Η αναζήτηση βρήκε 578 εγγραφές

Return

από theodorsalonika
Παρ 30 Ιαν 2026, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

δηλαδη τα μπαλακια στην κληρωση ηταν κατευθεινομενα,και οι ομαδες βαλτες...μην βλεπουμε παντου φαντασματα!!!εξαλλου ετσι λεγαμε και για την κλαμπ μπριτζ και δεν ακουμπησαμε....περιμενετε...ισως τελικα να βγει οτι ηταν καλυτερα που παιξαμε με θελτα!!!χααλαρωστε...ΠΑΟΚ εισαι...
από dimitris7777
Παρ 30 Ιαν 2026, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

δηλαδη τα μπαλακια στην κληρωση ηταν κατευθεινομενα,και οι ομαδες βαλτες...μην βλεπουμε παντου φαντασματα!!!εξαλλου ετσι λεγαμε και για την κλαμπ μπριτζ και δεν ακουμπησαμε....περιμενετε...ισως τελικα να βγει οτι ηταν καλυτερα που παιξαμε με θελτα!!!χααλαρωστε...ΠΑΟΚ εισαι...

Πες τους τα ρε ...
από San4
Παρ 30 Ιαν 2026, 16:50
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά αυτές οι συνωμοσίες για τις ντεμεκ δύσκολες κληρώσεις και το σύμπαν που κυνηγάει τον ΠΑΟΚ μας μικραίνουν πάρα πολύ σαν οργανισμο. Επίσης δεν μπορεί να μιλάμε για συνωμοσία ώστε ο ΠΑΟΚ να μην μπει ομίλους όταν ο τελευταίος αποκλεισμός ήταν από το καφενειο της μαλμε. Τα λέγανε αυτά οι βάζελοι ...
από marsantos
Παρ 30 Ιαν 2026, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

...
Εμένα πάλι οι ελλείψεις που θα έχουμε σε εκείνο το παιχνίδι δε με αγχώνουν τόσο. Όχι ότι δεν είναι σημαντικές. Ειδικά υπό το πρίσμα ότι επιβλήθηκαν ετσιθελικά. Αν είναι να βοηθήσουν ωστόσο στο να μας υποτιμήσουν έστω και ελάχιστα οι άλλοι, είμαι οκ. Ας πάρουμε μια ισοπαλία στην Τούμπα και ...
από margas
Σάβ 31 Ιαν 2026, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Margas, συμφωνούμε ότι ευνοούνται από την στιγμή που μπήκε μέσα η τεχνολογία.; Συμφωνούμε.Τώρα γιατί δεν ευνοούν την ομάδα οι κληρώσεις; Γιατί κάποιοι ή κάποιος δεν το θέλει. Θα συμφωνήσω μόνο για την Χάιφα. Και βάλτε και τίς διαιτησίες που έχουμε. Το νύχι του Σαματα που ήταν οφσάιντ με την ...
από breakdown88
Σάβ 31 Ιαν 2026, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

Όσον αφορά στην κουβέντα για τις κληρώσεις (αλλά και κάθε μορφής αδικία): Η εμμονή με την αδικία είναι ο πρόλογος της αποτυχίας. Ποτέ κανείς δεν κατάφερε τίποτα επαναλαμβάντοντας το πόσο αδικημένος είναι (είτε ισχύει είτε όχι). Και επειδή πιστεύω ότι το κλίμα οπαδικά επηρεάζει όλο τον οργανισμό, η ...
από Maklaz
Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

ΥΓ. Η ΟΥΕΦΑ μας έχει σημαδεψει κι αν δεν φυγει ο βρωμιαρης ο γιος του κερατά δεν προκειται να δουμε καλές "κληρώσεις" και θα έχουμε συνέχεια φουστικες διαιτησίες. Δυστυχώς. Δεν ξέρω πως μπορεί ο Ιβάν να το αντιμετωπίσει αυτό.

Γνώμη μου είναι ότι δεν έχει να κάνει με πρόσωπα μεμονωμένα.

Η uefa ...
από marsantos
Παρ 20 Φεβ 2026, 01:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Την άλλη βδομάδα δλδ θα πάμε μόνο με 2 μεσοεπιθετικους.
Ανεβαίνουμε πίστες. Δε μας φτάνουν αυτές.
Δλδ άμα πάμε παράταση θα παίξουν ο 19χρονος και ο 38χρονος 120 λεπτά.
Νομίζω επόμενο στάδιο είναι να παίζουν με δεμένα χέρια, κλειστά μάτια και τέτοιες καταστάσεις.
Ρε πως ξεσκιστηκε μια χρονιά στα ...
από ΑποστόληςΑ
Τετ 31 Δεκ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 29. Alexander Jeremejeff

Με πρόλαβες!
Ωραίος είναι στο video, εύχομαι να είναι ακόμη και πιο ωραίος στο χόρτο.

1. Ένα φορ διαφορετικό από όσα ήδη έχουμε
2. Να ξέρει την Ελλάδα (το Ελληνικό πρωτάθλημα)
3. Να έχει το εύκολο γκολ μέσα στην περιοχή.
4. ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (πολύ σημαντικό)
5. Να είναι καλό παιδί ...
από Montrealiotis
Πέμ 01 Ιαν 2026, 02:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Το να αντικαθίσταται ο Τσαλοφ του 1.3Μ με τον Γερεμεγεφ του 0.3Μ, όσο να πεις είναι λόγος προβληματισμού.
Το να μην παίζουν σύμφωνα με την αξία τους δεν σημαίνει τίποτα, όσον αφορά την επιλογή τους. Δίνοντας 1.3 μειώνεις τις πιθανότητες αποτυχίας.
Τεσπα, άλλη μια ανισορροπία στο ροστερ. Εχεις στα ...
από marsantos
Κυρ 11 Ιαν 2026, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Γιατί βρε Miles.
Τι του λείπει του Ιταλού για να είναι τροτοτεταρτο χαφ.
Το παιδί δοκιμάστηκε σε δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Είναι 23 ετών, πρώτη φορά βγαίνει εκτός της χώρας του και δεν έχει πάρει ποτέ σοβαρό σερι αγώνων. Όπως λέμε για όλους τους άλλους, δε δικαιούται κι αυτός χρόνο προσαρμογής ...
από Iznogoud4
Τετ 14 Ιαν 2026, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Στην ερώτηση Μύθου-Μοναστηρλής επιλέγεις τον Μύθου και πάει κ το καρφώνει στο 7΄ κάνοντας πλακίτσα. Μετά βλέπουμε 11αδα, μου βάζεις Οζντόεφ αντί για Ζαφείρη κ ο άλλος ο τρελός το μπουμπουνάει στο 15'.

Και ερωτώ: τα υπόλοιπα 75' τι θα κάνουμε όλοι εμείς οι προπονητές του καναπέ; Άσε ρε Ράζβαν, μας ...
από margas
Τετ 14 Ιαν 2026, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Μου θυμιζει τον αντρε στο αήττητο. Το παθος που βγαζει μαζι με τον αλλον τον αλητη απ τα αριστερα δεν υπαρχει. Και στο 3-0 θα πεσει να κανει τακλιν για κοκκινη να μη γινει 3-1. ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΑΡΧΗΓΕ
από wickerman
Τετ 14 Ιαν 2026, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής

Μήπως είναι η ώρα για μία ανανέωση με αυξημένες αποδοχές; Εφόσον το παιδί βελτιώνεται συνεχώς πρέπει να του δείξουμε τώρα που είναι νωρίς πόσο πολύ τον πιστεύουμε και τον υπολογίζουμε για το μέλλον.