Αναζήτηση για περισσότερες από 1220 εγγραφές

Return

από blackhumor44
Παρ 29 Μάιος 2026, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Η Μονακό έχει λιγότερο από 1% να παίξει euroleague του χρόνου.

Είναι σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας που θα διαρκέσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν θα είναι έτοιμη τον Σεπτέμβριο...
από st4this
Παρ 29 Μάιος 2026, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Μαρεσει πολυ το νεο φορματ του γιουροκαπ, ειδικα τωρα που τα μονα παιχνιδια καταργουνται θελω ακομη περισσοτερο να αγωνιστουμε εκει του χρονου. Εννοειται θελω να παιξουμε ευρωλιγκα, δεν ειμαι αχαριστος να προτιμαω europa league απο Champions League αλλα 27 χρονια χωρις τιτλο ειναι παρα πολλα, θελω ...
από Michalios92
Παρ 29 Μάιος 2026, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Όντως φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το νέο φορμάτ αλλά ταυτόχρονα στα μάτια μου γίνεται και πολύ πιο δύσκολο.
Δεν λες με ευκολία πάω να το πάρω πλέον..
από GianD
Παρ 29 Μάιος 2026, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ δύο χρόνια ήμασταν στο φεκ και έγινε κάπως δυνατό, ενώ πριν ήταν να σε πάρω να φύγουμε (όπως θα είναι και από του χρόνου) και τώρα που πάμε γιουροκαπ, ενώ τα τελευταία δύο τουλάχιστον χρόνια ήταν το πιο αδύναμο όλων των εποχών, με το που μπούμε θα γίνει ξεκάθαρα η δεύτερη τη τάξει ...
από Maurice_Escargot
Παρ 29 Μάιος 2026, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Ειχα ορισει με ποστ μου πριν 1 μηνα το τελος του Μαη ως ημερες-οροσημο για την συμφωνια ΚΑΕ-ΑΣ. Χθες μαθαμε οτι εγινε συναντηση και πως στην επομενη τους (που θα γινει συντομα) θα εχουμε συμφωνια.

Απο την στιγμη που η Γιουρολιγκ θελει να εχει τις ομαδες της στις λιγκες της εως το πρωτο ...
από Maurice_Escargot
Παρ 29 Μάιος 2026, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

H Paris θα παραθεσει ευκολα το προτζεκτ της και θα παρει την καρτα.

Η Monaco εξαρτιεται απο τον πιθανο της σωτηρα ονοματι Jamal Mashburn. Word on the streets οτι ειναι στο οριο να προλαβουν.

Το Παλατακι μπορει και θα ειναι ετοιμο εαν πρεπει να ειναι ετοιμο, με τον πιο sustainable τροπο. Το ...
από Maurice_Escargot
Παρ 29 Μάιος 2026, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Ημιτελικος Uleb Cup εχει παιχτει εκει, οχι αστεια.

Απο την Ισπανια βγαινει προς τα εξω πως και η Μουρθια κοιταει το Eurocup.
από Maurice_Escargot
Παρ 29 Μάιος 2026, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Θελουν να φαινονται τυπικοι, σωστοι και σοβαροι, ενω η πραγματικοτητα ειναι πως ειναι ενας κορπορατικος υπεροργανισμος που δουλευει γυρω απο το χρημα.
από st4this
Παρ 29 Μάιος 2026, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Ναι ρε παιδί μου αλλά εμείς μέχρι Ιούνιο δεν θα ξέρουμε αν θα κατέβουμε ακόμα, για να το θέσω καλύτερα, θα υπάρχουν ΚΑΛΟΙ παίκτες αυτή τη περίοδο να έρθουν; ή θα έχουν κλείσει στον ανταγωνισμό; Δεν ασχολουμαι με μεταγραφές στο μπάσκετ γιαυτό ρωτάω
από Mitsospaoki4
Παρ 29 Μάιος 2026, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως σχετικά με την Euroleague, δεν είναι όλα τόσο αθώα όσο φαίνονται.

Βλέπεις πχ την Βιλερμπάν (που κατά σύμπτωση είναι και μέτοχος) που ενώ θεωρούταν δεδομένη η αποχώρηση της μιας και οικονομικά δεν μπορούσε να σηκώσει άλλο το βάρος, ξαφνικά να παραμένει και με μπάτζετ 20εκ απ' ότι ακούγεται ...
από Special 4
Τετ 18 Φεβ 2026, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ, 18/02, 20:00, ΕΡΤ2

Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα.

Επιδοθήκατε και βάλατε όλη την ενέργειά σας σε κόντρες που δεν μπορούσατε να κερδίσετε.
Από τη στιγμή που αναλάβατε το μπάσκετ, έπρεπε όλη την ενέργεια να τη ρίξετε στην στοχοπροσήλωση του αγωνιστικού.
Συνεχίσατε τις κόντρες που δεν βγάζουν πουθενά.

Αποδειχτήκατε ...
από Magpies4
Πέμ 19 Φεβ 2026, 04:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ 101-71,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Το πρόβλημα με τίς βολές υπήρχε από τις αρχές της σαιζόν. Τώρα απλά διογκώθηκε με τους καινούριους να είναι επίσης άστοχοι.

Μιά πραγματικότητα είναι οτι η αλλαγή της ομάδας μεσούσης της χρονιάς ήταν ρίσκο και σχεδόν εγγυημένη να αποτύχει. Θα μπορούσαμε απλά να φέρουμε τον Χουγκάζ και έναν ψηλό και ...
από blackzone44
Τετ 10 Ιουν 2026, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

gergeo4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 23:43
blackzone44 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 23:39:(
;;;;
Με αυτά που ακούγονται τώρα άμα δεν έρθει η αλλαγή θα είναι μεγαλύτερη ανατροπή από του Ντελια.
από rockcity4
Τετ 10 Ιουν 2026, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Για πάντα ο πιο μεγάλος σου φίλος
Για πάντα ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου
Ακόμα και όταν θέλουν ή πιστεύουν όλοι ότι θα φύγεις (ε ρε μαυροζωνά γιατί βραδιάτικα τι μας έκανες τώρα)
Όπως και εγώ έφτασα σε αυτό το σημείο
Βαθιά μέσα μου θα καύλωνα να έμενες και να τα κατάφερνες ξανά
Δεν θέλω να γράψω ...