Η αναζήτηση βρήκε 32 εγγραφές
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τη φάση κατά την οποία γίνεται το δοκάρι της χάρτινης το 80+ δε μας δείξανε ποτέ αν ξεκινάει από κανονική θεση
Mια χαρά οφσαιντ ήταν. Δεν το έδειξε ποτε. Και μάλιστα δεν το σήκωσε όταν τελείωσε η φάση , με αποτέλεσμα να χτυπήσουν και κορνερ.
Όπως και σε μια φάση που δίνει οφσάιντ τον Ζιλε , που ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
Όταν έφυγε ο Πέλκας αν μου έλεγε κάποιος να ποντάρω ότι έχω ότι θα το χάσει θα το έκανα.
Βασικά ήμουν σίγουρος ότι θα σκάψει την μπάλα.
Βασικά ήμουν σίγουρος ότι θα σκάψει την μπάλα.
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Έδωσε επιθετικό φάουλ γιατί έφαγε την μπάλα στην μούρη . Τι βλέπουμε ρε
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε με πλάτη ο άλλος σφυρίζει φάουλ
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τασουλη κοψε ρε παλικαρι μου την μπαλα αφου δεν μπορεις..πως τους εχεις κοροιδεψει ετσι τους βαζελους...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Μου δίνετε την εντύπωση ότι όταν θα μπούμε στο τσουλού, θα θέλετε όλοι κλήρωση με 8 Καϊράτ. :mrgreen:
Τη Θέλτα τη βρήκαμε σε κακό δικό μας μομέντουμ, άλλο ματς τώρα και με Ζαφείρη στο κέντρο.
Ο Γιακουμάκης μπορεί να αντικατασταθεί, ο Ντέλιας είναι το πρόβλημα.
Μύθου μπροστά.
Ζαφ στο 8-10 να ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Είναι έως τώρα ο καλύτερος στο κέντρο μετά τον Meite, μόνο στις κεφαλιές έχει θέμα, όσο δεν θα παίζει με τον Ζαφείρη δεν υπάρχει θέμα πιστεύω. Έχει βάλει και γκολ. Πρέπει να μπει περισσότερο στο rotation και οι Meite, Ozdoev να ξεκουράζονται πιο πολύ.
- Τρί 20 Ιαν 2026, 02:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δεν ξέρω αν το θυμάται κανένας άλλος, αλλά ο Ντέλιας δεν ήταν που είχε περάσει βαριά κοβιντ στην πρώτη του σεζόν με την Α ομάδα;
Τότε που δεν έβγαινε επίσημη ανακοίνωση από τις ομάδες και μόνο αν οι ίδιοι οι παίκτες ήθελαν το δημοσιοποιούσαν. Πόσο απίθανο είναι να τον έχει αφήσει με ένα πιο ...
Τότε που δεν έβγαινε επίσημη ανακοίνωση από τις ομάδες και μόνο αν οι ίδιοι οι παίκτες ήθελαν το δημοσιοποιούσαν. Πόσο απίθανο είναι να τον έχει αφήσει με ένα πιο ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 07:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε.Apeiroelaxistos έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 01:22Γιατί;namisenoiazei έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 15:25 Δε γιορτάζει ο Γιάννης παιδιά να ξέρετε. Πολύ καλά κάνετε και του γράφετε ευχές αλλά δε γιορτάζει το παιδί
Ο άλλος έκανε ακάουντ για να το ρωτήσει.
- Τρί 20 Ιαν 2026, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Περαστικά στο παιδί. Όταν θα τον χρειαστούμε για τα Play off και τον τελικό θα είναι έτοιμος , βαρβάτος. Όλα θα πάνε καλά

- Τρί 20 Ιαν 2026, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα σοβαρα τωρα ειναι σε τετοιο βαθμο που για μενα πλιασιαζει στον να επιρεασει την αξια του παικτη αρνητικα.
Σε αυτά που λέει ill στην εικόνα, είναι που ήταν άρρωστος. No big deal που λένε και στο χωριό μου.
Από τη στιγμή που εμείς δεν θέλουμε να πουληθεί ο παίκτης και να μείνει για πάντα ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα αφου αρρωσταινει ευκολα πρεπει να παιζει σε θερμο κλιμα, αρα αν φυγει, τον δινουμε μονο για Ισπανια, αρα μονο αν παει Ρεαλ ή Μπαρτσα. Με 100 μυρια το συζυταμε.
- Τρί 20 Ιαν 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικα λεω που αρπαχτηκαν μερικοι λιγο 
- Τετ 21 Ιαν 2026, 01:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Δυστυχώς @marsantos τα λεφτά που απαιτούνται αποκλείεται να δοθούν.
Προηγούνται άλλες θέσεις /απαιτήσεις
Προηγούνται άλλες θέσεις /απαιτήσεις
- Τρί 03 Φεβ 2026, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Πάντως, δυστυχώς, αυτό που θα μου μείνει από αυτόν τον παίκτη δεν είναι ούτε τα γκολ που (δεν) έβαλε ούτε οι καλές εμφανίσεις που (δεν) έκανε. Είναι που δεν άφησε τον Κουλιεράκη να εκτελέσει το πέναλτι στην τελευταία του εμφάνιση στην Τούμπα. Αυτή η συνεργασία στραβά ξεκίνησε από την αρχή