Δεν θέλω να μιλήσω ανοιχτά σεβόμενος το φόρουμ αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι τους είπε ο Μυστακίδης και έχουν χεστεί απάνω τους.
Γιατί αυτά τα καραγκιοζιλίκια περισσότερο μου δείχνουν πως δεν φοβούνται Ιβάν και κόσμο αλλά τον Μυστακίδη. Γιατί υπογραφές σε προσύμφωνα έρχονται και παρέρχονται κατά ...
Η αναζήτηση βρήκε 457 εγγραφές
- Τρί 21 Οκτ 2025, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ο Ησαιάδης βγάζει τόση έπαρση που προφανώς έχει πλάτες ισχυρών οργανωμένων.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με το να μην ανοίγει ρουθούνι.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με το να μην ανοίγει ρουθούνι.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα χαρτια προταιραιοτητα ο Σαββιδης για το γηπεδο, αλλα ζηταει ο Αλκης να παραστει εκπροσωπος του Τελη στο ΔΣ.
Αληθεια, με ποια ιδιοτητα?
Τους εχθρους μου (ΠΟΚ) τους ξερω....
Αλκη και Μπεκιαρη καταφερατε να γινεται πιο μισητοι και απο αυτους, απο την πλατια μαζα του κοσμου.
Θλιβομαι για την μη ...
Αληθεια, με ποια ιδιοτητα?
Τους εχθρους μου (ΠΟΚ) τους ξερω....
Αλκη και Μπεκιαρη καταφερατε να γινεται πιο μισητοι και απο αυτους, απο την πλατια μαζα του κοσμου.
Θλιβομαι για την μη ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρακολουθείτε την πορεία των Τμημάτων του ΑΣ την τρέχουσα σεζόν των 100 χρόνων?
Απο Διασυρμό σε Διασυρμό πηγαίνουν τα Τμήματα που διαχειρίζεται ο ΑΣ.
Ο στόχος τους ήταν να υπονομεύσουν και το Ποδόσφαιρο. Το μοναδικό τμήμα που κάνει Πρωταθλητισμό.
Ηρεμία και Eμπιστοσύση στον Ιβάν Σαββίδη και ...
Απο Διασυρμό σε Διασυρμό πηγαίνουν τα Τμήματα που διαχειρίζεται ο ΑΣ.
Ο στόχος τους ήταν να υπονομεύσουν και το Ποδόσφαιρο. Το μοναδικό τμήμα που κάνει Πρωταθλητισμό.
Ηρεμία και Eμπιστοσύση στον Ιβάν Σαββίδη και ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν μπορουν να συμφωνησουν ουτε καν στο αν ειχε ξεκινησει ψηφοφορια η οχι, τοτε λυπαμαι αλλα το προβλημα ειναι χοντρο.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο σύλλογος παρέμεινε ακριβώς εκεί που ήταν πριν 25 χρόνια
Ένα τσούρμο εγωιστων πουθεναδων
Απλά στο ενδιάμεσο προέκυψε ο Σαββίδης που απλά δεν μας δίνει τα λεφτά που απαιτούμε από το αφεντικό μας
Και προέκυψε λοιπόν κι άλλος που ελπίζουμε να μας δίνει περισσότερα.
Στο μεταξύ, πετάμε και κάτι ...
Ένα τσούρμο εγωιστων πουθεναδων
Απλά στο ενδιάμεσο προέκυψε ο Σαββίδης που απλά δεν μας δίνει τα λεφτά που απαιτούμε από το αφεντικό μας
Και προέκυψε λοιπόν κι άλλος που ελπίζουμε να μας δίνει περισσότερα.
Στο μεταξύ, πετάμε και κάτι ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δε γελάω καθόλου με τα όσα βλέπω. Μα καθόλου. Και όσο πάει γίνεται χειρότερο. Ούτε φάπες θα πέσουν ούτε τάπες ούτε γλέντια. Ο ΠΑΟΚ μας είναι στη μέση! Τον έβαλαν στη μέση!
Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρακτικες καφενειου και λιγα λεω υποτιμουν μεχρι αηδιας τη νοημοσυνη μας μας θεωρουν αγραμματα χωριατακια που πισω απο την καρεκλα τους νομιζουν οτι πιασαν το παπα απο τα α@@@δια και κανουν οτι γουσταρουν .Πρεπει να προσπαθησουν παρα πολυ να με πεισουν οτι το βαζο με το μελι δεν ειναι γλυκο....και ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το ξεφτιλίκι δεν ξεπλένεται για τους ΡΟΥΦΣ του Ass Sigma ούτε αν οικοδομήσει ο Μύσταξ το νέο Μαρακανά στην Τούμπα. Εμετική υποκρισία, κρυφτούλι, εξόφθαλμα και απροκάλυπτα πλέον ψέματα.. Δε σώζεται με τίποτα αυτό το πράγμα. Είναι ξεκάθαρο πλέον στα μάτια μου ότι αυτά τα ανθρωπάκια πλέον ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από όλο αυτό, θέλουμε Τέλη στο μπασκετ ? Πιστεύουμε ότι θα αρκεστεί σε αυτό ή οτι θα συνεχιστει ο πόλεμος αφού ίσως αυξάνει τους υποστηρικτές του ?
Μονη λύση να κατεβει ο Ιβαν και να είναι εδω ενεργός έως ότου δρομολογηθούν οι καταστάσεις.
Σε ποια αλλή παε κατι ανθρωπακια σαν του ασ θα τα ...
Μονη λύση να κατεβει ο Ιβαν και να είναι εδω ενεργός έως ότου δρομολογηθούν οι καταστάσεις.
Σε ποια αλλή παε κατι ανθρωπακια σαν του ασ θα τα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Έναν σκακιστή δεν τον προκαλείς ποτέ σε μια παρτίδα σκάκι ενώ δεν ξέρεις καν πως κινούνται τα πιόνια
Βλέπω κάνα δυο που με ειρωνεύονταν στο μιη βιάζεστε πριν κάνα δίμηνο έχουν εξαφανιστεί. Περίεργο. Θα έλεγε και κάποιος κακεντρεχής .
Βλέπω κάνα δυο που με ειρωνεύονταν στο μιη βιάζεστε πριν κάνα δίμηνο έχουν εξαφανιστεί. Περίεργο. Θα έλεγε και κάποιος κακεντρεχής .
- Τρί 21 Οκτ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκούζουν στο τουιτερ τα εμισθα τσιράκια. Τέλη σωσε μας απο τον μπατιρη τον τσετσενο γράφουν. Εντωμεταξύ 2 - 3 φασιστακια ειναι με δίπλα προφίλ
Μόνο διπλα ? :lol: σαν μανιτάρια φυτρώνουν.
Από ότι κατάλαβα, κάτι κυλικεία είναι ο καημός τους. Δήθεν τους έπιασε πόνος για τον δανεικό σέντερ φορ, το ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρεντίκολα. Αυτή η λέξη θα τους συνοδεύει μια ζωή.
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Η χειρότερη περίοδος είναι τώρα
ΤΩΡΑ θα ξεδιπλωθεί το μένος και το πάθος για να μην χαλάσει η συνεννόηση που είχε γίνει
ΤΩΡΑ θα βγάλουν τα λυσσακά τους εν είδει εκδίκησης (λες και τους προκάλεσε κανείς σε τίποτα), πάντα με "γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ" (συγγνώμη λίγος εμετός μου ήρθε)
ΤΩΡΑ θα ...
ΤΩΡΑ θα ξεδιπλωθεί το μένος και το πάθος για να μην χαλάσει η συνεννόηση που είχε γίνει
ΤΩΡΑ θα βγάλουν τα λυσσακά τους εν είδει εκδίκησης (λες και τους προκάλεσε κανείς σε τίποτα), πάντα με "γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ" (συγγνώμη λίγος εμετός μου ήρθε)
ΤΩΡΑ θα ...