Η αναζήτηση βρήκε 826 εγγραφές

Return

από GEOL
Σάβ 28 Μαρ 2026, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Ο Ολλανδός παραπάνω έγραψε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Άχρωμοι και άοσμοι γενικώς, δηλαδή ύπνος!. Ζηλεύω την Σκωτία ρε πστ μου, που με το μισό ταλέντο από την Ελλάδα - με εξαίρεση φυσικά 4-5 παίκτες πρώτης γραμμής - ΕΠΑΙΞΑΝ τον τελικό με τη Δανία για την πρόκριση ως Highlanders, με απίστευτο ...
από Equalizer
Σάβ 28 Μαρ 2026, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Την εθνική όπως πολλάκις έχω γράψει, την έχω χεσμένη

Την εθνική ΑΥΤΟΥ του ποδοσφαίρου που δυστυχώς ΑΚΟΜΑ έχουμε, εννοώ.

Που είναι ένα κράμα αθλητών και ανθρώπων που προσπαθούν για κάτι καλό, και ενός παρασυστήματος που ζει στην πλάτη και στο όνομα της Ελλάδας

Δεν έχει ούτε τον σεβασμό ούτε τη ...
από The_Analyst_4
Τρί 31 Μαρ 2026, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

3ο σερί 90λεπτο που δεν σκοράρουμε. Εντάξει λογικό. Μόνο 150 γκολ και ασίστ έχουν φέτος οι επιθετικοί μας στους συλλόγους τους. Πώς να βρεις τρόπο να τους αξιοποιήσεις ;
από xrisitsapa
Τετ 01 Απρ 2026, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Διαβαζω το εξης απο χαβουζο-ΑΡΔ:
"ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν θέλει να στερήσει τη χαρά του παιχνιδιού σε παίκτες όπως ο Καρέτσας, ο Τζόλης, ο Κωνσταντέλιας, ο Τεττέη".

To βαζελο-συστημα στην εθνικη χαβουζας, συνεχιζει ακαθεκτο.
1. Εχουμε τον Γκανταλφ, που καταφερε να χασει πρωταθλημα που ...
από tolis14
Τετ 01 Απρ 2026, 08:38
Jump to forum
Jump to topic

Για την υπερομάδα Δανία που μας έκανε γιογιό μέσα έξω λένε τίποτα;
από nunies4
Τρί 09 Σεπ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

icue έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 22:11 Ο Γιαννης εχει μπει σε mood πλειοφ του nba. Σε αυτο το τουρνουα κανει τις εμφανισεις που ονειρευομουν οτι θα κανει με την Εθνικη.
Είναι απλά ασύλληπτος. Και είναι και απίστευτα ώριμος. Δεν εκβιάζει επιθέσεις. Σήμερα μόνο πρέπει να "έφτιαξε" 10 ελεύθερα τρίποντα.
από Tolaros
Τετ 10 Σεπ 2025, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Φοβερό ότι έγραψε σχεδόν 90 το κοντέρ έχοντας 1/11 τρίποντα στην τελευταία περίοδο
από PAOK DreXleR
Τετ 10 Σεπ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πήραν οι Λιθουανοί τα επιθετικά, σχόλασε νωρίς το γλέντι.
Σουτέρ σεσημασμένο δεν είχαμε ποτέ, κάποιοι με μια μικρή ή μεγάλη σταθερή σχέση με το καλάθι, παίζει να μετριούνται στο 1 χέρι.
Στα 2 τελευταία παιχνίδια τα ποσοστά μας είναι ελεεινά, πρέπει να μπουν από εδώ κ μετά, πραγματικά θα είναι ...
από theo111
Παρ 12 Σεπ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή τώρα που έχασε η Εθνική δεν θα πάει να βρει και να μιλήσει με τα αφεντικά της FIBA ο Μυστακίδης;;
από Kostas_FI
Σάβ 13 Σεπ 2025, 16:39
Jump to forum
Jump to topic

Οι Φινλανδοί θέλουν προσοχή πάντως είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά , συνδυάζουν υψηλά αθλητικά επίπεδα με καλά ποσοστά ευστοχίας απο το τρίποντο. Περίεργο ματς αν πάμε με κακή ψυχολογία ή με χαλαρότητα λόγω αντιεμπορικού αντιπάλου, θα φάμε φάπα. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα το διαβάσουμε καλά ...
από Dimitris_L4
Τετ 28 Ιαν 2026, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
από PAOK_Antarctica
Πέμ 29 Ιαν 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

διαβάζω στα social κάτι αισχρά και χυδαία μηνύματα από κτήνη (άνθρωποι δεν μπορεί να είναι), που λίγο-πολύ πανηγυρίζουν για τον θάνατο των παιδιών.

Πρόσφατα στις ΗΠΑ, μετά την δολοφονία του διάσημου Kirk, όπου πολλοί που δεν συμφωνούσαν με τις απόψεις τους, βγήκαν δημόσια και σχεδόν πανηγύριζαν ...
από Sera4
Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

Στο συγκεκριμένο τοπικ, δεν κάνουμε ούτε κοινωνικό ούτε αστυνομικό ρεπορτάζ.

Πενθουμε την απώλεια των συνοπαδων μας, που θέλησαν να κάνουν 2 μέρες οδικό ταξίδι για να δουν την αγάπη τους.

Τιμη και δόξα στα αετοπουλα που έφυγαν στο δρόμο για στηρίξουν την ομάδα και τα 4 γράμματα. Το λιγότερο που ...
από Sardan
Παρ 30 Ιαν 2026, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά και σύμφωνα με τη δικιά μου λογική -η οποία εκφράζετε και με λάθος τρόπο κάποιες φορές ελέω έντονων συναισθηματων-, δεν μπορώ να καταλάβω την "περιέργεια" για γεγονότα, ευθύνες και παραλειπόμενα τις ώρες μετά την τραγωδία.

Πραγματικά με ξεπερνάει. Μια μέρα που όπως γράφτηκε "Παιδιά δεν ...