Η αναζήτηση βρήκε 338 εγγραφές
- Παρ 15 Μάιος 2026, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μεταλλική κατασκευή θα είναι ρε παιδιά τα γήπεδα και λογικά το κτίριο που θα είναι τα γυμναστήρια κτλ από σκυρόδεμα, γιατί κάθεστε και μαλώνετε ακόμα και για τα μπετά;
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
To ότι πλέον ανεβάσαμε επίπεδο και ασχολούμαστε με νομικά διαταγές πληρωμών γεωπολιτικά θέματα ufo κτλ πρέπει να το κοιτάξουμε. Δύο δισεκατομμυριούχοι έχουν κόντρα και εμείς ξυπνάμε κάθε πρωί για το μεροκάματο. Εγώ πάλι σαν ΠΑΟΚτσης βλέπω ότι ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό. Αφού δεν υπάρχει αντίπαλο ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
ερχεται και ο Αλλεν λεει
- Τετ 10 Δεκ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγα σιγα θα μαθαινει να εχει τα caps lock ανοιχτα οποτε γραφει ΠΑΟΚ
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Λιγο περριτη η κινηση Μπεβερλι δεν ξερω.λιγο η ηλικια,λιγο το κινητρο,λιγο ο χαρακτηρας του,βεβαια ο τυπος ειναι παικταρας και προσωπικοτητα...
Συνηθισαμε τοσα χρονια στη νηστεια μαλλον και μας φαινονται ολα αυτα περιεργα και αγνωστα...
Δεν γαμιεται τον πλουσιοτερο ιδιοκτητη στην Ευρωπη εχω ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
ποιός νοιάζεται για τα λεφτά? 
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω πάθει πλάκα με τον Μπέβερλι. Φαινεται αερινος απεναντι στον Μοράντ.
Σε πολύ καλό επίπεδο και στο περσινό ΓιούροΚαπ.
Μεγάλο μειονέκτημα η συμπεριφορά του εντός γηπέδου και η απουσία από τα παρκέ για 11 μήνες.
Σε πολύ καλό επίπεδο και στο περσινό ΓιούροΚαπ.
Μεγάλο μειονέκτημα η συμπεριφορά του εντός γηπέδου και η απουσία από τα παρκέ για 11 μήνες.
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέματα κλαιν μαιν
Απλά δεν ξέρει αν θα δραπετεύσει σήμερα ή αύριο από την fox river
Απλά δεν ξέρει αν θα δραπετεύσει σήμερα ή αύριο από την fox river
- Δευ 05 Ιαν 2026, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο βλακας Ιωάννου είπε στο ράδιο ότι κάναμε μυθική πρόταση στον Ταϊρίκ Τζόουνς αλλά είπε αν παίζαμε τουλάχιστον Eurocup θα ερχόταν...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
έμεινε κάποιος Ιταλός σέντερ Λεονάρντο Τοτέ ελεύθερος από την Αρμάνι, στη Γιουρολίγκ είχε 1 συμμετοχή...
ναι, η λογική τώρα του αν θέλουμε playmaker ή Center, είναι πολύ δύσκολο το παζλ. Μακάρι να είχαμε 2 αλλαγές να κάνουμε κάτι καλύτερο...
Εν τέλει όμως, το να αργήσει 3-4 βδομάδες ακόμη η ...
ναι, η λογική τώρα του αν θέλουμε playmaker ή Center, είναι πολύ δύσκολο το παζλ. Μακάρι να είχαμε 2 αλλαγές να κάνουμε κάτι καλύτερο...
Εν τέλει όμως, το να αργήσει 3-4 βδομάδες ακόμη η ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
κι εγώ έχω αρχίσει να ιδρώνω...
σκέψου να βγει ένας Μπέβερλι και να πει σην Ελλάδα με είχαν απλήρωτο και δεν τηρήσαν το συμβόλαιο...
αλλά από την άλλη , πόσο μ@λ@κες μπορεί να είμαστε αν συμβεί κάτι τέτοιο; εδώ πήγες και πλήρωσες ξένες ομάδας για τα buy-out, γιατί να μη δώσεις και στους παίκτες ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
αν δεν κάνω λάθος (που μπορεί και να κάνω) μπορούμε ΕΝΑΝ έλληνα έως 6 αγωνιστικές πριν το τελος της ρεγκιουλαρ. και νομιζω έχουμε άλλες 2 αλλαγές ξένων μέχρι να αρχίσουν τα po
- Παρ 06 Μαρ 2026, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Χθες επαιξε ξυλο με τον Okobo.
Mike James ελα Παλατακι!
Mike James ελα Παλατακι!
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω να μην είδε τα ποστ του Μπεβερλι με τα σιροπιαστά γιατί μετά δύσκολα τα πράγματα.
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ωραία αστεία λέτε...
παίκτης ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ δεν είναι. Είναι μιας άλλης εποχής. Αργό πρώτο βήμα, δεν έχω δει καλά άλματα, άσουτος. Και λίγο πλαδαρός.
Έχει ένα και μόνο ένα τρόπο να επιτεθεί , στα όρια της ρακέτας , με αρκετά δυνατό -βαρύ σώμα να πάει στην επαφή-σύγκρουση, να κρατήσει καλή ισορροπία ...
παίκτης ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ δεν είναι. Είναι μιας άλλης εποχής. Αργό πρώτο βήμα, δεν έχω δει καλά άλματα, άσουτος. Και λίγο πλαδαρός.
Έχει ένα και μόνο ένα τρόπο να επιτεθεί , στα όρια της ρακέτας , με αρκετά δυνατό -βαρύ σώμα να πάει στην επαφή-σύγκρουση, να κρατήσει καλή ισορροπία ...