Η αναζήτηση βρήκε 717 εγγραφές

Return

από nkoss
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Στα 100 χρόνια, αυτή είναι μια βουβή υπενθύμιση του τι εστί ΠΑΟΚ. Γεννήθηκε από τον πόνο του ξεριζωμού και γιγαντώθηκε από τον πόνο της αδικίας. Ο πόνος είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Όχι οι χαρές και τα πανηγύρια. Αυτό το συναίσθημα είναι το συνδετικό κονίαμα ανάμεσα μας ...
από trouman
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό και συναισθηματικό βάρος.
Κατά την άφιξή του εξέφρασε την επιθυμία να τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους επτά αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε ...
από mpafos4
Τετ 28 Ιαν 2026, 23:07
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;

Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο

Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....

το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
από navigator11
Τετ 28 Ιαν 2026, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;

Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο

Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....

το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
από hasio_john
Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
από Statistikologos
Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
από Dimitris_L4
Πέμ 29 Ιαν 2026, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

Δε νομιζω να ειμαστε ετοιμοι να βιωσουμε τη σημερινη "υποδοχη" στο αεροδρομιο κ στη Θυρα 4...Ουτε τν αγωνα της Κυριακης..τουλαχιστον εγω..προχθες με ειδαν τα πιτσιρικια να κλαιω κ με τη παιδικη τους αθωωτητα με ρωτησαν τι επαθες μπαμπα, ποιος σε πειραξε...προσπαθησα να εξηγησω οτι ειναι αστερακια ...
από Taseos
Πέμ 29 Ιαν 2026, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δε θα έρθω ούτε την Κυριακή μετά από χρόνια στο γήπεδο. Δεν μπορώ να σηκώσω το βάρος. Έχω λυγίσει
από leomatos88
Πέμ 29 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος Δικέφαλος μου λες, το παιδί μου… Αφήστε με μόνη μου, αφήστε με να το κλάψω! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Αυτά θα σου έλεγε η μάνα του φίλε, το παιδί μου… Που το ξεγέννησα, το μεγάλωσα μέρα τη μέρα να γίνει άνθρωπος, να φτάσει τόσο χρονών να σκοτωθεί για μια ομάδα. Ποιος ΠΑΟΚ μου λες τώρα, ποια αδέρφια και ...
από Taseos
Παρ 13 Μαρ 2026, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Μια αποτυχημένη κοινωνία δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από αγώνες ομάδων. Πίσω από δακρύβρεχτα σχόλια και κεράκια σε δρόμους. Ούτε με υπέροχα λόγια στο τουιτερ.
από Χωρικός
Τρί 17 Φεβ 2026, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Mεθαύριο λοιπόν. Πάμε να τους πατήσουμε.
Δεν έχει σημασία αν παίζει ο Μειτέ ή ο Θυμιάνης.
ΠΑΟΚ είσαι και δεν εχεις δικαίωμα να διαλέγεις παιχνίδια και διοργανώσεις.
Πιστευω πως θα κερδίσουμε

Παβλένκα
Σάντζεζ
Βολιάκο
Μιχαηλίδης
Μπάμπα
Οζντόεβ
Μειτέ
Τάισον
Ζαφείρης
Χατσίδης
Γερεμέγιεφ
από Dimitrisou
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ακαδημίες ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Oκ υπαρχει κοντρα ναι..μπορει να φταιει και 100% ο ΑΣ δεν γνωριζω αλλα δεν πρεπει ουτε το παλατακι να ερημωσει ουτε να υπαρχει θεμα με τα παιδια που πανε ηδη στις ακαδημιες.
από ΑποστόληςΑ
Τρί 13 Ιαν 2026, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II

Το εξομολογείστε τω Κυρίω (135ος ψαλμός) είναι ο ύμνος που μ' αρέσει πολύ να ακούω. Ευκαιρίας δοθείσης από τον συνονόματο ποστάρω την εκδοχή των ψαλτών της Ι. Μονής Σίμωνος Πέτρας (Σιμωνόπετρα) που θεωρούνται κορυφαίοι στο Α.Ο.