Η αναζήτηση βρήκε 338 εγγραφές

Return

από Maurice_Escargot
Δευ 27 Απρ 2026, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ισχύει.

Επίσης είπαμε. Έχουν ήδη βγάλει καμία 150 -200 καρεκλακια απο το τρίτο διάζωμα πάνω από τα δημοσιογραφικα.

Είμαι βέβαιος πως έχουν όλες τις μελέτες έτοιμες.
από fidel
Πέμ 30 Απρ 2026, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Είμαι υπεύθυνος για αυτά που λέω/γραφω, δεν είμαι υπεύθυνος για αυτά που καταλαβαίνεις.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/142436782_4246689012024982_6675384354198399561_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=7b2446&_nc_ohc=2xhwDHJybMEQ7kNvwEI_g_j&_nc_oc=Ado0Vm65wG ...
από Taseos
Πέμ 30 Απρ 2026, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Μια χαρά είναι η ομάδα. Θα γίνουν λογικά και διοικητικές αλλαγές το καλοκαίρι. Αφήστε την ομάδα στην ησυχία της. Γενικά αφήστε αυτούς που είναι ιδιοκτήτες των Αε να σκεφτούν το πως θα προχωρήσουν
από Jim_Chatz
Πέμ 30 Απρ 2026, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Grigorios_PAOK έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 16:17 Πούλα και φύγε, τόσα λεφτά κ κατάφερες ότι ο Χατζόπουλος που ακόμα του χρωστάς λεφτά.
1/10 ragebait

Μπορείς καλύτερα
από makispaspartou
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά ο Τέλης κοιτάει και τις υποδομές και όχι μόνο την πρόσκαιρη δημιουργία ομάδας με μισθοφόρους παίκτες.
Κοίτα να δεις...
Μεγάλη είδηση η οποία βγαίνει χωρίς πολλές φανφάρες και με πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα.
Money talks .. που λένε και στο χωριό μου.
Δεν βλέπω σχόλια πάντως και αυτό ...
από st4this
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Φτιάχνω αυτό για να μην γράφουμε στο νήμα της ΚΑΕ. Με το καλο να γίνει :pano:
από Taseos
Παρ 08 Μάιος 2026, 14:24
Jump to forum
Jump to topic

Πωπω έρχεται το ΠΑΟΚ training στην στην Πυλαία, το ΠΑΟΚ city στη θερμή. Χαμός στα ανατολικά . Μόνο ΠΑΟΚ !east side
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 08 Μάιος 2026, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Μπραβο στην ΚΑΕ!
Μακάρι να γίνουν εγκαταστασεις
και να γεμίσει ο ΠΑΟΚ ακαδημίες.
Όπως παλιά που κάθε πιτσιρικάς έπαιζε
μπάσκετ. Να ξανάρθει το μπάσκετ
στον ΠΑΟΚ και στην Σαλονίκη.
Το συντομότερο δυνατόν!
Όλα τα παιδιά στον ΠΑΟΚ μας!
από Mitsospaoki4
Παρ 08 Μάιος 2026, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

Χαρείτε το μάγκες.

Ο σύλλογος μεγαλώνει.!!
από Taseos
Παρ 08 Μάιος 2026, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Καμία σχέση. Το ένα είναι masterplan 180 στρέμματα από το μηδέν με υποδομές. Αυτό το στολίδι 8 στεμμάτων ουσιαστικά είναι μέσα στην πόλη κατασκευή οικοδομική. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείτε να χαρείτε και οι μεν και οι δε. Θαρρείς και ο τελης με τον ιβαν θα μοιραστούν την περιουσία τους ...
από Equalizer
Παρ 08 Μάιος 2026, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ θα χτιστεί το νέο προπονητικό.

https://maps.app.goo.gl/31c289LwDYMn53oHA

ΧΑ! Ρε φίλε! Απίστευτο: Μόλις πριν δέκα μέρες περνούσα από εκεί μετά από βραδινό σινεμά (μετά από χρόνια) και έβριζα μόνος μου και έλεγα "καλά ρε είναι δυνατόν με μεγάλο ξεχνοδοχείο, δυο τεράστια εμπορικά κέντρα και ...
από Metagrafakias
Παρ 08 Μάιος 2026, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

ο Τελης φαινεται οτι εχει μεγαλα σχεδια με οραμα και πλανο και φυσικα ζεστο διαθεσιμο και πολυ χρημα...
Αρχισε με αναβαθμιση του ροστερ στο μετρο του δυνατου και της διοργανωσης που παιζαμε..
Το μπατζετ απο 600χιλ πηγε σε 2εκ μεσα σε ενα μηνα με ποιοτικες προσθηκες...
Στελεχωνει την ομαδα με ...
από Maurice_Escargot
Παρ 08 Μάιος 2026, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Η ΑΕΚ έφτιαξε ένα dome/φούσκα για της ακαδημίες της. Έχω την εντύπωση ότι το μισό προπονητικό θα είναι κανονικό κτίριο και τα γήπεδα μπάσκετ ίσως έχουν μορφή φούσκας. Μπορεί να είναι και μέγα λάθος ως γνώμη, αλλά τα χρονικά περιθώρια ενός τέτοιου deadline κάτι τέτοιο μου δίνουν να καταλάβω.
από george188
Δευ 11 Μάιος 2026, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Γήπεδο 20,000 όμως μπορούμε να το γεμίσουμε; Θα μου πεις βέβαια με επιτυχίες και μεγάλη λίγκα θα πηγαίνει πιο πολύς κόσμος αλλά ειλικρινά 12,000 νομίζω θα ήταν το ιδανικό. Θεωρητικά πάντα μιλάμε βέβαια.

Ευρωλίγκα στις αρχές θα έχεις λαό και στα μεγάλα της Ευρωλίγκας σίγουρα θα έχεις. στα ...
από Maurice_Escargot
Δευ 11 Μάιος 2026, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

Το πλάνο για το Παλατάκι υπάρχει. Αύξηση χωρητικότητας από 8000 στις 10παρα. Από άποψη χωρητικότητας, είναι φανταστικό νούμερο για περιπτωση μη δημιουργίας νέου γηπέδου.

Είμαι επίσης βέβαιος πως εάν επέλθει η συμφωνία με τον. ΑΣ για την χρήση, ζητήματα καθαριότητα και αριθμός πορτών εισόδου θ είναι ...