Η αναζήτηση βρήκε 71 εγγραφές
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Κάθε χρονιά η ίδια κουβέντα γίνεται. Την ομάδα την πιστέψαμε φέτος, αλλά δυστυχώς κάποιοι κύκλοι έχουν κλείσει προ πολλού. Αν θέλουμε να μεγαλώσει η ομάδα δεν μπορούμε να μένουμε σε πρόσκαιρες επιτυχίες και να ανανεώνουμε ισόβια προπονητή, παλαίμαχους η κακομαθημένους παίκτες. Ούτε να "κατηγορούμε ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Μου δίνετε την εντύπωση ότι όταν θα μπούμε στο τσουλού, θα θέλετε όλοι κλήρωση με 8 Καϊράτ. :mrgreen:
Τη Θέλτα τη βρήκαμε σε κακό δικό μας μομέντουμ, άλλο ματς τώρα και με Ζαφείρη στο κέντρο.
Ο Γιακουμάκης μπορεί να αντικατασταθεί, ο Ντέλιας είναι το πρόβλημα.
Μύθου μπροστά.
Ζαφ στο 8-10 να ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Είναι έως τώρα ο καλύτερος στο κέντρο μετά τον Meite, μόνο στις κεφαλιές έχει θέμα, όσο δεν θα παίζει με τον Ζαφείρη δεν υπάρχει θέμα πιστεύω. Έχει βάλει και γκολ. Πρέπει να μπει περισσότερο στο rotation και οι Meite, Ozdoev να ξεκουράζονται πιο πολύ.
- Τρί 20 Ιαν 2026, 02:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δεν ξέρω αν το θυμάται κανένας άλλος, αλλά ο Ντέλιας δεν ήταν που είχε περάσει βαριά κοβιντ στην πρώτη του σεζόν με την Α ομάδα;
Τότε που δεν έβγαινε επίσημη ανακοίνωση από τις ομάδες και μόνο αν οι ίδιοι οι παίκτες ήθελαν το δημοσιοποιούσαν. Πόσο απίθανο είναι να τον έχει αφήσει με ένα πιο ...
Τότε που δεν έβγαινε επίσημη ανακοίνωση από τις ομάδες και μόνο αν οι ίδιοι οι παίκτες ήθελαν το δημοσιοποιούσαν. Πόσο απίθανο είναι να τον έχει αφήσει με ένα πιο ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 07:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε.Apeiroelaxistos έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 01:22Γιατί;namisenoiazei έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 15:25 Δε γιορτάζει ο Γιάννης παιδιά να ξέρετε. Πολύ καλά κάνετε και του γράφετε ευχές αλλά δε γιορτάζει το παιδί
Ο άλλος έκανε ακάουντ για να το ρωτήσει.
- Τρί 20 Ιαν 2026, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Περαστικά στο παιδί. Όταν θα τον χρειαστούμε για τα Play off και τον τελικό θα είναι έτοιμος , βαρβάτος. Όλα θα πάνε καλά

- Τρί 20 Ιαν 2026, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα σοβαρα τωρα ειναι σε τετοιο βαθμο που για μενα πλιασιαζει στον να επιρεασει την αξια του παικτη αρνητικα.
Σε αυτά που λέει ill στην εικόνα, είναι που ήταν άρρωστος. No big deal που λένε και στο χωριό μου.
Από τη στιγμή που εμείς δεν θέλουμε να πουληθεί ο παίκτης και να μείνει για πάντα ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα αφου αρρωσταινει ευκολα πρεπει να παιζει σε θερμο κλιμα, αρα αν φυγει, τον δινουμε μονο για Ισπανια, αρα μονο αν παει Ρεαλ ή Μπαρτσα. Με 100 μυρια το συζυταμε.
- Τρί 20 Ιαν 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικα λεω που αρπαχτηκαν μερικοι λιγο 
- Τετ 21 Ιαν 2026, 01:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς @marsantos τα λεφτά που απαιτούνται αποκλείεται να δοθούν.
Προηγούνται άλλες θέσεις /απαιτήσεις
Προηγούνται άλλες θέσεις /απαιτήσεις
- Τρί 03 Φεβ 2026, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Πάντως, δυστυχώς, αυτό που θα μου μείνει από αυτόν τον παίκτη δεν είναι ούτε τα γκολ που (δεν) έβαλε ούτε οι καλές εμφανίσεις που (δεν) έκανε. Είναι που δεν άφησε τον Κουλιεράκη να εκτελέσει το πέναλτι στην τελευταία του εμφάνιση στην Τούμπα. Αυτή η συνεργασία στραβά ξεκίνησε από την αρχή
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Θαυμάζω τους ανθρώπους που αποκαλούν τον Κυριλο παιχταρά μετά τον πρώτο του χρόνο στην ομάδα. Θαυμάζω το κουράγιο τους.
Τον πρωτο χρονο επαιξε σαν παιχταρας.
Μετα τιποτα
Για δυο μηνες. Θυμαμαι περιμεναμε ποτε θα "ξεμπουκωσει" και λεγαμε οτι προς το παρων δεν εχουμε δει το ταβανι του ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Εγώ πάντως νομίζω τον έχει πάρει η κάτω βόλτα. Αναμφίβολα έχει δείξει ότι είναι καλός παίκτης αλλά η ψυχολογία του είναι κάτω επειδή είναι στην σκιά του Ζιβκοβιτς. Θέλει να παίζει βασικός κι επειδή δεν γίνεται του τρώει το σαράκι. Είναι καθαρά δικό του ψυχολογικό θέμα. Τι να κάνουμε, δεν είσαι ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχιζόμενο έγκλημα εις βάρος της ομάδας η χρησιμοποίηση Καμαρά αντί για μπιάνκο. Ανεξήγητο. Αδιάφορο αν είναι δανεικός, αποτελέσματα θες κ τουλάχιστον με τον μπιάνκο θα είχες μαρκαρίσματα όχι σκορποχωρι όπως με μαντι
- Δευ 20 Απρ 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα πω κ η χρησιμοποίηση ζαφείρη.
Sorry αλλά μέχρι τώρα και ο ζαφείρης δεν έχει δώσει ούτε το 50% όσον είχε δώσει στο λίγο χρόνο που είχε αγωνιστεί ο ιταλός
Sorry αλλά μέχρι τώρα και ο ζαφείρης δεν έχει δώσει ούτε το 50% όσον είχε δώσει στο λίγο χρόνο που είχε αγωνιστεί ο ιταλός