Η αναζήτηση βρήκε 458 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δηλαδή ο Μυστακίδης δεν πήγε στην ΕΕΑ να πάρει το οκ για την εξαγορά? Πήγε να μπλοφάρει?
Ας μας απαντήσουν αυτοί που γράφουν ότι δεν υπήρχε ποτέ ενδιαφέρον για την ΚΑΕ
Διαβάζουμε απίστευτα πράγματα και σήμερα...
Φίλε δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εκτός από το δεκάρικο στο κουριερ που έφερε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε στην ιστορία του γηπέδου φταίει μόνο ο Ιβάν και ο ΑΣ όχι ο Μυστα..
Στην ιστορία της ΚΑΕ φταίει ο Χατζο και ο Ιβάν ,όχι ο Μυστα..
Ο Μυστα δεν φταίει ποτέ τυχαία είναι μέσα και στις δύο ιστορίες ...
Στην ιστορία της ΚΑΕ φταίει ο Χατζο και ο Ιβάν ,όχι ο Μυστα..
Ο Μυστα δεν φταίει ποτέ τυχαία είναι μέσα και στις δύο ιστορίες ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανακοίνωση,το μόνο που έκανε ήταν να υπενθυμισει πως τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί μεχρι να γίνουν ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΈΝΤΑ!!!!sn0ufel4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:27 Βασικά αγαπητέ Μπαφε την όλη ιστορία την ξεκίνησε η ανακοίνωση της ΚΑΕ
Ούτε πρόσβαλε κανέναν ούτε άφησε υπονοούμενα!
Εάν κάνω λάθος,διόρθωσε με.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Μλκες, η ... παρουσία του Αριστοτέλους στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ σε λιγότερο από μισό χρόνο με έχει κουράσει πιο πολύ από όταν διάβαζα καθημερινώς τους αδιανόητα ηλίθιους αεχάρτινους το '18 κατά ριπάς να υποστηρίζουν ότι οι μαμώσπιτοι κομπινοποντικαραίοι είχαν ακυρώσει εξ αρχής το γκολ του Βαρέλα ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 03:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσες πίπες μαζεμένες θεέ μου…
Θέλει να δώσει 15-20 εκατομμύρια σε μια χρονιά, που ζήτημα αν θα έχει έσοδα 5 εκατομμύρια, δηλαδή θα μπει μέσα 10-15 μυρια, αλλά κολλάει σε 2-3. Και τα λέει και τα πιστεύει; Σε τι κοινό απευθύνεται;
Θέλει να δώσει 15-20 εκατομμύρια σε μια χρονιά, που ζήτημα αν θα έχει έσοδα 5 εκατομμύρια, δηλαδή θα μπει μέσα 10-15 μυρια, αλλά κολλάει σε 2-3. Και τα λέει και τα πιστεύει; Σε τι κοινό απευθύνεται;
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ άσχετα με το τι θα γίνει όχι απλά επιφυλακτικός είμαι, δεν τον θέλω κιόλας τον κύριο Τέλη. Άσχετα αν έχει λεφτά αν αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά. Πάντα μετράει και ο τρόπος.
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.
Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη ...
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.
Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθε πρωι χαλαει,το βραδυ τα συμφωνουν εκ νεου.
Εμας βρηκατε ρε?
Τρενο η ομαδα στη μπαλα,τρενακι στο μπασκετ
ειπαμε θα κανουμε ησυχο φθινοπωρο μετα απο γκραν γκινιολ καλοκαιρι.
Στα διαλα ρε, μη κοιμηθουμε ενα βραδυ ησυχα
Εμας βρηκατε ρε?
Τρενο η ομαδα στη μπαλα,τρενακι στο μπασκετ
ειπαμε θα κανουμε ησυχο φθινοπωρο μετα απο γκραν γκινιολ καλοκαιρι.
Στα διαλα ρε, μη κοιμηθουμε ενα βραδυ ησυχα
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω δεν κάνει να μιλάμε ονομαστικά αλλά θα σκάσω. Ακόμα δεν ανέλαβε επίσημα ο Μυστακίδης και ο Μπουζας έβγαλε την γλώσσα σαν πινέλο και άρχισε να ζωγραφίζει. Μην το πω αλλιώς. Από θεσσαλονικευς και δισεκατομμυριούχος έγινε παγκόσμιος. Έλεος πια με τα γιουσουφακια για ένα μεροκάματο κάπου όπα ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Σταμάτησα στα 23 μου....μου ξαναδώσες την φλόγα στα 48 μου... βέρος Αθηναίος που κόλλησα το μικρόβιο από τον μπασκετικό ΠΑΟΚ... ήσουν η αιτία να δηλώνω με καμάρι ΠΑΟΚ μέσα στην Αθήνα. Χαρές - κλάμα μα πάνω από όλα περηφάνια για αυτά που έζησα. Δεν υπήρχε οπαδός ΠΟΚ στο μπάσκετ στην Αθήνα. Όλοι ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αν υπάρχει καλοσχεδιασμένο πλάνο από πίσω και με δεδομένο ότι ο εν λόγω κάνει καραμπαμ ότι έχει προηγούμενα με τον Ιβάν, μια χαρά μπορούν να εξηγηθούν πολλά για την ως τώρα συμπεριφορά του ... αυτεξουσίου Θεσσαλονικέως.
Αυτο ειναι και το πιθανοτερο σεναριο που πραγματικα απευχομουν, αλλα ολα ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Δλδ να φυγω απο αεροδρομιο ?Jim_Chatz έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 13:55 Επίσημα η Ρίτας ανακοίνωσε την παραμονή του Γκουνταιτις και τον έκανε και αρχηγό
- Παρ 12 Δεκ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Του δόλιου του Κανσελιέρι, πρέπει να του έχουν πέσει τα μαλλιά από τους κροτάφους, με αυτά που βλέπει. Extremely bad choice έκανε.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Exουμε κανει 22 τελικες και αν δεις χαιλαιτς θα νομιζεις οτι καναμε 6-7 κ βαλαμε τα 4.. ελαχιστες φασεις η κοσμοτε. Κ βαζει στα χαρτια στιγμιοτυπα με κατι σουτ σε μπεκατσες και υποψιες ευκαιριων, μιλαμε για προπαγανδιστες
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Φήμες, για φήμες λέει το άρθρο...
Power game.
"Με αφορμή την παρουσία του προέδρου Αλαφούζου στην «κλειστή» συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών και προέδρου του Συμβουλίου «Ενεργειακής Κυριαρχίας» των ΗΠΑ, Νταγκ Μπέργκαμ, με κάποιους Έλληνες εφοπλιστές, κυκλοφόρησε μια φήμη που δεν κατάφερα (μέχρι ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Και βέβαια μετά τα όσα γίνανε χθες, το πλέον σημαντικό και αξιομνημόνευτο για την αγαπημένη μας μέτροσπορτ ήταν τί είπε ο Λουτσέσκου σε κάποιους σε κάποια εκδήλωση...