Η αναζήτηση βρήκε 363 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Παραίτηση Οικονομίδη από την ΚΑΕ.
- Δευ 11 Μάιος 2026, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Και Βεζυρτζης ακολουθαει συμφωνα με Κλειτο
- Δευ 11 Μάιος 2026, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε θα λείψουν σε κανέναν.
Ας πρόσεχαν, οι ίδιοι, όχι ότι με νοιάζει για πάρτη τους.
Επικοινωνιακός ήταν ο λόγος της παρουσίας τους, για να γίνει ομαλότερη η μετάβαση και για να εξασφαλιστεί η αποδοχή.
Πάμε λίγο στο Λιόλιο.
Στόχος (για μένα) σε βάθος χρόνου είναι να μπορέσει ο Δικέφαλος να πατήσει ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Με την διαιτησια στο Μπιλμπαο (που εγω δεν ειμαι καν στην μεριδα κοσμου που θεωρει οτι ηταν 100-0) αλλα και στο Παλατακι και δεν κουνηθηκε φυλλο απο την ΚΑΕ, αυτο παει πολυ, δεν το καταλαβα γιατι επρεπε να κρατησουμε τοσο ηπιο προφιλ.
Ο Μυστακιδης με αυτην την κινηση μαλλον δειχνει οτι διορθωνει ...
Ο Μυστακιδης με αυτην την κινηση μαλλον δειχνει οτι διορθωνει ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώς αλλάζει πάλι το κλίμα όμως.
Οι ίδιοι που βριζατε τον Βεζυρτζη για την όλη στάση του κατά την διάρκεια της αγοραπωλησίας και τις δηλώσεις για τους κλεισμένους υποτίθεται παίκτες, για το ύφος του κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Τρινκερι, για τις ερωτήσεις που ΔΕΝ δέχτηκε, οι ίδιοι τώρα ...
Οι ίδιοι που βριζατε τον Βεζυρτζη για την όλη στάση του κατά την διάρκεια της αγοραπωλησίας και τις δηλώσεις για τους κλεισμένους υποτίθεται παίκτες, για το ύφος του κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Τρινκερι, για τις ερωτήσεις που ΔΕΝ δέχτηκε, οι ίδιοι τώρα ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
έκανα τη σκέψη στα Διοικητικά να μη διαβάζω πια, γιατί μόνο μαυρίλα βγαίνει...
Εκεί στο αγαπημένο μου των μεταγραφών, να ονειρευόμαστε παικτάρες, για τον κάθε Μαγγέτι και τον MailMan II που δε μας έκατσε ρε γαμώτο
Εκεί στο αγαπημένο μου των μεταγραφών, να ονειρευόμαστε παικτάρες, για τον κάθε Μαγγέτι και τον MailMan II που δε μας έκατσε ρε γαμώτο
- Τρί 12 Μάιος 2026, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο ο ΠΑΟΚ έχει τον προπονητή που έχει, στα παπάρια μου ποιοι θα είναι στο ΔΣ. Αυτός είναι η μεγαλύτερη εγγύηση. Ας βάλει και GM o Ιταλός όποιον γουστάρει.
Το μπάσκετ είναι πολύ πιο άμεσο, τις ομάδες τις κάνουν οι προπονητές, το ρόστερ είναι 10-12 άτομα, οι δεξαμενές είναι μικρές, είναι όλοι πάνω ...
Το μπάσκετ είναι πολύ πιο άμεσο, τις ομάδες τις κάνουν οι προπονητές, το ρόστερ είναι 10-12 άτομα, οι δεξαμενές είναι μικρές, είναι όλοι πάνω ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενθεν κακειθεν ολα επρεπε να γινουν μετα το περας της αγωνιστικης σεζον. Λαθος και απο τις δυο πλευρες και μεγα επικοινωνιακο φαουλ.
Επισης, αλλο GM (Μπουντουρης), αλλο (Vice) Director σε ΔΣ που οσοι γνωριζουν απο business structures ειναι πολλες φορες (οχι παντα) γλαστρες. Μονο ο GM και τα ...
Επισης, αλλο GM (Μπουντουρης), αλλο (Vice) Director σε ΔΣ που οσοι γνωριζουν απο business structures ειναι πολλες φορες (οχι παντα) γλαστρες. Μονο ο GM και τα ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπουντούρης για ολα.
Πριν από 5 μήνες άφησα το σπίτι μου και την δουλειά μου στον Βόλο. Ένα κάλεσμα του Νίκου Βεζυρτζή ήταν αρκετό.
Μου εξήγησε το όραμά του για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής με την χρηματοδότηση του κύριου Μυστακιδη.
Με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και ως στρατιώτης του ΠΑΟΚ ήρθα για ...
Πριν από 5 μήνες άφησα το σπίτι μου και την δουλειά μου στον Βόλο. Ένα κάλεσμα του Νίκου Βεζυρτζή ήταν αρκετό.
Μου εξήγησε το όραμά του για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής με την χρηματοδότηση του κύριου Μυστακιδη.
Με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και ως στρατιώτης του ΠΑΟΚ ήρθα για ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον Τρινκιερι δεν έχει καμία σημασία η αποδόμηση του τι και πώς. Και ο ίδιος ο Ιταλός ανέφερε για παρουσία και επίδραση Μυστακίδη αλλά και των δύο Νικόλαων και είναι αστείο να παίζουμε το παιχνίδι του "ποιος τον έκλεισε"
Τα προβληματικά της κατάστασης ειναι σοβαρά προβληματικά όχι λόγω ...
Τα προβληματικά της κατάστασης ειναι σοβαρά προβληματικά όχι λόγω ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα δεν είναι κακό ένας υπάλληλος να κλείνει τέτοιο προπονητή ή να χρησιμοποιεί τις διασυνδέσεις του.
Ίσα ίσα η δουλειά του είναι. Ούτε είναι κακό να κλείνει προπονητή κάποιος που ξέρει μπάσκετ. Ίσα ίσα επίσης. Είναι το σωστό και το εύλογο.
Το πλασάρισμα σχολίασα.
Και το πώς διαμορφώνουν άρθρα τα ...
Ίσα ίσα η δουλειά του είναι. Ούτε είναι κακό να κλείνει προπονητή κάποιος που ξέρει μπάσκετ. Ίσα ίσα επίσης. Είναι το σωστό και το εύλογο.
Το πλασάρισμα σχολίασα.
Και το πώς διαμορφώνουν άρθρα τα ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αν δε θέλετε ή αν "απαγορεύεται" η άλλη άποψη να μας το πείτε μη σας το χαλάμε.
Όλα τα ποστ σου είναι ιντριγκαδόρικα και ειρωνικά σε βαθμό αηδίας. Η αλλη αποψη δεν ενοχλεί , καλοδεχούμενη είναι, η αλλη αποψη ομως εκφρασμενη με τον δικό σου τρόπο κουράζει πάρα πολύ και προκαλεί έναν γενικότερο ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Θα πέσετε από τα σύννεφα αν σας πω ότι Σουρωτή πίνουν και άνθρωποι που δεν είναι ΠΑΟΚ;
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 06:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :
"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές κι ...
"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές κι ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :
"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές ...