Η αναζήτηση βρήκε 717 εγγραφές
- Τρί 19 Μάιος 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
για να δούμε αν αυτή την φορά οι "κλεισμένοι" είναι σαν τους "κλεισμένους" του Δεκεμβρίου
- Τρί 19 Μάιος 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Παλικάρια μαζευτείτε,ας δούμε ποιός θα έρθει επίσημα και συζητάμε σε σωστή βάση,ουτε ο Κακλαμανακης ήρθε ακόμα (ευτυχώς) αλλά ουτε και ο κλεισμένος Καλαθης, που μετά και την αποθέωση που γνώρισε απο τους οπαδούς της Παρτιζαν αλλά και τις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα,δεν μου ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια 10;
Αυτά τα λένε μεταξύ τους τα ληκια για να νομίζουν στο μυαλό τους ότι θα μας κοντραρουν φέτος.
Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι ότι θα έχουν λίγο παραπάνω από το φετινό και σε βάθος 5ετιας νομίζω θα φτάσουν 10+.
Αυτά τα λένε μεταξύ τους τα ληκια για να νομίζουν στο μυαλό τους ότι θα μας κοντραρουν φέτος.
Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι ότι θα έχουν λίγο παραπάνω από το φετινό και σε βάθος 5ετιας νομίζω θα φτάσουν 10+.
- Τετ 20 Μάιος 2026, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πολύ βγάζεις άκρη, τα ονόματα που ακούγονται σε ποδοσφαιρική μετάφραση είναι σαν να λέμε "μεταξύ Τσουαμενί και Ρουκουνάκη ο δικέφαλος"
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπερα Καλησπερα!
Πάμε στα σημερινά, φρέσκα λαβράκια από X Κλείτου.
-Ισχυει το ενδιαφέρον για Χατζινς.
-Για τριάρι αναφέρει τον James Palmer απο τι κατάλαβα, αν και εγω τον βλεπω πιο πολυ για διαρι αυτον.
-Πέταξε και Connor Morgan απο Besiktas (παιζει στο 4-5)
Πάμε στα σημερινά, φρέσκα λαβράκια από X Κλείτου.
-Ισχυει το ενδιαφέρον για Χατζινς.
-Για τριάρι αναφέρει τον James Palmer απο τι κατάλαβα, αν και εγω τον βλεπω πιο πολυ για διαρι αυτον.
-Πέταξε και Connor Morgan απο Besiktas (παιζει στο 4-5)
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Είναι ντροπή να παίζουν κάποιοι με το συναίσθημά μας για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους ατζέντες. Μιλάμε για ανθρώπους που παριστάνουν τους ρεπόρτερ της ομάδας, αλλά στην πραγματικότητα περιμένουν στη γωνία για να κάνουν ζημιά μόλις βρουν συμφέρον αλλού. Η ομάδα πρέπει να σταματήσει να τους ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντράπηκε και η ντροπή Αντώνη και Νίκο...πάνω από νεκρούς να κάνετε μικρόπολιτική...αν πραγματικά σας νοιάζει τόσο πολύ να τιμήσετε την μνήμη των παιδιών μην κάνετε μια εκπομπή δώστε 5 ευρώ και πηγαινετε να τιμήσετε όπως λέτε αυτά τα παιδιά...όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε καμιά δικαιολογία...με ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην αρχη και ειδικά μετά το μάγκικο τους συμπαθούσα και αν τύχαινε έβλεπα και καμιά εκπομπή κυρίως για τα μεταγραφικά. Μετα το καλοκαίρι έπεσαν πάρα πολύ στα μάτια μου και πλέον τους έχω στην ίδια κατηγορία με το μετροπολις
Πως γνωρίζετε ότι διάβαζε εδώ μέσα; Είχε λογαριασμό με το όνομα του;
Πως γνωρίζετε ότι διάβαζε εδώ μέσα; Είχε λογαριασμό με το όνομα του;
- Παρ 13 Φεβ 2026, 03:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άλλος στο γκαζέτα ο αντικειμενικός γράφει ότι : Ναι, θα μπορούσε να έχει αποβληθεί ο Μιχαηλίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για το τάκλιν στον Ταμπόρδα
Ρε μλκς όταν βλέπετε μπάλα φοράτε κουκούλα που πέφτει στα μάτια; Τι είναι αυτοί ρε;!
Μου το είπαν στη δουλειά και απάντησα θα είχες δίκιο αλλά ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Καιρό είχα να διαβάσω τετοια ανοησίαFranky έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 18:07 ...
Καποιοι απο εσας τους Ελληνες διαιτητές τους θέλετε έτσι ώστε να ξαναρχίσουν οι σφαγές και η εσωστρέφεια και κάποια στιγμη να φάτε τον Λουτσεκου.
...
- Τρί 17 Μαρ 2026, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά πάνω σε αυτό που λέει ο eor και πολλοί άλλοι για την προσήλωση της ομάδας:
Μιλώντας με παίκτη χθες, πέρα από άλλα, θα αναφέρω μόνο το παρακάτω για να δούμε όλοι οτι η ομάδα το θέλει, το πιστεύει, το μπορεί, και δεν θα αφήσει τίποτα να μπει εμπόδιο.
"Εκτός γηπέδου συμβαίνουν άσχημα πράγματα ...
Μιλώντας με παίκτη χθες, πέρα από άλλα, θα αναφέρω μόνο το παρακάτω για να δούμε όλοι οτι η ομάδα το θέλει, το πιστεύει, το μπορεί, και δεν θα αφήσει τίποτα να μπει εμπόδιο.
"Εκτός γηπέδου συμβαίνουν άσχημα πράγματα ...
- Σάβ 11 Απρ 2026, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Όσοι παρακολουθήσετε την σπουδαιότερη Θεία Λειτουργία του χρόνου, την αποψινή μετά το Χριστός Ανέστη, είστε σπουδαίοι! Και όσοι κοινωνήσετε, ακόμη περισσότερο!
Η οικογένειά μου θα κάνει, για δεύτερη φορά, την απόπειρα αυτή.
Η οικογένειά μου θα κάνει, για δεύτερη φορά, την απόπειρα αυτή.
- Σάβ 11 Απρ 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλη Ανασταση σε ολη την ασπρομαυρη οικογενεια απο την εξωτικη Κοζανη.
- Κυρ 12 Απρ 2026, 00:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Χριστος Ανεστη