Η εκτίμηση μου είναι ότι βρίσκεσαι στη χειρότερη φάση από τη στιγμή που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ.
Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.
Αυτή τη στιγμή νιώθω ...
Η αναζήτηση βρήκε 60 εγγραφές
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τελικά ήρθε , πήρε το πρωτάθλημα , έστειλε την ομάδα στο τσλ κι ο κοτσίδας λέει σας τα ελεγα : Δέστε ζώνες και ότι νίκησε τη σαπίλα του Ιβαν
Ο γελωτοποιός μπορεί να λέει οτι θέλει. Τα σαπάκια στο Αιγαίο τα έχει όλα με θαλασσοδάνεια που βγήκαν απο Ελληνικές Τράπεζες με τη στήριξη της Κυβέρνησης ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εναν Γερμανο να κραζει σαν μην υπαρχει αυριο σε καθε μαλακια του παικτη μας, καημο το εχω.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω να κάνεις το εξής: να μην αλλάξεις κανέναν από αυτούς που έχεις φυτέψει εκεί μέσα. Να τους κάνεις ένα ζουμ μίτινγκ που θα τους τρίξεις τα δόντια και θα τους πεις ότι του χρόνου πρέπει να πάμε καλύτερα.
Αχαστο.
Αχαστο.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν κανεις οτιδηποτε αγωνιστικο, αυριο το πρωι να αποσυρεις στην στηριξη σου σε Μακη και Λανουα. Ενταξει εφτιαξε το Ελληνικο ποδοσφαιρο. Φτανει. Ας κανει και κανας αλλος την Ιφιγενεια.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανακοινωση για ματαίωση συναυλίας ηταν αυτή
Σοβαρευτειτε
Σοβαρευτειτε
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μου λένε τίποτα οι ανακοινώσεις.
Πράξεις να δω.
Πράξεις να δω.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Της πούτσας προπονητής είναι ο Πάμπλο. Τελείως.
Άντε να σοβαρευτούμε, όλο τα ίδια και τα ίδια ονόματα, τελείωσαν οι προπονητές
Άντε να σοβαρευτούμε, όλο τα ίδια και τα ίδια ονόματα, τελείωσαν οι προπονητές
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελεύθερος ο Ριέρα... Απλά το αναφέρω...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενώ είναι η χειρότερη αναλογικά χρόνια του Ιβαν ταυτόχρονα πιστεύω είναι και η χρονιά με τα λιγότερα διοικητικά λάθη. Όσο παράδοξο και αν ακούγεται.
Ροστερ μια χαρά είχε, θεωρητική ισονομία από ΕΠΟ και ΚΕΔ είχε και δεν ήταν στο χέρι του να μην την δει αλλιώς ο Μάκης «μας» και τον χειμώνα καλοί ...
Ροστερ μια χαρά είχε, θεωρητική ισονομία από ΕΠΟ και ΚΕΔ είχε και δεν ήταν στο χέρι του να μην την δει αλλιώς ο Μάκης «μας» και τον χειμώνα καλοί ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
E τα εχουμε λιγο και με τους παικτες...οχι με ολους αλλα με αρκετους
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε να τους δώσουμε κανά μόνους για την προσπάθεια.margas έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:05 Δεν έχει καταλάβει ότι ο κόσμος τα έχει μαζί του και όχι με τους παίκτες;
Όσον αφορά τον κόσμο ας μην τον επικαλούμαστε σαν εκπρόσωποί του, προσωπικά τα έχω με το αγωνιστικό τμήμα για τη φετινή αποτυχία 100%.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
το έχω αναφέρει εδώ και χρόνια.
Από την υπόθεση της ''πολυϊδιοκτησίας'', ο Σαββίδης σταμάτησε να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.
Λες και τον ''έπιασαν με την γίδα στην πλάτη'' και του είπαν: ή ρίχνουμε την ομάδα, ή απομακρύνεσαι διακριτικά.
Αυτοί που θέλανε να ρίξουν την ομάδα έφαγαν ένα τεράστιο ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι πουστιά να λέγεται ότι αυτός που πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά για να γκρεμίσει την παράγκα και που δεν τη χρησιμοποίησε προς εύνοια του, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Κακή πουστιά.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Αντε καλη αρχη