Καλός ο ΠΑΟΚ, αλλά να τον δούμε και κόντρα σε αντρικες ομάδες
Όχι σε νεαρά αγόρια.
Η αναζήτηση βρήκε 137 εγγραφές
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Κεννι ξανοίγεται σημερα 
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Και πάρουμε Αουγκουστο αντί Καμαρά πάμε για 16 τσου λου.tolis14 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:36 Αν μείνει του χρόνου ο Μπιάνκο και είναι καλά ο Ζαφείρης, το κέντρο μας θα είναι σίγουρα ότι καλύτερο έχουμε δει στον ΠΑΟΚ και από τα καλύτερα που έχουμε δει στην Ελλάδα γενικά. Ονειρωξη
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω τα διαρκείας να έχουμε προτεραιότητα για Κωνσταντινούπολη. Δεν με νοιάζει με ποιόν. Απλά πείτε μου πότε και θα πάω να τον μαμήσω και αυτόν.
Μπιάνκο, το πουλέν μου, έχει ααρχίσει να αποτελεί βασικό μέρος του ροτέισον σιγά σιγά. Κένυ εντυπωσιακός και ακούραστος πάνω κάτω, φτου φτου.
Μπιάνκο, το πουλέν μου, έχει ααρχίσει να αποτελεί βασικό μέρος του ροτέισον σιγά σιγά. Κένυ εντυπωσιακός και ακούραστος πάνω κάτω, φτου φτου.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα που έχω κόλλημα με την συνοχή, τη σημασία του καλού κλίματος και την ομαδικότητα, η εικόνα των πανηγυρισμών της ομάδας μετά από επίτευξη γκολ, λέει πάρα πολλά.
Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Αν σηκωσουμε Γιουροπα παμε απευθειας league phase Ch L?
Μη βάζεις ιδέες για νέους μνημονιακούς όρους από τον Α.Σ., για κάθε χρόνο που βγαινει η ομάδα Ch.League θα μειώνεται κατά 5 χρόνια η παραχώρηση χρήσης του γηπέδου και θα πρέπει η ΠΑΕ να πληρώνει τα αεροπορικά, ξενοδοχεία και φαγητά για τις ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Τι κάνεις πραγματικά;; Δεν θυμάμαι καλύτερη εκινηση παροπλισμενου γκολκίπερ. Απίστευτος
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Σκληρός αλλά to the point!!ΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:57 Πολλοί διθύραμβοι για έναν παίκτη που απλά ξεκουράζει τον Μπακασέτα.
Χαχαχα
- Δευ 27 Οκτ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Βασίλη Σαμπράκο εσύ;;;!;
- Δευ 27 Οκτ 2025, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
δυο φάσεις έδειξαν, θέλω να πιστεύω, δείγματα του πως θα τρίβουμε τα μάτια μας με αυτόν στο μέλλον.
Πρώτα η ασσίστ. Δεν έχουμε πλάγιο μπακ με τόσα επιτελικά χαρίσματα. Η φάση παίζει στο μυαλό του και οι άξιοι συμπαραστάτες του τον βοηθούν να την εκτελέσει. Ξεκινάει το σπριντ, δείχνει στον Τάισον ...
Πρώτα η ασσίστ. Δεν έχουμε πλάγιο μπακ με τόσα επιτελικά χαρίσματα. Η φάση παίζει στο μυαλό του και οι άξιοι συμπαραστάτες του τον βοηθούν να την εκτελέσει. Ξεκινάει το σπριντ, δείχνει στον Τάισον ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορούσα ποτέ να καταλάβω τη προβληματική κατάσταση να θέλει κάποιος να δει ένα τέτοιο σπάνιο ταλέντο του ΠΑΟΚ, σε κάποια μικρομεσσαία ή ακόμη και μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Για ποιό λόγο? Για να καμαρώνει δήθεν για το ταλέντο που πάράγει ο ΠΑΟΚ? Ε και? Το θέμα είναι τι κερδίζει ο ΠΑΟΚ στο ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Nai @navigator11 κορόιδευε εσύ!
Όταν έβαλε το γκολ στην Οφαπ Κλαρίνα, θυμήθηκε ότι είναι δεξιοπόδαρος γι' αυτό έκανε αλλαγή στην κίνησή του και μπέρδεψε τον 300.
Που να ξέρετε εσείς! Άμπαλοι Ουγκ!
Όταν έβαλε το γκολ στην Οφαπ Κλαρίνα, θυμήθηκε ότι είναι δεξιοπόδαρος γι' αυτό έκανε αλλαγή στην κίνησή του και μπέρδεψε τον 300.
Που να ξέρετε εσείς! Άμπαλοι Ουγκ!
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ήρθε η ώρα του μεγάλου Μουργκ
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Σύμφωνα δηλαδή με τα λεγόμενα σας, ο γερμανός που έβγαλε 1 κίτρινη κάρτα σε όλο το 1ο ημίχρονο, την πεντακάθαρη κόκκινη για εμένα, του Τζούρισιτς στα πρώτα 5 λεπτά, μας σφύριξε καλά; Δίκαια; Ήταν αμερόληπτος; Σφύριζε ότι έβλεπε;
Σοβαρά τώρα τα λέτε; Κ ξαναπαίρνουν κάρτα, την 1η του Σιώπη, στη ...
Σοβαρά τώρα τα λέτε; Κ ξαναπαίρνουν κάρτα, την 1η του Σιώπη, στη ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει και τράβηγμα του Σιωπή στον Ντέλια από πίσω και στο καπάκι η κλωτσιά του Jedvai στη μπάλα που πάει στο κεφάλι.
Σωστά.
Το χτύπημα στη μπάλα όμως δεν είναι μαρκάρισμα.
Το τράβηγμα του Σιώπη το θεωρείς κίτρινη;
Εγώ το βλέπω για ένα απλό φάουλ όπως και δόθηκε.
Συγνώμη που πετάγομαι ...