Η αναζήτηση βρήκε 597 εγγραφές
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Για τον Βαρντι ένα έχω να πω όπως λέει κι ο ...φίλος μου ο Ακυλας:Φερτον φεερτοοον φέρουν φερτοοον φερτοοοονν!!

- Δευ 25 Μάιος 2026, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Σοβαρά συζητάμε για μεταγραφές στις 25 Μαίου? Η συζήτηση αυτή θα πρέπει να ξεκινήσει μετά την 15η Αυγούστου, ημέρα που η Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου 
- Τρί 26 Μάιος 2026, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Ραζβαναρος σε συνεντευξη του στη Ρουμανια ειπς οτι εχει ενα χρονο ακομα συμβολαιο και ας ληξει αυτο το θεμα...
Ο Γιακουμακης ψοφαει να μεινει εδω γτ θελει να ανοιξει μαγαζι στη Θεσσαλονικη..
Θελουμε 5-6 ΒΑΡΒΑΤΕΣ μεταγραφες...ελπιζουμε οι 2 να ειναι εδω στην αρχη της προετοιμασιας..
Ντροπη για ...
- Τετ 27 Μάιος 2026, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Να το δούμε και να μην το πιστεύουμε....aivas19 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 11:04 Ραπόρτο Τζόρμπα
4 κινήσεις άμεσες (σχετικό): Αριστερό Εξτρεμ, Αριστερό Μπακ, Στόπερ, Χαφ + 1 εξτρα Γιακουμάκης ή άλλο φορ
- Τετ 27 Μάιος 2026, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Μάιος 2026, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί όλοι κολλάτε με την 47 Αυγούστου? Υπάρχουν περιθώρια και για αργότερα π.χ. 52 Αυγούστου, 55 Αυγούστου κλπ!! Μην τρελαίνεστε!!
- Τετ 27 Μάιος 2026, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Απλά δεν θέλει περιφερειακά φορ . Εάν του φέρουν το Σαλσέδο θα τον δοκιμάσει στη θέση του Γιακουμάκη να πατά μέσα στο γήπεδο εκεί που πατάει ο Γιακουμάκης. Όταν αποτύχει θα τον βάλει στη θέση του Τάισον και ούτε εκεί θα ανταποκριθεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να τροποποιήσει το 4-2-3-1 σε ένα 4-2-2-1 ...
- Παρ 29 Μάιος 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
..
Δεν είναι από τις ακαδημίες μας ο Γιαννούλης 19 χρονών των πήραμε
Ευχαριστώ πολύ
Μου έφυγε εντελώς.
Έστω και για την τετράδα των locally trained είναι πολύ σημαντική κίνηση και ισχύει η ίδια συλλογιστική.
Νομίζω πως αυτή κίνηση και η παραμονή του Γιακουμάκη θα ξεκλειδώσει και τον ...
- Σάβ 30 Μάιος 2026, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ φιλε, οπως και να εχει ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες.
- Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πλάκα σε όλο αυτό που προσπαθεί να μας μεταφέρει ο φίλος είναι πως αν επιτέλους αποφάσισε ο Σαββίδης να φέρει τεχνοκράτες ειδικούς το ποδόσφαιρο και τους αφήσει να δουλέψουν δε θα χρειάζεται να βάζει τόσα λεφτά γιατί θα φτιάξει σίγουρα μια ομάδα value for money με μικρότερες ηλικίες οπότε και ...
- Δευ 01 Ιουν 2026, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί ? Θα χάσουμε κάποιο τρένο ? Ότι ήταν να χαθεί χάθηκε εδώ και βδομάδες
Να χάσουμε και την Ευρώπη εκεί να δεις κλάματα
Να τη χάσουμε χίλιες φορές αν είναι να αλλάξει κάτι επιτέλους. Άμα είναι να δω μια από τα ίδια να τα βράσω τα ματς με τη Σαμροκ Ρόβερς
Τελείως φιλικά αδερφέ ...
- Δευ 01 Ιουν 2026, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι σίγουρος ότι οι ρεπόρτερς
του ΠΑΟΚ μπαίνουν στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ καμμιά εκατοστή φορές τη μέρα, μήπως και ψαρέψουν καμμιά είδηση για να λένε μετά ότι κάνουν ρεπορτάζ!! Αν ρίξει κάποιος από μας ένα όνομα στην τύχη, χωρίς να ισχύει το παραμικρό, αύριο θα το δούμε πρωτοσέλιδο!
- Δευ 01 Ιουν 2026, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπερνάρ για να μην ξεχνιόμαστε γράφει η μετροσπορτ
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός διανύει το 32ο έτος της ηλικίας του και παραμένει εξαιρετικά ενεργός και δραστήριος αφού τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 29 συμμετοχές, πέντε γκολ και δύο ασίστ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινεάπολις ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Κορυφώνεται η διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ – Άουγκσμπουργκ!
Κατσε να ριξω κανα τηλ εκει στους 1000+ συγγενεις που εχω στο κωλοχωρι τους,να πανε να τους κανουν τα γραφεια λαμπογυαλο.Αουγκανοι τραχανοπλαγιαδες καλτσοσανδαλατοι,σιχτιρ να πουμε,αφηστε τον παικτη να ρθει.
Κατσε να ριξω κανα τηλ εκει στους 1000+ συγγενεις που εχω στο κωλοχωρι τους,να πανε να τους κανουν τα γραφεια λαμπογυαλο.Αουγκανοι τραχανοπλαγιαδες καλτσοσανδαλατοι,σιχτιρ να πουμε,αφηστε τον παικτη να ρθει.
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι μωρε μηπως ξερουν να κανουν ρεπορταζ; Απο το ιδιο (((τσατ))) παιρνουν τις πληροφοριες τους και τα παπαγαλιζουν.