Γι αυτους που καταφεραν να ενωσουν τους οπαδους ολου του κοσμου.
Για τα παιδια της κατηφορας...
Η αναζήτηση βρήκε 826 εγγραφές
- Παρ 30 Ιαν 2026, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Αγκάλιασαν το μαύρο σου το χρώμα
από πολύ πολύ μικρά παιδιά
και λάτρεψαν τα πένθιμα φτερά σου
και σ ακολούθησαν πιστά.
Ηταν μια μέρα τέλη του Γενάρη
που φύγανε τ’αδέρφια εκεί ψηλά
δικεφαλέ μου πάντοτε να ξέρεις
στην μνήμη μας αιώνια
από πολύ πολύ μικρά παιδιά
και λάτρεψαν τα πένθιμα φτερά σου
και σ ακολούθησαν πιστά.
Ηταν μια μέρα τέλη του Γενάρη
που φύγανε τ’αδέρφια εκεί ψηλά
δικεφαλέ μου πάντοτε να ξέρεις
στην μνήμη μας αιώνια
- Παρ 13 Μαρ 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν δολοφονούνται οπαδοί άλλης ομάδας, σταματάνε τα πάντα, βγαίνει ο ΠΘ και μιλάει για κάθαρση.
Όταν δολοφονούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι απλά "μια Τετάρτη απόγευμα, είναι ορκ, δεν πειράζει στήσανε ενέδρα, καλά να πάθουν".
ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ και για φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σιγοντάρουν όλο αυτό.
Όταν δολοφονούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι απλά "μια Τετάρτη απόγευμα, είναι ορκ, δεν πειράζει στήσανε ενέδρα, καλά να πάθουν".
ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ και για φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σιγοντάρουν όλο αυτό.
- Παρ 13 Μαρ 2026, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή αλήθεια περιμένετε να αλλάξει κάτι;
Εδώ από το πρωί βγαίνει κόσμος του Άρη στα σοσιαλ και προσπαθεί να καλύψει το τι έγινε για να μην συγκριθεί με του Άλκη και δουν ότι είναι ίδιοι...μην χάσουν το ηθικό πλεονέκτημα που έχουν στο μυαλό τους...αυτός είναι ο κόσμος και δεν αλλάζει...
Η δική μου ...
Εδώ από το πρωί βγαίνει κόσμος του Άρη στα σοσιαλ και προσπαθεί να καλύψει το τι έγινε για να μην συγκριθεί με του Άλκη και δουν ότι είναι ίδιοι...μην χάσουν το ηθικό πλεονέκτημα που έχουν στο μυαλό τους...αυτός είναι ο κόσμος και δεν αλλάζει...
Η δική μου ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιος αδερφός είπε ότι δεν είναι η αγάπη για την ομάδα που σε φέρνει σε τέτοια σημεία αλλά το μίσος.
Το 50% της απάντησης είναι αυτό, το οποίο μίσος δεν καλλιεργείται μόνο απ τους απέναντι αλλά και από ορισμένους από εμάς και την κοινωνία σαν σύνολο. Τον οπαδό του ΠΑΟΚ τον βγάλανε από Avenger ...
Το 50% της απάντησης είναι αυτό, το οποίο μίσος δεν καλλιεργείται μόνο απ τους απέναντι αλλά και από ορισμένους από εμάς και την κοινωνία σαν σύνολο. Τον οπαδό του ΠΑΟΚ τον βγάλανε από Avenger ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι ήταν το παιδί και ποια η δράση του (οπαδικη και μη). Δεν κατοικώ στην πόλη για να έχω γνώση (αν και να κατοικούσα δεν νομίζω και πάλι να γνώριζα τα συνδεσμιακα).
Όμως θα πω κάτι προς συνοπαδους που δίνουν "ελαφρυντικά" στην δολοφονία.
Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια με τρομερή βιασύνη να ...
Όμως θα πω κάτι προς συνοπαδους που δίνουν "ελαφρυντικά" στην δολοφονία.
Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια με τρομερή βιασύνη να ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι η στιγμή που ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει ΕΝΩΜΕΝΟΣ
Μιλάμε για τη δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού.
Να μην αφήσουμε κανένα να σπιλώνει το νεκρό.
Είναι χρέος μας και χρέος του οργανισμού του ΠΑΟΚ,
να διελευκανθει ΑΜΕΣΑ το γεγονός και να γίνουν τα αυτονόητα.
Επίσης η πολιτεία οφείλει να ...
Μιλάμε για τη δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού.
Να μην αφήσουμε κανένα να σπιλώνει το νεκρό.
Είναι χρέος μας και χρέος του οργανισμού του ΠΑΟΚ,
να διελευκανθει ΑΜΕΣΑ το γεγονός και να γίνουν τα αυτονόητα.
Επίσης η πολιτεία οφείλει να ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
"Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν αι αρχαί" άκουσα πριν λίγο στο ρεπορτάζ του πρεζοκάναλου. Από τα οποία ενδεχόμενα το ΑΡΔάκι αναφέρει έτσι όλως τυχαίως και επιγραμματικά την ύπαρξη προσωπικών διαφορών ανάμεσα σε θύμα και δολοφόνο και την τυχόν εμπλοκή του νεκρού σε κάποια ομάδα αυτόκλητων τιμωρών, που ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
giapas καλησπέρα.
Ο βαζελος σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εμάς, έπαιξε λυσασμενα και στάθηκε για 60 λεπτά. Μετά οκ κατέρρευσε από δυνάμεις.
Το αστείο ξέρεις πιο είναι; Βγαίνει ο ρεπόρτερ του οσφπ βγήκε το μεσημέρι και είπε πως αδειάζει η κλεψύδρα του Μεντιλίμπαρ. Αν υπήρχε λίγη ψυχραιμία να ...
Ο βαζελος σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εμάς, έπαιξε λυσασμενα και στάθηκε για 60 λεπτά. Μετά οκ κατέρρευσε από δυνάμεις.
Το αστείο ξέρεις πιο είναι; Βγαίνει ο ρεπόρτερ του οσφπ βγήκε το μεσημέρι και είπε πως αδειάζει η κλεψύδρα του Μεντιλίμπαρ. Αν υπήρχε λίγη ψυχραιμία να ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 06:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε όχι και δεν ταίριαξαν ποτέ με το dna του ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν το dna του ΠΑΟΚ, μοιρολατρία, πως μας βρήκε η ζωή, το κατεστημένο , ο υπέροχος λαός που αφού του πηδήξουν όλοι την ομάδα του λένε και πόσο φανταστική ατμόσφαιρα είχε στο γήπεδο όταν τον πηδούσαν, τα πρωταθλήματα Αυγούστου στα βασικά αθλήματα ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα άλλαζα τίποτα αποσε έγραψες
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Σεβασμός στην μνήμη των παιδιών που η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ τους πήγε στην Αθήνα και η μοίρα τούς άφησε στα Τέμπη.
Νίκη και μόνο ΝΙΚΗ αύριο ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που βλέπουν εδώ και 26 χρόνια από ψηλά.
Νίκη και μόνο ΝΙΚΗ αύριο ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που βλέπουν εδώ και 26 χρόνια από ψηλά.
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Γιατι δεν υπάρχει παίχτης που μπορεί να πάρει πρωτοβουλία και ατομικη ενεργεια μεσα.geobila έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 23:09 Πραγματικά κάποιος ας εξηγήσει μια μέρα γιατί επιλέγουν να στέλνουν πίσω τη μπάλα ενώ βρίσκονται στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 31 Δεκ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic