Η αναζήτηση βρήκε 32 εγγραφές

Return

από Demir
Δευ 19 Ιαν 2026, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

μια χαρά κανονικό δεξι΄μπακ είναι ο Σάστρε.
Και μην πολυξερογλύφεστε για τους παίχτες του Κομπότη. Εκτός αν δε θυμάστε Κουτσιανικούλη, Φιλομένο ,Θυμιάνη κ.α

Τι σχέση έχουν ο Κουτσιανικούλης, ο Φιλομένο και ο Θυμιάνης με τον Κομπότη?

Βέβαια για κάθε Κουτσιανικούλη υπάρχει ένας ...
από tolis14
Δευ 19 Ιαν 2026, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Καλά νταξ αν θες φίλε χωρικέ να σου στείλω τις φάσεις με τη Μάλμε μήπως δεν το δες το ματς. Σαστρε δεν υπάρχει για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και αυτή την αισιοδοξία επειδή κέρδισες τον πεθαμένο γαύρο την ξέρω 1-2 τραυματισμούς και ένα αποκλεισμό στο κύπελλο και να τα τα λαϊκά δικαστήρια και ο ...
από Tolaros
Τρί 20 Ιαν 2026, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

+@gika
Ας περιμένουμε όμως λιγάκι ακόμα, αν έρθουν μεταγραφές που θα ενισχύσουν θα βγούνε να που γιατί τόσο αργά ;
Μακάρι όλα να πάνε καλά και στο τέλος να μην ξανα ερωτηθούμε : τι θα γινόταν αν για μμαμημενη φορά λειτουργούσαν γρήγορα και πιο επαγγελματικά ! Ναι επαγγελματικά διότι οι μεταγραφές ...
από Мир
Τρί 20 Ιαν 2026, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

To ότι ήρθε δανεικός ο Ιβανουσετς γιατί ήταν αντί-Ντελιας είναι ράδιο αρβιλα ραπτοπουλικής ίντριγκας, ο τύπος ήρθε δανεικός για μπακ-απ του Τάισον με προπτικη βασικού αν πιάσει.
Όταν υπάρχει πώληση, ποτέ δεν υπάρχει αναπλήρωση πριν αποχωρήσει ο παίκτης μας. Άπειρα τα παραδείγματα όπως και ότι η ...
από Ιάσονας
Τρί 20 Ιαν 2026, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Μία λίγο διαφορετική γνώμη.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον ανταγωνισμο δεν είναι το ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές, εκεί πλέον ίσως και να έχουμε πλέον το καλύτερο. Εκεί που πάσχουμε παρα πολύ είναι η αδυναμία της ομάδας να απελευθερωθεί από τις αποτυχημένες μεταγραφές πχ Μουργκ Ρικάρντο ...
από xrisitsapa
Τετ 21 Ιαν 2026, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά καλά όλα αυτά, αλλά από την ΠΑΕ δεν έλεγαν ότι έχουν ήδη λοκαρει στόχο στα φορ;
Εντέλει πήραμε τον Γερεμεγεφ, σχεδόν τζάμπα

Απο την ΠΑΕ δεν έλεγαν ότι πρώτος στόχος είναι το στόπερ και παραδέχονται ότι μιλάμε με Ζενίτ για Ντρκουσιτς; Με τι λεφτά λέτε ότι υπολόγιζαν να τον πάρουν, με 1εκ ...
από smoothcriminal1926
Τετ 21 Ιαν 2026, 15:06
Jump to forum
Jump to topic

Το ακόμα πιο αστείο / επικίνδυνο είναι πως ακόμα και αν υποθέσουμε / πιστέψουμε πως ο Λόβρεν είναι τέρας σωματικά ο καλύτερος σου αμυντικός Μιχαηλίδης έκανε χειρουργείο στο γόνατο μόλις ένα μήνα πριν με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την καταπόνηση του.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ...
από Guitarman
Παρ 06 Φεβ 2026, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Καταλαβαίνω την αγανάκτηση για τα δρώμενα των τελευταίων πολλών ημερών αλλά δεν καταλαβαίνω τα posts συνοπαδων στα όρια του πανηγυριού,γιατί είναι στα όρια του πανηγυριού ,όταν βγαίνει προς τα έξω ότι ο Μυστακίδης χρωστάει ή ότι δεν είναι σωστός στις υποχρεώσεις του... Ορκισμένος Ιβανικος είμαι ...
από obanebane
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

εγώ απογοητεύτηκα με τη διαφορά δυναμικότητας με τους Ισπανούς και δε θέλω κανέναν.
Πεταμένα λεφτά.
Αφού του χρόνου θα πάμε πάλι από την αρχή, στους ξένους τουλάχιστον.

Πέρσι παίξαμε ευρωπαϊκό τελικό και ο νιονιος με την Καρδίτσα παίζουν σε μεγαλύτερες διοργανώσεις απο εμάς γιατί τα κάναμε ...
από giannisparis4
Πέμ 29 Ιαν 2026, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Τα στατς του παντως τρομαζουν (αρνητικα)
Στα τελευταια 5 ματς με την γαλατα, στα 3 ειχε 0 ποντους 0 ριμπαουντ 0 ασιστ με 5,16 και 11 λεπτα συμμετοχης.
Στο ενα ματς ειχε 0 ποντους 2 ριμπαουντ και 0 ασιστ σε 4 λεπτα.
Μονο σε ενα απο τα 5 ματς ειχε καλους αριθμους με 17 ποντους 5 ριμπαουντ 1 ασιστ σε ...
από Piero
Τρί 20 Ιαν 2026, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Themis Kessaris
@Kessaris_ (Twitter)

-Καλησπέρα, Άρης;
-Ναι
-Δεν πάτε καλά ε;
-Όχι, 7οι είμαστε, 21 βαθμοί
-Παίζετε ωραία τουλάχιστον;
-Όχι, είμαστε 8οι στην επιθετική απειλή, με 0.93 xG και μόλις 0.61 στο open play
-Τραγωδία. Άρα είστε καλοί στην άμυνα
-Όχι, ούτε αυτό, έχουμε την 6η αμυντική ...
από scarsick
Τρί 20 Ιαν 2026, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

-Ναι αλλά παραλίγο θα έμπαινε η κεφαλιά του Ανσαριφάρντ
από gervasio artigas
Τρί 20 Ιαν 2026, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

τους εχω υπολογισει
9 ποντους ειναι μπροστα τωρα η Λειβαδια
από deathmassious
Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Αδικήσαμε τους εαυτούς μας σήμερα κατάφορα. Εγώ θα συνεχίσω να εκφράζω τον καημό μου με τον Μπιάνκο. Ειδικά με τόσο κακό Ζαφείρη σήμερα. Μπορεί να τον επηρέασε η κάρτα, οκ, αλλά όπως και να'χει δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν αντικαταστάθηκε νωρίτερα και επίσης για ποιο λόγο δεν μπήκε ούτε ...