Η αναζήτηση βρήκε 41 εγγραφές

Return

από embuji
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αχ ρε Ιβαν τα εκανες ολα σωστα, τα εκανες μιλαμε κουκλα η ομαδα ειναι μοντελο αλλα αυτη η ατυχια.... Πολυ ατυχια ρε γαμωτο. Μα ποσο ατυχοι ειμαστε. Τι τυχεροι που ειναι παντα οι αλλοι. Μα γιατι ρε ειμαστε τοσο ατυχοι και τα κανουμε σωστα τα πραγματα και ειμαστε ατυχοι.

Ατυχια.
από renegade
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:02
Jump to forum
Jump to topic

Ευκαιρία για νέο 15ετες πλάνο
Μόνο δεν θέλω να μου βιάζεσαι. Εξάλλου ομάδες δεν χτίζονται μέσα σε ένα βράδυ
Αγάλι αγάλι
5 χρόνια
10 διαθέσιμοι τίτλοι
1 κατάκτηση πρωταθλήματος
Αφού εσύ μπορείς και δέχεσαι σφαλιάρες από το κάθε σουργελο που εμφανίστηκε εχθές στο ποδόσφαιρο εμένα δεν μου πέφτει ...
από sn0ufel4
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Parolos

Σοβαρά τώρα μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα γυρνάς και γράφεις πως κάνω προπαγάνδα?
Εγώ?

Δεν ντρέπεστε λίγο ρε

Έχουμε να δούμε μια χαρά πόσα χρόνια η παε είναι εταιρία οικογενειακό περίπτερο έχετε βγάλει τα παοκομετρα ένα καλοκαίρι σε όλους έχετε ορίσει τι είναι ΠΑΟΚ στο μυαλό σας και ...
από sn0ufel4
Τετ 13 Μάιος 2026, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

14 χρόνια Ιβάν φτάσαμε Μάιο του 26 για να ακούσουμε ξανά πρωτάθλημα δεν παίρνουμε στο τσαμπιονς Λιγκ δε βγαίνουμε

Συγχαρητήρια σε όλους και εις ανώτερα
από Tolaros
Τετ 13 Μάιος 2026, 19:51
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε κρεμάλες θέλει ούτε καμια καταστροφή ήρθε

Απλα στην τελευταία στροφή κριθηκαμε ανεπαρκείς. Βεβαιότατα αυτό αποτελεί αποτυχία.

Τεράστιο στρατηγικό σφάλμα η καταστροφολογια και η αντίστοιχη αντίδραση διοικητικά

Ο ΠΑΟΚ θέλει απλά καλύτερες λύσεις και περισσότερη αθλητικοτητα.

Όλοι αυτό ...
από ToMousiTouCrespo
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Από ποιον έχετε απαιτήσεις ρε παιδιά; Τον κυριολεκτικά άφαντο; Αυτόν που έστειλε δικό του άτομο στην επο για να βλέπουμε τέτοιες διαιτησίες;
από embuji
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Διαβασα σε σχολιο στο instagram "ο Ηλιοπουλος περισσοτερες φορες εχει ερθει τουμπα απο σενα την τελευταια 5ετια" :lol: :lol: :lol: :lol:

Νταξει, σε σχεση με αυτα που διαβαζω στα σοσιαλ, ειμαι πολυ ψυχραιμος.
από jibbie
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

εντωμεταξυ, ολοι αυτοι που επιλεγει ειναι ανικανοι, αυτος ομως βλεπει 10 χρονια μπροστα. 4D chess μιλαμε!
από Theo4
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

με προεδρο δισεκατομμυριουχο που εχει την ομαδα οχημα, εγω εχω μεγαλες απαιτησεις.
Εχει δειξει οτι δεν μπορει να ανεβασει τον πυχη.
Ας βρει καποιον να παραδωσει
από Mitsospaoki4
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:45
Jump to forum
Jump to topic

gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
Σαν δεν ντρέπεται ο οπαδός να έχει απαιτήσεις.

Εχθροί του ΠΑΟΚ όλοι.
από embuji
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει

να καταστραφει ο ΠΑΟΚ ευχηθηκε ανωνυμος οπαδος επειδη καποιοι δεν εχουμε εμπιστοσυνη στον προεδρο που εχεις εσυ εικονισμα. Μολις εβαλες τον προεδρο πανω απο τον ΠΑΟΚ αν δε το καταλαβες. Δε πειραζει ο καθενας τις ...
από Odi44
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

Τι κάθεστε και γράφετε..

Λες και η 2η θέση θα οδηγούσε στο Τσάμπιονς Λιγκ για εμάς. Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα. Που όχι ότι είναι πλήρως απίθανο, αλλά εμείς είμαστε ιστορικά ανίκανοι.

Όλα θα αλλάξουν από του χρόνου, μετά την επιλογή Παπαμιμίκου που θα αλλάξει την ρότα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ...
από sn0ufel4
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
Όλη η νοοτροπία του ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους και για να έχουμε απαιτήσεις σε ένα ποστ
από giapas
Τετ 13 Μάιος 2026, 23:56
Jump to forum
Jump to topic

Δώσαμε χαρά στο Μπούση, δώσαμε χαρά στο Μάριο , του χρόνου έρχεται και η σειρά του κυρΓιάννη .
Ωραία .
από giapas
Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Η εκτίμηση μου είναι ότι βρίσκεσαι στη χειρότερη φάση από τη στιγμή που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ.
Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.

Αυτή τη στιγμή νιώθω ...