Η αναζήτηση βρήκε 717 εγγραφές

Return

από hawklord
Δευ 06 Απρ 2026, 01:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ξέρεις μήπως τι έπαθε ο Ζίφκοβιτς και το λες χαζό; Από καθαρή περιέργεια ρωτάω γιατί η ΠΑΕ όπως πάντα μας έχει γραμμένους στα τέτοια της
από Baldur
Τρί 07 Απρ 2026, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Επειδή α) έχω λίγο χρόνο να σκοτώσω, β) είμαι αρκετά μαζοχιστής και γ) τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανείς, παραθέτω ένα μαθηματικό σενάριο που μας στέφει Πρωταθλητές (και με τη μισή κερκίδα άνω των 50+ στο νοσοκομείο με συνοπτικές διαδικασίες). Διαβάστε με προσωπική σας ευθύνη :mrgreen: :

Η ...
από giapas
Τετ 08 Απρ 2026, 00:28
Jump to forum
Jump to topic

Ωραιο το σενάριο του μπαλντουρ.
Λίγο πιο πικάντικο θα ήταν με νίκη του γαυρου τελευταία αγωνιστική και τριπλή ισοβαθμία
από van rooy
Τετ 08 Απρ 2026, 07:32
Jump to forum
Jump to topic

Προς : Ποδοσφαιριστές ΠΑΟΚ

Αγαπημένοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο προπονητής μας έχασε τον πατέρα του και ήρθε η ώρα να του σταθείτε όπως στέκεται όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή σας εντός και εκτός γηπέδου.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!!
από Equalizer
Πέμ 09 Απρ 2026, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Ποιο μήνα ρε παιδιά;

Για τον Μειτε έχω την αίσθηση ότι πάμε για τριμηνο
από sn0ufel4
Σάβ 18 Απρ 2026, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Ναι φίλε πάλι ο κόσμος φταίει

Είδαμε πόσο σκιστηκαν και στο ματς με το βαζελο που πήγε ο κόσμος να ντοπάρει
από aivas19
Σάβ 18 Απρ 2026, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

katafraktos έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 20:03 Εικόνα
Αυτό ακριβώς
από paok_athens_g4
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

Οταν κανεις αυτή την εμφάνιση ντροπη με το Βόλο κ ολα ειναι μέλι γάλα τι να περιμένεις μετα;;να αγχωθουν οι δημόσιοι υπάλληλοι; ;;έχουν κ το άλλοθι με τους τραυματισμους...ολα καλά...
από Franky
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Το οτι ο κλόουν που έτρωγε σαβούρντες στα μπουζούκια μεθυσμένος κατάφερε να πάρει Πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, δεν είναι τιμητικό.

Μεγάλες οι ευθύνες και της Διοίκησης και του Προπονητή, και των Παικτών, και της ΕΠΟ.

Ήταν ωστόσο μια πολύ δύσκολη σεζόν με τραγικά γεγονότα.
από Franky
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως εγώ αν ήμουν Βαγγέλας ή Ιβάν και έβλεπα τον Σούπερ Μάριο να παίζει τον Αύγουστο με καμία Βίκινγκ για είσοδο στο ΤΣΛ, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την θέση μου

Ο Βαγγέλας έχει και άλλες ομάδες να ασχοληθεί έχει φθάσει πολύ μακριά στο ΤΣΛ., κέρδισε Ευρωπαϊκό τίτλο, πήρε πολλά Πρωταθλήματα ...
από Iznogoud4
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως εγώ αν ήμουν Βαγγέλας ή Ιβάν και έβλεπα τον Σούπερ Μάριο να παίζει τον Αύγουστο με καμία Βίκινγκ για είσοδο στο ΤΣΛ, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την θέση μου

Βαγγέλας γιατί; Μια χαρά ευρωπαϊκό πήρε πρόπερσι, ντάμπλ πέρσι στα 100 και φέτος τσέπωσε τα 40 εκ € και έφτασε μέχρι τους 24 ...
από renegade
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Αυτές τις μαλακίες με το συμπαθειο τις έλεγαν οι γαύροι το '19 και γελούσαμε
από DonnieMcGrath
Κυρ 19 Απρ 2026, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Σε λίγο θα ζητήσουμε να μας δώσουν τον τίτλο "πρωταθλημα καλύτερης μπάλας" όπως την χρονιά του Βάλνερ που πανηγύρισαν 3 !!!!!!! πρωταθλήματα.

Για όνομα του μεγαλοδυναμου δηλαδή. Δεν είναι πια τόσο δύσκολο να παραδεχτούμε ότι σε ένα πρωτάθλημα που ο τίτλος κατά 80% κρίνεται στα "μικρά" ματς, απλά ...
από PAOK_Antarctica
Δευ 20 Απρ 2026, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μετά τα ματς με την ΑΕΛ και τον Βόλο δεν μιλιόμουν. Γύρισα σπίτι με τα νεύρα στον θεό, ταχυπαλμίες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ.
Με το χθεσινό ματς δεν είχα απασχολήσει το μυαλό μου καν. Πήγα το είδα, γύρισα σπίτι, ήπια την μπυρίτσα μου και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Στον ύπνο μου είδα πως ...
από San4
Δευ 20 Απρ 2026, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Πολλοί ψάχνουν πάθος, άλλοι ψάχνουν τακτική, προσέγγιση, άλλοι ψάχνουν ποιότητα και προσωπικότητα.

Όλα αυτά έχουν ένα προαπαιτούμενο. Να υπάρχει αθλητικότητά. Οχι με την έννοια των αθλητικών προσόντων. Με την έννοια του να αντιπαραβάλλεις 11 ανθρώπους με φυσικά κατάσταση αθλητή απέναντι σε άλλους ...