Συλλυπητήρια σε όλους. Στις οικογένειες τους. Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Απίστευτα ζοφερή μέρα για όλους μας.
Η αναζήτηση βρήκε 574 εγγραφές
- Τρί 27 Ιαν 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Σε παρα πολλά σαιτ του εξωτερικού διάβασα οτι παρόλο που έχουν το βίντεο στη διάθεσή τους , δε το ανεβάζουν ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα κ τους αναγνώστες...κ έχεις όλους τους πουτανας γιους τους Έλληνες δημοσιογράφους...τη χειρότερη φάρα, ,να μας το πετάνε στα μούτρα συνεχόμενα επί ώρες...ξανά κ ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 02:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλό ταξίδι στο φως για τα παλικάρια μας...
Γέμισε πολλά μέλη ο ΣΦ παραδείσου. Θα τραγουδάνε μαζί μας στις χαρές και αυτοί και τα.....παλιά μέλη. Θα λυπούνται μαζί μας στις άσχημες μέρες όπως και μεις..
Ένα όμως είναι σίγουρο:ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ...
Γέμισε πολλά μέλη ο ΣΦ παραδείσου. Θα τραγουδάνε μαζί μας στις χαρές και αυτοί και τα.....παλιά μέλη. Θα λυπούνται μαζί μας στις άσχημες μέρες όπως και μεις..
Ένα όμως είναι σίγουρο:ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 03:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλό παράδεισο στα παιδιά
Φτωχά τα λόγια τέτοιες ώρες δε βγαίνει κουβέντα ύπνος τίποτα
Μόνιμα κλειστά τα φτερά του δικεφάλου μας όπως βαριά και γεμάτη θλίψη η ιστορία μας
Σωστό να κλείσει η 7
Φτωχά τα λόγια τέτοιες ώρες δε βγαίνει κουβέντα ύπνος τίποτα
Μόνιμα κλειστά τα φτερά του δικεφάλου μας όπως βαριά και γεμάτη θλίψη η ιστορία μας
Σωστό να κλείσει η 7
- Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εύχομαι να προλάβω να είμαι πάνω από το έδαφος, όταν θα παραδίδεται το νέο γήπεδο της ΠΑΟΚάρας, και - δεν ξέρω πόσες θύρες θα έχει - οι 15 εξ αυτών να φέρουν τα ονοματεπώνυμα όλων των πιτσιρικάδων, που έχασαν άδοξα στον δρόμο τη ζωή τους για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα (συμπεριλαμβανομένων και των ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικές φορές ... έχω σκεφτεί ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω περισσότερο από όσο πρέπει ...
τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
- Τετ 28 Ιαν 2026, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι αξιοθαύμαστη όλη η αντίδραση το κοινωνικού συνόλου και ίσως αυτό αποτελεί μια ελπίδα ότι κάτι υπάρχει μέσα μας σαν κοινωνία…
Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
- Τετ 28 Ιαν 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic

Κι αν φυσάει εκεί ψηλά, απλώστε τα κασκόλ σας να γεμίσει χρώμα ο ουρανός.
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εγώ μόλις γύρισα από την Τούμπα μας.
Άναψα ένα κεράκι εκεί μπροστά στην 1 και μετά κίνησα για την 4 που είναι ανοιχτή και έχει πολύ κόσμο,
μέχρι αυτή την ώρα με αμείωτη ροή.
Ο κόσμος πηγαίνει να χαιρετίσει τα αδικοχαμένα μας αδέρφια και όλοι φαίνονται μουδιασμένοι και με χαραγμένη την αίσθηση ...
Άναψα ένα κεράκι εκεί μπροστά στην 1 και μετά κίνησα για την 4 που είναι ανοιχτή και έχει πολύ κόσμο,
μέχρι αυτή την ώρα με αμείωτη ροή.
Ο κόσμος πηγαίνει να χαιρετίσει τα αδικοχαμένα μας αδέρφια και όλοι φαίνονται μουδιασμένοι και με χαραγμένη την αίσθηση ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα 100 χρόνια, αυτή είναι μια βουβή υπενθύμιση του τι εστί ΠΑΟΚ. Γεννήθηκε από τον πόνο του ξεριζωμού και γιγαντώθηκε από τον πόνο της αδικίας. Ο πόνος είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Όχι οι χαρές και τα πανηγύρια. Αυτό το συναίσθημα είναι το συνδετικό κονίαμα ανάμεσα μας ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό και συναισθηματικό βάρος.
Κατά την άφιξή του εξέφρασε την επιθυμία να τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους επτά αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε ...
Κατά την άφιξή του εξέφρασε την επιθυμία να τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους επτά αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....
το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....
το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...