Η αναζήτηση βρήκε 717 εγγραφές
- Τετ 04 Μαρ 2026, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Η ΕΠΟ φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει σε αλλαγή κανονισμού από τη νέα σεζόν, καθιερώνοντας την υποχρεωτική συμμετοχή και δεύτερου ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson.
- Παρ 06 Μαρ 2026, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μπαλντέ (2007) το καλοκαίρι συμπληρώνει διετία στον ΠΑΟΚ, άρα θα μπορεί να δηλωθεί στην λίστα Β, ενώ από την σεζόν 2027-2028 που θα έχει συμπληρώσει τριετία θα θεωρείται club trained παίκτης στην Λίστα Α.
Ο Σαρρής για να δηλωθεί στην λίστα Β, θα πρέπει να περάσει άλλος 1, 5 χρόνος, οπότε του ...
Ο Σαρρής για να δηλωθεί στην λίστα Β, θα πρέπει να περάσει άλλος 1, 5 χρόνος, οπότε του ...
- Παρ 17 Απρ 2026, 19:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια υπόλοιπα ;Xlapatsas4 έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 19:07Αναμενουμε ανακοινωση για τα υπολοιπα εισητηριαflash4 έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 17:07 Εδώ τι γίνεται με τα εισιτήρια; Τελείωσε η πρώτη φάση διάθεσης;
- Δευ 20 Απρ 2026, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Δεν θέλω να ακούσω για τραυματίες, αποθεραπείες, ενοχλήσεις, συντήρηση, προφύλαξη, μα μου σου του και όλες αυτές τις ΠΙΠΕΣ που μας μετέτραψαν από λογιστές, σκάτουτερ, δικηγόρους και ψυχολόγους και γεωπολιτικούς αναλυτές που ήμασταν, ΚΑΙ σε ειδικούς χρόνων αποκατάστασης.
Αδιαφορώ ποιος μπορεί και ...
Αδιαφορώ ποιος μπορεί και ...
- Τρί 21 Απρ 2026, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι τίποτα άλλο, αλλά κατακτώντας το κύπελλο, του χρόνου πάμε να διεκδικησουμε κι άλλη κούπα.
Κι αν το ξαναορισουν Γενάρη, είναι η περίοδος που είμαστε σε φόρμα..
Κι αν το ξαναορισουν Γενάρη, είναι η περίοδος που είμαστε σε φόρμα..
- Τρί 21 Απρ 2026, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Quadruple του χρόνου.
Υγ. Νίκη το Σάββατο με μηδέν παθητικό.
- Τρί 21 Απρ 2026, 00:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει εξέχουσα σημειολογία στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.
Θα είναι το πρώτο του νέου αιώνα.
Πρέπει να κατακτηθεί αυτό το κύπελλο.
Κάποτε θα γράφουν ποια είναι τα πρώτα παιχνίδια κάθε αιώνα.
Κάποτε θα γράφουν γι' αυτό το παιχνίδι.
Κι εμείς οι τυχεροί το 'χουμε δει..
Θα είναι το πρώτο του νέου αιώνα.
Πρέπει να κατακτηθεί αυτό το κύπελλο.
Κάποτε θα γράφουν ποια είναι τα πρώτα παιχνίδια κάθε αιώνα.
Κάποτε θα γράφουν γι' αυτό το παιχνίδι.
Κι εμείς οι τυχεροί το 'χουμε δει..
- Τρί 21 Απρ 2026, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχα βάλει τις προάλλες να δω το τελευταίο δεκάλεπτο της παράτασης και τα πέναλτι του τελικού κυπέλλου της Ισπανίας, μεταξύ των Ατλέτικο Μαδρίτης και Σοσιεδάδ.
Δύο πράγματα μου πέρασαν από το νου.
Το ένα ήταν οι 70.000 κόσμου και των δύο ομάδων.
Ούτε Βόλος, ούτε δήμαρχος Βόλου, ούτε 7.500 χιλιάδες ...
Δύο πράγματα μου πέρασαν από το νου.
Το ένα ήταν οι 70.000 κόσμου και των δύο ομάδων.
Ούτε Βόλος, ούτε δήμαρχος Βόλου, ούτε 7.500 χιλιάδες ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που τελείωσε ο αγώνας με την μπιλμπάο, όλη μου η προσοχή είναι στον τελικό με τον ΟΦΗ.
Αν δεν ξεκινήσει ο αγώνας δεν θα ξέρουμε ποιός ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί. Ο παλιός καλός ή ο πρόσφατος χάλια.
Η ομάδα μας παίζει δυο συστήματα. Ή ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που ασφυκτιά τον αντίπαλο αλλά μερικές ...
Αν δεν ξεκινήσει ο αγώνας δεν θα ξέρουμε ποιός ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί. Ο παλιός καλός ή ο πρόσφατος χάλια.
Η ομάδα μας παίζει δυο συστήματα. Ή ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που ασφυκτιά τον αντίπαλο αλλά μερικές ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλο ταξιδι στον κοσμο που θα παει, με μεγαλη προσοχη, χωρις αλκοολ και ουσιες με τιμονι. Να πατε, να φωναξετε, να βοηθησετε την ομαδα να κερδισει, να δειξετε σεβασμο στους Κρητικους που ταξιδευουν σχεδον ολη την Ελλαδα, να παρουμε το Κυπελλο πασει θυσια ακομη και στα πεναλτυ.
- Πέμ 23 Απρ 2026, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
και με 4 εμεις

- Παρ 24 Απρ 2026, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Με ποιον παίζουν στον τελικό ? με τον αρούλη? :mrgreen:
ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Ανέκαθεν αναρωτιόμουν , τι είναι η θετική ενέργεια και η πίστη από επιστημονικής άποψης.
Αν για παράδειγμα πούμε, ότι έχουμε τις περισσότερες συμμετοχές τη τελευταία 10ετία ( αληθινό ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Αυτό που μας λείπει σαν οργανισμός είναι η κυνικότητα και το κρύο αίμα. Αγαπησιάρηδες και αγαθοψώληδες είμαστε.
Πολύ άσχημο χαρακτηριστικό για σωματείο που θέλει να κάνει συνεχώς πρωταθλητισμό.
Πολύ άσχημο χαρακτηριστικό για σωματείο που θέλει να κάνει συνεχώς πρωταθλητισμό.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάρα πολλά, ψύχραιμα, υπερβολικά, τραβηγμένα από τις π@υτσότριχες, εντελώς παράλογα κοκ θα έχουν σίγουρα αναφερθεί για το παιχνίδι αυτό. Δεν τα έχω διαβάσει, ούτε και πρόκειται.
Εγώ θα προσθέσω απλά ότι απαγορεύεται, έχοντας την ΕΠΟ "δική σου" (καραλολ), να επιτρέψεις χθες το τσόκαρο, που στον αγώνα ...
Εγώ θα προσθέσω απλά ότι απαγορεύεται, έχοντας την ΕΠΟ "δική σου" (καραλολ), να επιτρέψεις χθες το τσόκαρο, που στον αγώνα ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω ήρεμα τα highlights και σκέφτομαι τους δόλιους τους παίκτες του Αστέρα, εκείνη τη μέρα που και μπάλα έπαιξαν και πήραν τα αρχίδια τους με τον Μανιάτη να κάνει τον τερματοφύλακα και τον Γιάχο τον σέντερ μπακ.
Και σκέφτομαι πόσο περήφανος είμαι και μαζί πόσο βλάκας νιώθω χρόνια τώρα για αυτή ...
Και σκέφτομαι πόσο περήφανος είμαι και μαζί πόσο βλάκας νιώθω χρόνια τώρα για αυτή ...