Η αναζήτηση βρήκε 578 εγγραφές

Return

από tutuyo
Παρ 06 Φεβ 2026, 06:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 35. Jorge Sanchez

εγώ γιατί νομίζω ότι αυτή η μεταγραφή σχετίζεται κάπως και με πώληση Γιακουμάκη σε εμάς;
από PAOK_Antarctica
Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Αν δεν έκανε σήμερα ροτεισον ποτε θα έκανε;
Το ματς της Τετάρτης είναι τελικός κυπέλλου.
από theo86
Κυρ 15 Φεβ 2026, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή σε 7 ωριτσες περίπου θα έχει αρκετή κίνηση εδώ μέσα, είπα να προλάβω κ να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον «κλεφτοκοτά» για τη σημερινή νίκη που εξασφαλίζει και την ισοβαθμία κατά μεγάλο ποσοστό…
Ο τύπος έχει αξιοποιήσει απο τα προστατευτικά δίχτυα μέχρι και την έλλειψη wc για να δουμε αυτό που ...
από gervasio artigas
Δευ 16 Φεβ 2026, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ακόμη δεν εχετε καταλαβει οτι ο ΠΑΟΚ του ρουμανου θα πρωταγωνιστεί και χωρις τον ΝΤΕΛΙΑ
Θα το μαθετε κι αυτό
από marsantos
Τρί 17 Φεβ 2026, 00:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Κάποιοι βγάζετε τόση μιζέρια απαισιοδοξία ηττοπάθεια και έλλειψη πίστης στην ομάδα ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΈΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΜΙΑ ΠΑΟΚ 1-1 ΠΟΥ ΠΗΓΑΊΝΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΥΑ ΜΑΤς ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΑΜΕ ΕΊΜΑΣΤΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΓΡΑΦΙΚΟΊ?
...

Φίλε eortpol μιλάς για μιζέρια και απαισιοδοξία. Επειδή τα γραπτά μένουν, όταν όλο ...
από renegade
Παρ 20 Φεβ 2026, 00:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Καταρχάς υπάρχει ένα ριπορτ από εποχής του στην Λίβερπουλ για την απίστευτη διαφορά απόδοσης που είχε δεξιά και αριστερά.
Νομίζω ότι μπορούσε να ξεκινήσει σήμερα ο Μιχαηλίδης ( ειδικά εφόσον είχαμε 4 μέρες ξεκούρασης από το προηγούμενο παιχνίδι) και να έπαιζε ο Κροατία στην Λάρισα όπου στα παιχνίδια ...
από Ally Samagoal
Παρ 20 Φεβ 2026, 07:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

katafraktos έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 00:45 Πες μας πως από 5ο φορ στην 5η ομάδα του πρωταθλήματος, θα πανηγυρίσεις νταμπλ στο τέλος της σεζόν :roll:
:!: :!: :!: Μήπως τρεμπλ;
από Kaizen
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη την Πεμπτη θα βαλει παλι βασικους και θα κυνηγησει το ματς ή θα βαλει πχ Μπαλντε, Μυθου κτλπ και οτι γινει;; Γιατι στο εντος με την Θελτα που περιμεναμε να βαλει τα δευτερα ΑΚΡΙΒΩΣ γιατι δεν εχουμε ροστερ για 3 διοργανωσεις, αφησε ζιφκοβιτς και ταισον μεσα 90 λεπτα και οι ανθρωποι εχουν ...
από deathmassious
Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Νομίζω ότι χρειάζεται έναν Κωνσταντέλια μπροστά του.
από theo-drama
Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: 1. Jiri Pavlenka

3 τραυματισμοί από χτυπήματα αντιπάλων και ούτε κίτρινη σε αυτές τις φάσεις.
Ο στρατηγός άνεμος τον τραυμάτισε, 3 φορές ,αυτή την σεζόν στο Πρωτάθλημα.
Και τις 3 έμεινε έξω ,για πολύ καιρό(τουλάχιστον 2 μήνες σύνολο).
από DikefalosG4
Δευ 23 Φεβ 2026, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Κάθε χρόνο νιώθω ότι ζούμε τη μέρα της μαρμότας με τον Λουτσέσκου, μικρό ρόστερ και περιόδους που οι παίκτες δεν μπορούν να πάρουν τα ποδιά τους, ξεζουμισμένοι.

Ευτυχώς που πετύχαμε τα πλευ οφ να γίνονται με 4 ομάδες και να έχουμε συν 6 ματς αντί για 10!

Ακόμα και στο μάγκικο το 2024 μέσα στις ...
από tad
Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Εγώ από τον προπονητή μου και τους σκάουτ δεν περιμένω να μου φέρνουν 33χρονους για να έχω μία βελτίωση στην ομάδα ...

θέλω να μου έφερνε το καλοκαίρι τον Τετέι με ίδιο περίπου κόστος συνολικά ...

ακόμα και ίδια αγωνιστική βελτίωση να υπάρχει ... υπάρχει πολύ μεγαλύτερη αξία για την ομάδα ...
από Maurice_Escargot
Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:26
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ-Πανιωνιος Cosmorama Travel 106-88 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Για την 11η αγωνιστικη της GBL, η ομαδα μας επιστρεφει στο Παλατακι οπου και θα υποδεχθει τον τραγελαφο της φετινης μπασκετικης σεζον, τον Πανιωνιο.

Η ομαδα της Νεας Σμυρνης βρισκεται σε μια ειδεχθη θεση φετος με εναν απολογισμο 2-19 σε Ελλαδα κι Ευρωπη. Η ομαδα εκ των Αθηνων δημιουργηθηκε με σκοπο ...
από SCIFO
Σάβ 20 Δεκ 2025, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Πανιωνιος Cosmorama Travel, 20/12, 16:00, ΕΡΤ2

δεν περίμενα τον Μπεβερλυ τοσο καλό τόσο έτοιμο
από fossa
Σάβ 20 Δεκ 2025, 18:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Πανιωνιος Cosmorama Travel 106-88 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ωχ πάλι θα αδειάσει η αρένα μας.