Η αναζήτηση βρήκε 457 εγγραφές

Return

από niks
Παρ 17 Οκτ 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Βέβαια ότι και να λέμε , πάντα φταίμε εμείς οι ίδιοι πρώτα.
Πολύ χονδρικά , με ένα πολύ χονδρικό ψάξιμο λίγων λεπτών , έχουμε και λεμε ( χωρίς να κολλαμε σε λεπτομέρειες ):

Facebook γάβρος : 992.000
Εμείς : 513.000
Κουνέλια : 329.900
Χαρτοπετσέτες: 337.000 ( πάνω από κούνελους , μάλλον διπλό ...
από trouman
Παρ 17 Οκτ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Επί του παρόντος..

Χίλιες φορές γήπεδο ο Σαββίδης

Παρά η "Μήδεια" ή ο Τέλης που έχουμε δει ως τώρα.

Τα διαπιστευτήρια από τον καθένα, είναι μπροστά μας..
από trouman
Παρ 17 Οκτ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι άλλο, είδαμε με τον μικρό την ταινία για τον Βιερίνια. Πολλά πράγματα δεν ξέρει, πρόσωπα και ιστορίες αλλά τελείωσε και όπως πολλοί φαντάζομαι, μείναμε συγκινημένοι...

Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
από navigator11
Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως, αν ήμουν πρωτίστως ή αποκλειστικά μπασκετικός ΠΑΟΚτσής, λόγω γκράντε "πείνας" διαρκείας, πιθανολογώ ότι θα ήμουν πιο αδιάφορος σχετικά με τις δυνητικά άσχημες επιπτώσεις της εμπλοκής του x Μυστακίδη στα του ΠΑΟΚ γενικότερα με τον τρόπο που επιχειρείται. Πάντως σίγουρα δε θα με άφηνε ...
από DamoN
Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι τελευταίο γιατί όπως πολύ όμορφα περιέγραψε ο Ιάσωνας πριν κάποιες σελίδες μόνο αποστροφή νιώθω πλέον ακόμα και να συζητάω ή να διαβάζω για το συγκεκριμένο θέμα . Αφορμή για τα παρακάτω η απάντηση στο ντοκιμαντέρ του Αντρε όταν τον ρώτησαν για τον Ιβαν
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
από Franky
Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Το " απαίτηση για 200εκ κλειστά σε λογαριασμο " που διαβάζουμε τι είναι? Είναι κάποιο online κρύο αστείο που κυκλοφορεί στα σόσιαλ στη Θεσσαλονίκη? Απο που να ξεκινήσεις και που να το πιάσεις. Πως βγήκε το νούμερο αυτό, απο που απορρέει η απαίτηση....
Είπαμε υπάρχει Οικονομικός Αναλφαβιτισμός στην ...
από MagdiTolba
Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

σε σενα που δεν εισαι φουρναρης και τον χαζοβιολη που εβαλες να μιλαει αντι για εσενα, μπουκωθείτε και οι 2 με το 0-2 και ξεκουμπιστείτε γρήγορα και όμορφα, λαμόγια.
από Guitarman
Δευ 20 Οκτ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Δευτέρα σήμερα. Περιμένουμε να στείλετε ειδοποίηση πότε θα μπορεί το ακριβοθωρητο και ιδιαίτερα πολυάσχολο δσ της πισπιριγγου του ΠΑΟΚ να συναντηθεί για το μνημόνιο. Τώρα βέβαια μετά από τέτοια εμφάνιση εχθες μπορεί να το λερωσατε λίγο το βρακάκι σας και να το αναβαλετε πάλι...
από tolis14
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Διακόπηκε η συνεδρίαση λόγω λυποθυμικου επεισόδιου λένε οι 24 και ότι γενικά έγινε χαμός και θα συνεχιστεί ξανα η συνεδρίαση την Τετάρτη

Παλιά στο καφενείο που είχαμε όταν παίζανε μπαρμπούτι και γινόταν έφοδος της αστυνομίας υπήρχε πάντα κάποιος που προφασιζόταν έμφραγμα για να γλυτώσει το ...
από gergeo4
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

ο ΑΣ εχει αποφασισει και κρυβεται....ο τελης με τον ΑΣ #ΠΑΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!ΤΕΛΟΣ
από astral
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Παίζει να μην έχουν δείξει τέτοια αποφασιστικότητα και πείσμα ποτέ ξανά στη ζωή τους.

Φαντάσου τι έχουν υπογράψει και που μπλέξαμε.
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 21 Οκτ 2025, 07:25
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη ξεχνατε γρηγορα.
22 Σεπτεμβριου παραδοθηκε απο την επιτροπη
που το ΔΣ του ΑΣ συνεστησε, το τι πρεπει να γινει.
Ενα μηνα μετα αποφασιζουν να κανουν ΔΣ επι του θεματος
και μονο οταν η ΠΑΕ τους προκαλεσε ανοιχτα.
Εναν ολοκληρο μηνα, τους αρεσε δεν τους αρεσε
η αποφαση της επιτροπης που οι ...
από PAOKevolution
Τρί 21 Οκτ 2025, 07:43
Jump to forum
Jump to topic

Φοβάμαι. Ή που έχουν υπογράψει κάτι δεσμευτικό εν αγνοία όλου του ΔΣ. Ή που προσπαθούν να τους πείσουν όλους περί Τέλη και δε μπορούν. Ή που είναι τραγικά άσχετοι τύποι που νόμιζαν ο Ιβάν είναι παλέτας και θα τον παίξουν στα δάχτυλά τους.
Ο ΠΑΟΚ μας είναι σε πολύ λάθος χέρια. Αυτά τα τομάρια θα ...
από Taseos
Τρί 21 Οκτ 2025, 07:52
Jump to forum
Jump to topic

Πιο πιθανό είναι το πρώτο. Όπως επίσης τους είχαν πείσει κάποιοι ότι ο Σαββιδης δεν έχει μια. Καλά ξεμπερδέματα να έχουν είτε με τον σαββιδη είτε με τον Μυστακίδη.

Λαλεί μωρέ λαλεί
από Betonieras
Τρί 21 Οκτ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα, ειλικρινά κι εγώ όπως πολλοί συνοπαδοί μου ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν. Δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος μόνο γήπεδο ή εκδρομή κατά μόνας, διαρκείας και ΠΑΟΚΑΡΑ. Κι εδώ να γράψω κοντά 10 χρόνια είχα. Κακώς, πολύ κακώς δε γραφτηκα στον ΑΣ αν και πολλές φορές που γινόταν εκλογές και καλούσαν νέα ...