Η αναζήτηση βρήκε 541 εγγραφές

Return

από astral
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

ε γενικά μετά από μια περίοδο σχετικής ηρεμίας, οι Τελης φανς (aka "ΠΑΟΚ πανω από όλα") έχουν αφηνιάσει πάλι, ορμώμενοι από τη μεγάλη τους χαρά για την απώλεια του πρωταθλήματος, την ανάγκη που αισθάνονται να δικαιολογήσουν τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις στην ΚΑΕ και παντα με τον "ΠΑΟΚ πανω από όλα ...
από TylerDurden
Παρ 15 Μάιος 2026, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Ως άτομο που ενημερώνομαι για τα του ΠΑΟΚ αποκλειστικά από εδώ μέσα, θα πω το προφανές: οι αναγνώστες/ακροατές είναι που δίνουν στο κάθε αμόρφωτο καρτούν την όποια εξουσία.
από boogeyman77
Τρί 11 Νοέμ 2025, 17:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Ο Δουβίκας είναι τραυματίας.
Ιεραρχικά ο Τζίμας είναι πάνω από τον Κωστούλα στην Brighton.
Ο μόνος λόγος να προτιμήσεις τον 2ο είναι οι γνωστές εξυπηρετήσεις.

Βλέπω και τον Ζαφείρη απο Γενάρη να του τρώνε την θέση τίποτα Σιωπηδες και Κουρμπέλιδες, την ώρα που ο Μουζακίτης θα έχει την φανέλα ...
από Franky
Τρί 11 Νοέμ 2025, 19:10
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς και η διαχειριση του ζητήματος των ερηπείων που αγόρασε ο μάκης (η στελεχάρα), είναι δείγμα της αμορφωσιάς και της κατάντιας ενός τόπου τον οποίο λιμαίνονται καρτέλ.

Σε κανένα άλλο ευνομούμενο Κράτος. όπως και σε πολλά υπανάπτυκτα δεν θα πλήρωναν οι φορολογούμενοι 30.000.000 ευρώ για ...
από danirifle
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 17:45
Jump to forum
Jump to topic

διάβασα ότι κλήθηκε στην εθνική ο μαθητής μου ο βήχος!
τεράστια υπερηφάνεια και είπα να το γράψω
από Мир
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Τουλάχιστον δε θα δούμε Μπακλατσετα για τα επόμενα 2 ματς, κάτι είναι και αυτό. Ήρθε η ώρα να επαναφέρουν το Μάνταλο στο 10αρι να δούμε την εθνική που γουστάρουνε :evil: :evil: :evil:
από Shivaspace
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 00:33
Jump to forum
Jump to topic

τις έχει αυτές τις απογοητεύσεις και τ αδιέξοδα η ενασχόληση με την εθνική Ελλάδος..το ξέραμε κατα βάθος πολύ καλά οτι θα φάμε την κατραπακιά όσοι πανηγυρίσαμε στα ματς με τα Παοκτσάκια μέσα , τότε που και οι τυφλοί είδαν..μπά ομως, έπρεπε να γυρίσουμε στα παλιά ν ακούμε σε ζωντανή μετάδοση για τον ...
από Kabamaru11
Παρ 31 Οκτ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

https://www.dropbox.com/scl/fi/1qy9ql27ug7ecbpogn46l/.pdf?rlkey=zgx3lqxpjyagievywu36bfye1&e=2&st=julnoh29&dl=0

Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για το ΙΒΑΝ.

Καλησπέρα,

Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
από Kabamaru11
Τετ 31 Δεκ 2025, 16:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

Σημερα λογικα εγινα μελος,με την πρωτη ευκαιρια θα παρω τηλ για επιβεβαιωση!

Σε κανα 5αρι χρονια θα κατεβω στις εκλογες,το πρωτο πραμα που θα κανω ειναι νεο τμημα μακαρονοφαγαδων!
από Dimitris_L4
Τετ 28 Ιαν 2026, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μεσα στη μουνταδα να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στους οπαδους της Τιμισοαρα για ολα αυτα που εκαναν...Θα αξιζε μια αδελφοποιηση για την προσφορα τους σε ολο αυτο το τραγικο δυστηχημα που βιωνει η οικογενεια μας..
από tad
Τετ 28 Ιαν 2026, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Μερικές φορές ... έχω σκεφτεί ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω περισσότερο από όσο πρέπει ...

τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
από embuji
Πέμ 29 Ιαν 2026, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Λογοι υγειας με εχουν κρατησει χρονια απο το γηπεδο. Πριν λιγη ωρα εκλεισα το εισητηριο μου. Θα ειμαι ακομα και αν πρεπει να παω μπουσουλωντας.
από danirifle
Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/623846209_1468310541326035_1695869836458433612_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=_TBiuQ4KxLQQ7kNvwFk_MVc&_nc_oc=AdnlrGDS1S4nw9MMygDfplCKpv3V5Ppvqq39fJM8HBVI6ibQl8qRYOUvlA_Fis9rrxoOtAneDuUtoLyosvOSNLko&_nc_zt=23 ...
από leomatos88
Πέμ 29 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος Δικέφαλος μου λες, το παιδί μου… Αφήστε με μόνη μου, αφήστε με να το κλάψω! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Αυτά θα σου έλεγε η μάνα του φίλε, το παιδί μου… Που το ξεγέννησα, το μεγάλωσα μέρα τη μέρα να γίνει άνθρωπος, να φτάσει τόσο χρονών να σκοτωθεί για μια ομάδα. Ποιος ΠΑΟΚ μου λες τώρα, ποια αδέρφια και ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 13 Μαρ 2026, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Οσο αφορά το θέμα και τον ΠΑΟΚ,
είμαστε πάντα με την πλάτη στον τοιχο.
Πέντε συν μία δολοφονίες ΠΑΟΚτσηδων
και πάντα εμείς θα φταίμε.
Όχι έσκασε η Μολότωφ στα χέρια, όχι
γιατί πέρασε το δρόμο χωρίς να κοιτάζει, όχι γέλασε που έχασε ο ΑΡΗΣ,
όχι δε σκοτώθηκε ΠΑΟΚτσης γιατί τον μπέρδεψαν, όχι καρφώθηκε ...