https://www.paokbc.gr/images/articles/2026-2027/trevor_hudgins.jpg
O Trevor Hudgins στον ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Trevor Hudgins. Ο 27χρονος point guard, μετά από τρεις εξαιρετικές σεζόν στη Γαλλία, έρχεται στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ και θα ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1213 εγγραφές
- Δευ 08 Ιουν 2026, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Trevor Hudgins
Καλώς ήρθες

Πρέπει να κάνουμε step up φίλε..
- Δευ 08 Ιουν 2026, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Trevor Hudgins
Ειπα να δοκιμασω την τυχη μου. Αν μας βγει Φλαττεν να ξερετε εγω φταιω
- Τρί 09 Ιουν 2026, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ναζ Μήτρου-Λονγκ
Θα φοραει τον αριθμο 1
@katafraktos
@katafraktos
- Δευ 01 Ιουν 2026, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Ακούγεται ότι θελουν να παίξουν Ευρωλίγκα και ότι ο μόνος τρόπος είναι μέσω Eurocup
- Τρί 02 Ιουν 2026, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο αν αποχωρήσει κάποια ομάδα. Αυτή τη στιγμή είναι 20 με όλες τις γαλλικές.
Για τη Μονακό, τη δεδομένη στιγμή, υπάρχουν μόνο ευχολόγια. Δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο μετοχικό.
Για τη Μονακό, τη δεδομένη στιγμή, υπάρχουν μόνο ευχολόγια. Δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο μετοχικό.
- Τρί 02 Ιουν 2026, 19:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα άρθρο σχετικό με τα παραπάνω για το ΝΒΑ Europe και τις δηλωσεις του Mark Tatum ειχε βγει εδώ
https://www.sportsbusinessjournal.com/Articles/2026/05/07/nba-to-invest-3b-in-nba-europe-to-cover-potential-early-losses/
«Το NBA θα επενδύσει 3 δισ. δολάρια στο NBA Europe για να καλύψει πιθανές ...
https://www.sportsbusinessjournal.com/Articles/2026/05/07/nba-to-invest-3b-in-nba-europe-to-cover-potential-early-losses/
«Το NBA θα επενδύσει 3 δισ. δολάρια στο NBA Europe για να καλύψει πιθανές ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
από σδνα :
Η Βιλερμπάν καλωσόρισε το νέο της μέτοχο. Σύμφωνα με το BeBasket, το επενδυτικό fund SKR Ventures εισήλθε επίσημα στο πλειοψηφικό πακέτο της γαλλικής ομάδας.
Η κίνηση αυτή ήρθε την στιγμή που ο σύλλογος από την Λυόν υπέγραψε νέα 10ετή συμφωνία με την Euroleague, θέτοντας ως μελλοντικό ...
Η Βιλερμπάν καλωσόρισε το νέο της μέτοχο. Σύμφωνα με το BeBasket, το επενδυτικό fund SKR Ventures εισήλθε επίσημα στο πλειοψηφικό πακέτο της γαλλικής ομάδας.
Η κίνηση αυτή ήρθε την στιγμή που ο σύλλογος από την Λυόν υπέγραψε νέα 10ετή συμφωνία με την Euroleague, θέτοντας ως μελλοντικό ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταφρακτε η απάντηση που εχω ειναι οι δύο πρώτες προτάσεις του ποστ που έγραψα και παρέθεσες
Γενικά εγω απο την αρχή βλέπω τη Euroleague και το NBA/FIBA Europe οχι ανταγωνιστικά μεταξύ τους αλλά συμπληρωματικά το ενα προς το άλλο
Γενικά εγω απο την αρχή βλέπω τη Euroleague και το NBA/FIBA Europe οχι ανταγωνιστικά μεταξύ τους αλλά συμπληρωματικά το ενα προς το άλλο
- Παρ 05 Ιουν 2026, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μπουντουρης δυο φορες ηδη απο την στιγμη που εφυγε εχει δηλωσει πως η Euroleague πρωτη χτυπησε την πορτα του ΠΑΟΚ, εστειλε χαρτι και πως ο ΠΑΟΚ το υπεγραψε και το επεστρεψε.
- Παρ 05 Ιουν 2026, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Φανταζει απιστευτο, αλλα διαβαζοντας ολες τις δηλωσεις των ατομων που μετρανε τα λογια τους απο την Ευρωλιγκα, καταληγω στο ιδιο συμπερασμα. Δεν ξερουν ακομη το ροστερ της νεας σεζον.
Υπαρχει μια ταση για δηλωσεις που συντασσονται με καποιο strategic alignment αλλα ειναι ασοβαροι μονο απο το ...
Υπαρχει μια ταση για δηλωσεις που συντασσονται με καποιο strategic alignment αλλα ειναι ασοβαροι μονο απο το ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Με βάση αυτό οι πρώτες και λογικές επιλογές προφανώς είναι Μονακό και Μπεσίκτας. Εάν αυτές δεν μπορούν να προχωρήσουν για οποιοδήποτε λόγο περνάμε στην Ιερουσαλήμ και τον ΠΑΟΚ. Ε νομίζω δεν γίνεται να μην επιλέγει ο ΠΑΟΚ, για πολλούς λόγους, όχι μόνο oι γραφικοί περί legacy και founding ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατάφρακτε μας εχεις ταράξει στο διάβασμα ούτε πανελλήνιες να δίναμε 
- Παρ 05 Ιουν 2026, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sdna.gr/mpasket/1436824_ektelestikos-dieythyntis-hapoel-ieroysalim-ehoyme-ypoballei-aitisi-gia-wild-card
Εκτελεστικός διευθυντής Χάποελ Ιερουσαλήμ:
«Για εμάς, η κύρια είδηση είναι ότι θα υπάρξει χώρος για πέντε ακόμη ομάδες να γίνουν μέτοχοι του πρωταθλήματος και να λάβουν το ...