Η αναζήτηση βρήκε 568 εγγραφές

Return

από Statistikologos
Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
από Dimitris_L4
Πέμ 29 Ιαν 2026, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

Δε νομιζω να ειμαστε ετοιμοι να βιωσουμε τη σημερινη "υποδοχη" στο αεροδρομιο κ στη Θυρα 4...Ουτε τν αγωνα της Κυριακης..τουλαχιστον εγω..προχθες με ειδαν τα πιτσιρικια να κλαιω κ με τη παιδικη τους αθωωτητα με ρωτησαν τι επαθες μπαμπα, ποιος σε πειραξε...προσπαθησα να εξηγησω οτι ειναι αστερακια ...
από Taseos
Πέμ 29 Ιαν 2026, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δε θα έρθω ούτε την Κυριακή μετά από χρόνια στο γήπεδο. Δεν μπορώ να σηκώσω το βάρος. Έχω λυγίσει
από leomatos88
Πέμ 29 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος Δικέφαλος μου λες, το παιδί μου… Αφήστε με μόνη μου, αφήστε με να το κλάψω! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Αυτά θα σου έλεγε η μάνα του φίλε, το παιδί μου… Που το ξεγέννησα, το μεγάλωσα μέρα τη μέρα να γίνει άνθρωπος, να φτάσει τόσο χρονών να σκοτωθεί για μια ομάδα. Ποιος ΠΑΟΚ μου λες τώρα, ποια αδέρφια και ...
από Χωρικός
Τρί 17 Φεβ 2026, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Mεθαύριο λοιπόν. Πάμε να τους πατήσουμε.
Δεν έχει σημασία αν παίζει ο Μειτέ ή ο Θυμιάνης.
ΠΑΟΚ είσαι και δεν εχεις δικαίωμα να διαλέγεις παιχνίδια και διοργανώσεις.
Πιστευω πως θα κερδίσουμε

Παβλένκα
Σάντζεζ
Βολιάκο
Μιχαηλίδης
Μπάμπα
Οζντόεβ
Μειτέ
Τάισον
Ζαφείρης
Χατσίδης
Γερεμέγιεφ
από ΑποστόληςΑ
Τρί 13 Ιαν 2026, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II

Το εξομολογείστε τω Κυρίω (135ος ψαλμός) είναι ο ύμνος που μ' αρέσει πολύ να ακούω. Ευκαιρίας δοθείσης από τον συνονόματο ποστάρω την εκδοχή των ψαλτών της Ι. Μονής Σίμωνος Πέτρας (Σιμωνόπετρα) που θεωρούνται κορυφαίοι στο Α.Ο.

από hasio_john
Κυρ 11 Ιαν 2026, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Οι πρωταθλητές θεοφανείων εκτοπίστηκαν από το βάθρο τους ...
από ΑποστόληςΑ
Δευ 12 Ιαν 2026, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει ο πρώτος αγώνας ήταν μετά την διακοπή, ας είμαστε και λίγο επιεικείς. Δηλαδή εμείς με τον Ατρόμητο, ή ο γαύρος κόντρα στον ΟΦΗ είμασταν καλύτεροι;
από dragon
Πέμ 15 Ιαν 2026, 02:13
Jump to forum
Jump to topic

Για πείτε μου φέτος ρε παιδιά, γιατί πέρσι μας τα κάνατε τουμπανο, ο Μεντιλιμπαρ προωθεί νέους?
Ο λουτσεσκου έχουμε πει ειναι Ηρώδης
από Equalizer
Πέμ 15 Ιαν 2026, 16:06
Jump to forum
Jump to topic

Ελεεινό ματς, τραγική ατμόσφαιρα στο λευκό κελί που ονομάζεται οακα, μετριότατες και περίπου ισοδύναμες οι δυο ομάδες

Το σκουλήκι πιο καλές ευκαιρίες είχε στο διάστημα που είδα εγώ, δεν άντεξα να το δω όλο.

Ο βάζελος λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση ατομικά, αλλά ομαδικά εντελώς κουκουρούκου

Το ...
από vs40
Πέμ 15 Ιαν 2026, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο ανταγωνισμός είναι σε τέτοια χάλια φέτος που έχουμε ολόχρυση ευκαιρία για ένα επετειακό νταμπλ.

Διαφωνώ. Ο ανταγωνισμός είναι δυνατός και φέτος. Απλά ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο σε αυτοματισμούς και ατομική ποιότητα.

Φέτος ο Τάισον είναι όσο καλός ήταν τη χρονιά του πρωταθλήματος, καλύτερος ...