Εγώ για προπονητή θα γούσταρα τον Ριέρα! Μόλις απολύθηκε από μια προβληματική Αίντραχτ, αλλά πρόκοψε στην Σλοβενία με τις Ολίμπια Λιουμπλιάνας και Τσέλιε. Μοντέρνος προπονητής με πολύ δυνατό mentality. Αν θυμάμαι καλά, ήταν η 2η επιλογή αν πέρσι έφευγε ο Ραζβάν (με πρώτη τον Πουσιτςχαχαχααχαχ ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Πολύ άδικο να κρίνουμε παίκτη που είναι στην ομάδα 4 μήνες και έπρεπε να γίνει γρανάζι ενός τριμπούρδελου.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να φύγει ο Λουτσέσκου για να έρθει ο Αλμέυδα θα ήταν σαν να χωρίζουμε την Ντούα Λίπα για την Ντόρα Μπακογιάννη.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Του καημένου του παιδιού τι του βρήκε
Θα του κάνουνε ψυχολογική υποβοήθηση αυτοι που δύο παιχνίδια τώρα στέλνουν τον Μύθου για να κάνει δηλώσεις.
Σαν να ζητάς από τον Σαλπιγγίδη να σου μάθει να κάνεις κοντρόλ ένα πράγμα
Θα του κάνουνε ψυχολογική υποβοήθηση αυτοι που δύο παιχνίδια τώρα στέλνουν τον Μύθου για να κάνει δηλώσεις.
Σαν να ζητάς από τον Σαλπιγγίδη να σου μάθει να κάνεις κοντρόλ ένα πράγμα
- Δευ 18 Μάιος 2026, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αύριο;
Εγώ ευχαριστημένος θα είμαι αν την πρώτη μέρα προετοιμασίας έχουμε κάποιον για προπονητή και ένα καινούργιο παίκτη έστω και δανεικό
Εγώ ευχαριστημένος θα είμαι αν την πρώτη μέρα προετοιμασίας έχουμε κάποιον για προπονητή και ένα καινούργιο παίκτη έστω και δανεικό
- Τρί 19 Μάιος 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αχ ναι, αυτοί οι τραυματισμοί μας το χάλασαν.
Μα τι άτυχοι που είμαστε...
Μα τι άτυχοι που είμαστε...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσε, αυτός σφίγγει δυνατά το χέρι (ή ο Τούχελ ήταν;), δεν είμαστε για τέτοια.
- Τρί 19 Μάιος 2026, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ πήγαμε από σαντος σε Μπερέτα .
Από Λουτσε που θες να πάμε ;;;
Εγώ τον κράτουσα εύκολα να ξέρετε . Αν ο ίδιος το επιθυμεί .
Θεωρώ ότι φέτος ήταν ο καλύτερος ΠΑΟΚ εβερ όταν ήμασταν καλά .
Ήμασταν άτυχοι γαμηθηκε το σύμπαν και μετά μας πήρε από κάτω .
Ολοι φταίνε αλλά γυρίζει άνετα . Αρκεί να ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάπως έτσι πάνω σε αυτό που είπε παραπάνω ο μπάνε, εξήγησε πολύ κατατοπιστικά ο παπαλουκάς πώς χάνεις έναν παίκτη. Γιατί ο παίχτης δεν έχει πρόβλημα να τον κατηγορήσεις ότι κάτι δεν έκανε σωστά. Ο παίκτης έχει πρόβλημα όταν βλέπει ότι για το ίδιο λάθος ή για το ίδιο πρόβλημα κατηγορείς μόνο ...