Αχ ρε Ιβαν τα εκανες ολα σωστα, τα εκανες μιλαμε κουκλα η ομαδα ειναι μοντελο αλλα αυτη η ατυχια.... Πολυ ατυχια ρε γαμωτο. Μα ποσο ατυχοι ειμαστε. Τι τυχεροι που ειναι παντα οι αλλοι. Μα γιατι ρε ειμαστε τοσο ατυχοι και τα κανουμε σωστα τα πραγματα και ειμαστε ατυχοι.
Ατυχια.
Η αναζήτηση βρήκε 41 εγγραφές
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ευκαιρία για νέο 15ετες πλάνο
Μόνο δεν θέλω να μου βιάζεσαι. Εξάλλου ομάδες δεν χτίζονται μέσα σε ένα βράδυ
Αγάλι αγάλι
5 χρόνια
10 διαθέσιμοι τίτλοι
1 κατάκτηση πρωταθλήματος
Αφού εσύ μπορείς και δέχεσαι σφαλιάρες από το κάθε σουργελο που εμφανίστηκε εχθές στο ποδόσφαιρο εμένα δεν μου πέφτει ...
Μόνο δεν θέλω να μου βιάζεσαι. Εξάλλου ομάδες δεν χτίζονται μέσα σε ένα βράδυ
Αγάλι αγάλι
5 χρόνια
10 διαθέσιμοι τίτλοι
1 κατάκτηση πρωταθλήματος
Αφού εσύ μπορείς και δέχεσαι σφαλιάρες από το κάθε σουργελο που εμφανίστηκε εχθές στο ποδόσφαιρο εμένα δεν μου πέφτει ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Parolos
Σοβαρά τώρα μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα γυρνάς και γράφεις πως κάνω προπαγάνδα?
Εγώ?
Δεν ντρέπεστε λίγο ρε
Έχουμε να δούμε μια χαρά πόσα χρόνια η παε είναι εταιρία οικογενειακό περίπτερο έχετε βγάλει τα παοκομετρα ένα καλοκαίρι σε όλους έχετε ορίσει τι είναι ΠΑΟΚ στο μυαλό σας και ...
Σοβαρά τώρα μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα γυρνάς και γράφεις πως κάνω προπαγάνδα?
Εγώ?
Δεν ντρέπεστε λίγο ρε
Έχουμε να δούμε μια χαρά πόσα χρόνια η παε είναι εταιρία οικογενειακό περίπτερο έχετε βγάλει τα παοκομετρα ένα καλοκαίρι σε όλους έχετε ορίσει τι είναι ΠΑΟΚ στο μυαλό σας και ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
14 χρόνια Ιβάν φτάσαμε Μάιο του 26 για να ακούσουμε ξανά πρωτάθλημα δεν παίρνουμε στο τσαμπιονς Λιγκ δε βγαίνουμε
Συγχαρητήρια σε όλους και εις ανώτερα
Συγχαρητήρια σε όλους και εις ανώτερα
- Τετ 13 Μάιος 2026, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε κρεμάλες θέλει ούτε καμια καταστροφή ήρθε
Απλα στην τελευταία στροφή κριθηκαμε ανεπαρκείς. Βεβαιότατα αυτό αποτελεί αποτυχία.
Τεράστιο στρατηγικό σφάλμα η καταστροφολογια και η αντίστοιχη αντίδραση διοικητικά
Ο ΠΑΟΚ θέλει απλά καλύτερες λύσεις και περισσότερη αθλητικοτητα.
Όλοι αυτό ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Από ποιον έχετε απαιτήσεις ρε παιδιά; Τον κυριολεκτικά άφαντο; Αυτόν που έστειλε δικό του άτομο στην επο για να βλέπουμε τέτοιες διαιτησίες;
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβασα σε σχολιο στο instagram "ο Ηλιοπουλος περισσοτερες φορες εχει ερθει τουμπα απο σενα την τελευταια 5ετια"
Νταξει, σε σχεση με αυτα που διαβαζω στα σοσιαλ, ειμαι πολυ ψυχραιμος.
Νταξει, σε σχεση με αυτα που διαβαζω στα σοσιαλ, ειμαι πολυ ψυχραιμος.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
εντωμεταξυ, ολοι αυτοι που επιλεγει ειναι ανικανοι, αυτος ομως βλεπει 10 χρονια μπροστα. 4D chess μιλαμε!
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
με προεδρο δισεκατομμυριουχο που εχει την ομαδα οχημα, εγω εχω μεγαλες απαιτησεις.
Εχει δειξει οτι δεν μπορει να ανεβασει τον πυχη.
Ας βρει καποιον να παραδωσει
Εχει δειξει οτι δεν μπορει να ανεβασει τον πυχη.
Ας βρει καποιον να παραδωσει
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν δεν ντρέπεται ο οπαδός να έχει απαιτήσεις.gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
Εχθροί του ΠΑΟΚ όλοι.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
να καταστραφει ο ΠΑΟΚ ευχηθηκε ανωνυμος οπαδος επειδη καποιοι δεν εχουμε εμπιστοσυνη στον προεδρο που εχεις εσυ εικονισμα. Μολις εβαλες τον προεδρο πανω απο τον ΠΑΟΚ αν δε το καταλαβες. Δε πειραζει ο καθενας τις ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι κάθεστε και γράφετε..
Λες και η 2η θέση θα οδηγούσε στο Τσάμπιονς Λιγκ για εμάς. Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα. Που όχι ότι είναι πλήρως απίθανο, αλλά εμείς είμαστε ιστορικά ανίκανοι.
Όλα θα αλλάξουν από του χρόνου, μετά την επιλογή Παπαμιμίκου που θα αλλάξει την ρότα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ...
Λες και η 2η θέση θα οδηγούσε στο Τσάμπιονς Λιγκ για εμάς. Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα. Που όχι ότι είναι πλήρως απίθανο, αλλά εμείς είμαστε ιστορικά ανίκανοι.
Όλα θα αλλάξουν από του χρόνου, μετά την επιλογή Παπαμιμίκου που θα αλλάξει την ρότα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλη η νοοτροπία του ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους και για να έχουμε απαιτήσεις σε ένα ποστgergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
- Τετ 13 Μάιος 2026, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δώσαμε χαρά στο Μπούση, δώσαμε χαρά στο Μάριο , του χρόνου έρχεται και η σειρά του κυρΓιάννη .
Ωραία .
Ωραία .
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εκτίμηση μου είναι ότι βρίσκεσαι στη χειρότερη φάση από τη στιγμή που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ.
Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.
Αυτή τη στιγμή νιώθω ...
Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.
Αυτή τη στιγμή νιώθω ...