από σδνα :
Η Βιλερμπάν καλωσόρισε το νέο της μέτοχο. Σύμφωνα με το BeBasket, το επενδυτικό fund SKR Ventures εισήλθε επίσημα στο πλειοψηφικό πακέτο της γαλλικής ομάδας.
Η κίνηση αυτή ήρθε την στιγμή που ο σύλλογος από την Λυόν υπέγραψε νέα 10ετή συμφωνία με την Euroleague, θέτοντας ως μελλοντικό ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1220 εγγραφές
- Τετ 03 Ιουν 2026, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 03 Ιουν 2026, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Καταφρακτε η απάντηση που εχω ειναι οι δύο πρώτες προτάσεις του ποστ που έγραψα και παρέθεσες
Γενικά εγω απο την αρχή βλέπω τη Euroleague και το NBA/FIBA Europe οχι ανταγωνιστικά μεταξύ τους αλλά συμπληρωματικά το ενα προς το άλλο
Γενικά εγω απο την αρχή βλέπω τη Euroleague και το NBA/FIBA Europe οχι ανταγωνιστικά μεταξύ τους αλλά συμπληρωματικά το ενα προς το άλλο
- Παρ 05 Ιουν 2026, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μπουντουρης δυο φορες ηδη απο την στιγμη που εφυγε εχει δηλωσει πως η Euroleague πρωτη χτυπησε την πορτα του ΠΑΟΚ, εστειλε χαρτι και πως ο ΠΑΟΚ το υπεγραψε και το επεστρεψε.
- Παρ 05 Ιουν 2026, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Φανταζει απιστευτο, αλλα διαβαζοντας ολες τις δηλωσεις των ατομων που μετρανε τα λογια τους απο την Ευρωλιγκα, καταληγω στο ιδιο συμπερασμα. Δεν ξερουν ακομη το ροστερ της νεας σεζον.
Υπαρχει μια ταση για δηλωσεις που συντασσονται με καποιο strategic alignment αλλα ειναι ασοβαροι μονο απο το ...
Υπαρχει μια ταση για δηλωσεις που συντασσονται με καποιο strategic alignment αλλα ειναι ασοβαροι μονο απο το ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Με βάση αυτό οι πρώτες και λογικές επιλογές προφανώς είναι Μονακό και Μπεσίκτας. Εάν αυτές δεν μπορούν να προχωρήσουν για οποιοδήποτε λόγο περνάμε στην Ιερουσαλήμ και τον ΠΑΟΚ. Ε νομίζω δεν γίνεται να μην επιλέγει ο ΠΑΟΚ, για πολλούς λόγους, όχι μόνο oι γραφικοί περί legacy και founding ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατάφρακτε μας εχεις ταράξει στο διάβασμα ούτε πανελλήνιες να δίναμε 
- Παρ 05 Ιουν 2026, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sdna.gr/mpasket/1436824_ektelestikos-dieythyntis-hapoel-ieroysalim-ehoyme-ypoballei-aitisi-gia-wild-card
Εκτελεστικός διευθυντής Χάποελ Ιερουσαλήμ:
«Για εμάς, η κύρια είδηση είναι ότι θα υπάρξει χώρος για πέντε ακόμη ομάδες να γίνουν μέτοχοι του πρωταθλήματος και να λάβουν το ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχολια παντου στα σοσιαλ απο Τουρκους για την "μεγαλυτερη μερα στην ιστορια της Μπεσικτας" η 9η Ιουνη. 
- Τρί 09 Ιουν 2026, 06:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Παμε για την 9η Ιουνη, μακαρι ημερα εκπληξης!

- Τρί 09 Ιουν 2026, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν εχω καταλαβει καλα μπορει να μην βγει αποφαση σημερα αλλα στις 16/6
- Τρί 09 Ιουν 2026, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως σήμερα θα ξεκαθαρίσει η παρουσία ή μη της Παρί και της Μονακό στην διοργάνωση.
Αν μία από τις δύο δεν πάρει την έγκριση τότε λογικά πάμε στις 16/6 στην ψηφοφορία για το ποιά ομάδα θα πάρει την κενή θέση...
Αν μία από τις δύο δεν πάρει την έγκριση τότε λογικά πάμε στις 16/6 στην ψηφοφορία για το ποιά ομάδα θα πάρει την κενή θέση...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειδα τα μηνυματα στο νημα της ΚΑΕ για το γηπεδο και τα ενοικια, συγγνωμη αλλα πως εχουμε ελπιδες για EL οταν δεν εχουμε λυσει ακομα το γηπεδικο; Δηλαδη αν μας δεχτουν θα το χρησιμοποιησει η ΚΑΕ σαν μοχλο πιεσης προς τον ΑΣ; Οσο βλεπω να μην τα βρισκουν με το νοικι κραταω μικρο καλαθι για το meeting ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Απόλυτος
- Τρί 09 Ιουν 2026, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως σήμερα θα ξεκαθαρίσει η παρουσία ή μη της Παρί και της Μονακό στην διοργάνωση.
Εχεις δικιο. Σημερα ειτε τελειωνει το θεμα για εμας, ειτε παιρνει παραταση ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι του χρόνου θα γίνει αύξηση στις ομάδες και θα μπούμε κιεμεις,τοτε ναι φέτος ειδικα στέκει να μπει η Μπεσίκτας λόγω συμμετοχής της στο Eurocup.Οποτε υπομονή μια χρονιά.